LuX.A. ?! Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:LuX.A. • Level:15 • Sex:M • Factiuni precedente:Medici PD Ballas ......The Triads • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:4 1 2 ....2 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats:/click Informatii din viata reala: • Nume:Andrei • Varsta:17 • Sexul:M • Orasul in care locuiti:Deva • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?Depinde • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :Am mai fost si imi place ;x • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - retrag:(
mistery1999 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: TheTarget • Level: 6 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Politicieni • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 (Politicieni) • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/232/samp016rr.png/ Informatii din viata reala: • Nume: Radu A. • Varsta: 12 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Timisoara • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 3ore (10-12; 20-22) • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Sunt un iubitor de motociclete si nu ma pot atine sa nu le privesc, dar nu asta este important...E un gang smecher unde faci multi bani si te distrezi. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-
pescaru Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: outlook • Level: 18 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: smurd triade sfr ng • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 sfr • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/266/samp084jl.png/ Informatii din viata reala: • Nume: andrei • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: targu neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4 + • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : imi place sa conduc motoare, sa omor rivali si ca este un gang unit • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-
Alkatraz Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 • Nickname: Alkatraz • Level: 7 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: S.M.U.R.D • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 1 (S.M.U.R.D) • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: • Nume: Vlad • Varsta: 14 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Alexandria • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Nu am un orar stabil. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Doresc sa devin membru Bikers deoarace este una din factiunile mele preferate si sa ajut cu tot ce pot. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
pescaru Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: outlook • Level: 18 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: smurd triade sfr ng • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 sfr • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/266/samp084jl.png/ Informatii din viata reala: • Nume: andrei • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: targu neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4 + • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : imi place sa conduc motoare, sa omor rivali si ca este un gang unit • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:- scz retrag cererea
wHere Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: wHere • Level: 25 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: UST / Triade / Mafia / Sfr / Ballas / FBI / PD / Hitman • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 5 UST • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Amin • Varsta: 17 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? cand am timp , mai mult seara • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : imi place sa omor gruvi, sa adun armele lasate de rivali pe jos... • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: in ultima vreme nu prea am jucat...dar de acum promit ca activez zilnic
nutu09 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 • Nickname:Bortos • Level:6 • Sex:M • Factiuni precedente:- • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:- • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume:George • Varsta:14 • Sexul:M • Orasul in care locuiti:Los Santos • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?6+ • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Imi place sa fac parte dintr-o echipa,dintr-o alianta,sa fiu printre niste criminali . • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Cred ca am fata de Bikers.
Alkatraz Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 • Nickname: Alkatraz • Level: 7 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: S.M.U.R.D • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 1 (S.M.U.R.D) • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: • Nume: Vlad • Varsta: 14 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Alexandria • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Nu am un orar stabil. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Doresc sa devin membru Bikers deoarace este una din factiunile mele preferate si sa ajut cu tot ce pot. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - RETRAG SCZ!!
wHere Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: wHere • Level: 25 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: UST / Triade / Mafia / Sfr / Ballas / FBI / PD / Hitman • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 5 UST • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Amin • Varsta: 17 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? cand am timp , mai mult seara • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : imi place sa omor gruvi, sa adun armele lasate de rivali pe jos... • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: in ultima vreme nu prea am jucat...dar de acum promit ca activez zilnic retrag ,scz
nutu09 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 • Nickname:Bortos • Level:6 • Sex:M • Factiuni precedente:- • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:- • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume:George • Varsta:14 • Sexul:M • Orasul in care locuiti:Los Santos • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?6+ • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Imi place sa fac parte dintr-o echipa,dintr-o alianta,sa fiu printre niste criminali . • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Cred ca am fata de Bikers. Retrag cererea !
b0gdan1998 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: b0gdy • Level: 6 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Politicieni • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 2 -(Politicieni) • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Lazar Bogdan • Varsta: 14 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Zalau • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: 4-5 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Vreau sa fac parte in aceasta factiune pentru ca vreau sa incerc ceva nou cum e bikers e o factiune noua care este foarte activa si foarte responsabila in ce tine warurile tot timpul ei se lupta pentru a castiga.Asa ca vreau sa fac si eu parte din aceasta factiune. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Imi place fotbalul si Samp-ul
Aurica18 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: stook • Level:6 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: consilier • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 1 consilier • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: • Nume:florin • Varsta: 12 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: mioveni • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 7+ • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : este o factiune unita si in crestere iar eu vreau s-o ajut sa devina o putere • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-
Marian Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 • Nickname: Laidback • Level: 12 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Police Departament • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3(aproape 5) in PD • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Gabi • Varsta: 15 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Los Santos • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5h • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? A fost pus un lider bun , si sunt sigur ca v-a ridica Bikers . • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-
Guest valentyn01 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: VaLeNtin. • Level: 7 • Sex: M • Factiuni precedente: mayor • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 1 • Nickname-uri precedente: - -- • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Vali • Varsta: 12 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4+ • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Este o factiune cu un lider de treaba si membrii activi • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Sami Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Sami • Level: 18. • Sex: Masculin. • Factiuni precedente: National Guard, Police Department, Politicieni, Grove Street, Medici, Triads, Scoala, Politicieni. • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: • Nickname-uri precedente: BrowN. • Poza cu /stats: http://desmond.imageshack.us/Himg72/scaled.php?server=72&filename=samp139or.png&res=landing Informatii din viata reala: • Nume: Sami. • Varsta: 15. • Sexul: Masculin. • Orasul in care locuiti: Satu Mare. • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?Aproximativ 3-4 ore, dupa ora 13. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Doresc sa fac parte din aceasta factiune deoarece imi plac motocicletele, si imi place factiunea, cu ce se ocupa, etc. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu.
Damelut Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nickname:DaMeLo • Level:6 • Sex:masculin • Factiuni precedente:mayor,smurd • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:mayor rank 3 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: http://postimage.org/image/4jh42z4kv/ Informatii din viata reala: • Nume:paul • Varsta: 14 ani • Sexul: masculin • Orasul in care locuiti: targu neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : as vrea sa ajut gangul la war,kill si altele • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-
BlueminT. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nickname: BlueminT • Level:8 • Sex: masculin • Factiuni precedente: Bikers • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Bikers rank 1 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Eduard • Varsta: 17 ani • Sexul: masculin • Orasul in care locuiti: Rm.Valcea • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : As vrea sa ajut gangul sa se ridice cu killuri si materiale. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-
Guest Jairoo Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nickname: Jairoo • Level: 20 • Sex: masculin • Factiuni precedente: PD , Ballas , PD , sfr , dnb • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: PD rank 4 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: http://tinypic.com/view.php?pic=2wee6pu&s=6 Informatii din viata reala: • Nume: Marius • Varsta: 17 ani • Sexul: masculin • Orasul in care locuiti: Rm.Valcea • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : As vrea sa ajut gangul sa se ridice cu killuri si materiale. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-