VILLAIN Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Fantoma Factiunea din care faceti parte : Departamentul de Politie Level (minim lvl 3) : 36 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este destul de vechi in comunitate, are experienta, il cunosc de foarte mult timp si stiu ce poate.Cred ca ar merita o sansa, de aceea votul meu merge catre el.
freezeR Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Gunman6 Factiunea din care faceti parte : The Mafia Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Eu il votez pe Alyyn7 deoarce a fost un vechi mafiot si un prieten bun , care vine pe la noi la mafia , si cred ca merita aceasta sansa :D
SenSei. Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : SenSei Factiunea din care faceti parte : DNB Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati : bl@cK Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este coleg de factiune cu mine, si dupa parerea mea isi face treaba asa cum trebuie. Cred ca s-ar descurca de minune in functia de primar.
filtzeR Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : filtzeR Factiunea din care faceti parte : Grove St. Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : bL@cK Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este serios, activ, isi face treaba in factiunea lui si zic ca ar merita o sansa. In cateva cuvinte: tace si face.
sENNNtRy Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : sENNNtRy Factiunea din care faceti parte : The Mafia Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : bL@cK Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este foarte activ,face lucrurile cu cap deci este omul potrivit
fizeeN Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : fizeeN Factiunea din care faceti parte : Pd Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : Defragus Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Pe defragus il stiu de multa vreme si stiu de ce este capabil. Daca va fi ales primar, va garantez ca se va descurca de minune!
Mihai. Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Mike. Factiunea din care faceti parte : Departamentul de Politie Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : Alyy7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Mi se pare cel mai potrivit dintre cei trei, un jucator vechi cu perspectiva care cred ca ar putea face treaba foarte buna din postura de primar.
Guest Kay-X Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Valksoft Factiunea din care faceti parte : San Fierro Rifa Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : bL@cK Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Cu toate ca imi este rival, il votez pe el deoarece face parte dintr-un gang, deci are o alta mentaliate, sper sa ne protejeze de fortele de ordine, este foarte activ, glumet, cateodata scartar, la duele, stie el de ce. :whistle:
Briant Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) :SunShine Factiunea din care faceti parte :Grove Street Level (minim lvl 3) :18 Primarul pe care il votati :Defragus Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :E un om capabil si i se potriveste cel mai bine postul acesta.
atel Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Atel Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati : Defragus Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Un prieten exceptional si un om pe care te poti baza mereu.Din punctul meu de vedere el ar trebui sa fie primar.
Bytza Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Bytza Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un om de nota 10+ , care nu te lasa la greu si iti este aproape mereu , e vechi si merita aceasta functie din plin .
Mishka Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Mishka Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 14 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :A jucat si inainte de wipe,are experienta.
Rith Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Ryth Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un om capabil, a realizat multe pe server de`alungul carierei, mie cel putin mi se pare ca e cel mai priceput si cel mai capabil..dintre candidatii din editia aceasta, imi este si coleg de factiune, am ajuns sa-l cunosc si mai profund. Merita sa-l votam .
#xYz# Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : xyz Factiunea din care faceti parte : da nang Boys Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : bL@cK Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) Un player cu experienta si cu multa vechime care merita sa fie primar si va ajuta toti playerii mici.
Lazyb0y Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) :Notram Factiunea din care faceti parte :Smecheri ( Civil :)) ) Level (minim lvl 3) :11 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player cu multa experienta , de pe lista candidatilor el este cel potrivit pentru a ocupa aceasta functie , o seara placuta.
KasKoBombardieru Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : KasKo Factiunea din care faceti parte : The Triads Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : Defragus Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Merita sa fie primar,un prieten adevarat la nevoie te ajuta cu orice ar fi el incearca sa te ajute cu ce poate ....
Guest Tempest. Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : hades. Factiunea din care faceti parte : Grove :wub: Level (minim lvl 3) :11 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Merita ! Ajuta playerii si cred ca este si vechi !
Outcast Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : whyMe. Factiunea din care faceti parte : civilians Level (minim lvl 3) : 5 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Pentru ca esti un player vechi,serios si stie sa genereze voie buna atunci cand este nevoie si este prietenos.
Madalin Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Madal1n Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Din cate am vazut si auzit isi face treaba foarte bine in factiunea lui , cred ca merita o sansa pentru a demonstra ca poate .
geoth3 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) :geoth3 Factiunea din care faceti parte : LSV Level (minim lvl 3) :17 Primarul pe care il votati :Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :am vazut ca este activ , vechi , il cunosc si in realitate si cred ca isi va face treaba bine
StPierre Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : StPierre Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player cu multa experienta,a realizat multe pe server de`alungul carierei, este cel mai potrivit pentru postul de primar din toti candidatii.
George Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : George_Tone Factiunea din care faceti parte : The Mafia Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player care are multa experienta,are un lvl mare si se va descurca grozav, este cel mai potrivit pentru postul de primar din toti candidatii si conduce detasat la voturi :)
FullSpeed Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : FullSpeed Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 38 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Sunt de parere ca a venit si randul lui sa fie ales ca primar dupa o multime de candidaturi , pe langa asta are tot ce ii trebuie ( vechime , experienta , seriozitate ) si cred ca este cel mai capabil dintre cei afisati pe lista candidatilor . Bafta
Zohlomg Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc): deathsaw Factiunea din care faceti parte: Mafia. Level (minim lvl 3): 10 Primarul pe care il votati: Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un player vechi, cu multa expierenta si cred ca se va descurca foarte bine in postura de primar.
HerrBlackMaN Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : StefaN20 Factiunea din care faceti parte : San Fierro Rifa Level (minim lvl 3) : 8 Primarul pe care il votati : Bl@ck Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un om de treaba, stie sa ajute playerii de level mic, are potential, si cred ca va face din politicienii o factiune de nota 10.