Radu-retired Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Mda.... iesi din bikers, te -ai dus nush unde...... aseara te rugai sa te reprimesc in bikers, azi retragi. Ai blacklist alianta.
ShadoW_ Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:[blind]ShadoW • Level:7 • Sex:Masculin • Factiuni precedente:Consilieri • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:Consilieri-rank 3 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/593/samp002af.png/ Informatii din viata reala: • Nume:Andrei • Varsta:14 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Radauti jud.Suceava • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?:Am inceput sa joc mai mult....cam 4-5 ore pe zi in intervalul 13:00-22:00 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :Eu cred ca este cea mai buna pusa la punct si cea mai distractiva factiune dar si de incredere • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
PublikDanger Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:PublikD • Level:6 • Sex:Masculin • Factiuni precedente:------------------------ • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:------------------- • Nickname-uri precedente: ------------------------ • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume:P.Sebastian • Varsta:14 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Vulcan , HD • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?:14:00-24:00....5 ore pe zi ! • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)*:Pentru ca aceasta factiune este cea mai tare ! • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Alexinho. Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 • Nickname: Alexinho • Level: 19 • Sex: Masculin • Factiuni precedente : SFR • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 6 • Nickname-uri precedente: Alexinho • Poza cu /stats: N-am ( rezolv in scurt timp ) Informatii din viata reala: • Nume: Alex • Varsta:18 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Cand am timp si este nevoie de mine :D • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul) Pentru ca dupa 8 luni in Riffa a venit unu care sa ma dea afara. Aici am gasit majoritatea dintre cei vechi cu care ma mai pot juca.. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: I`m a legend !!
StefanScb Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 • Nickname: Stefan • Level: 14 • Sex: Masculin • Factiuni precedente : Armata. • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 6 • Nickname-uri precedente: Stefan • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Stefan • Varsta:16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Tg.neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Cand imi fac putin timp liber. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul) : Daca a revenit KiD, eu de ce n-as putea reveni? Glumesc, sunt cativa membri cu care ma cunosc in factiune si doresc sa ma alatur lor. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Dupa o pauza de mai bine de 4 luni, incep usor sa revin la activitate, dar nu voi juca asa mult pentru ca nu-mi permite timpul.
nicky_street08 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Nickname: Nicky • Level: 10 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Sfr, Ust, Ballas • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 SFR • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: ****.us/photo/my-images/39/samp051bd.png/ Informatii din viata reala: • Nume: Andrei • Varsta: 20 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? multe:D diminteata si seara de la 22:00 pana la ora 03:00:D • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul) : Deoarece vreau sa ajut factiunea, si sunt muulte staruri in aceasta factiune • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Crystynel` Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 (edited) Nickname: Gicisan. • Level: 11 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Triads,PD • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 6,Triads • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Gicisan Rares • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Nasaud • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? obisnuiesc sa intru seara, am mai mult timp liber. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul) : Este o factiune care m-a atras mai mult avand un lider capabil si membrii activi . • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - # am postat din greseala de pe contul fratelui meu :)) , sper ca se ia in considerare aplicatia mea. Edited June 9, 2012 by Crystynel`
Billo Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Billo • Level: 16 • Sex: M • Factiuni precedente: PD , Mafia • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: PD-rank 6 , Mafia-rank 2 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Vlad • Varsta: 20 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Tg.Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 1-2 maxim, cand am chef. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Sunt jucatori vechi si KiD • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Cum zice Alexhino "I`m a legend !!"
focuS Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:FocuStar • Level:16 • Sex:Masculin • Factiuni precedente:Triade,SFR,NG,DNB • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:SFR 2 , DNB 2, Triade 1 • Nickname-uri precedente:Radu13 • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume:Raul • Varsta:16 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Brasov • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Dimineata (06:00-08:00);Dupa masa (14:00-22:00) • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :Este una dintre cele mai vestite factiuni de pe servar, are playeri activi si de treaba , si un lider super • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Va iubesk :X
okuris Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:okuris • Level:9 • Sex:M • Factiuni precedente:SMURD • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:SMURD 2 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats:aici Informatii din viata reala: • Nume:catalin • Varsta:17 • Sexul:M • Orasul in care locuiti:Alexandria • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?4-5ore 15-21 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :Pentru ca aceasta factiune are ceva nou, in timp ce celelalte au masini,aceasta e mai schimbata, imi place. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
focuS Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 wrong imi cer mii de scuze da am vrut sa fac alceva si am ajuns aicea
Radu-retired Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Focustar - acceptat okuris - respins, nu prea te-am vazut pe server
HsmHaOs Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 • Nickname: HsmHaOs • Level:13 • Sex:masculin • Factiuni precedente: FBI,Triade, Politicieni,SFR • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:SFR-2 desi in FBI am stat aproape 2 luni • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume:Mihailescu Mihnea • Varsta:14 • Sexul:masculin • Orasul in care locuiti: Piatra-Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: cam o ora -2 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :Pentru a ma juca, a face waruri, a ajuta factiunea pentru ca este o factiune organizata cu un lider bun. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Sunt prietenos.,
BlackAngel Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 • Nickname:[blackAnGeeLL] • Level:19 • Sex:M • Factiuni precedente:smurd,ng,fbi,ng,fbi,mafia,sfr • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:rank 4 fbi • Nickname-uri precedente: BlackAngel • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/839/samp000dq.png/ Informatii din viata reala: • Nume:Mihai • Varsta:17 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Timisoara • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: 7-8 ore pe zi depinde in weekend peste 10 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : pentru ca nam fost de un timp bun in aceasta factiune si cand am fost mia placut foarte mult + ca am niste prieteni in bikers si kid mia fost lider the mafia inainte de wipe si a fost un lider foarte bun si am fost printre cei mai buni factiunea the mafia atunci si as vrea sa fie si bikers-ul acum pentru ca are un lider ff de trb si bun • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
alexiniosm Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: aLeXuTzU28 • Level: 9 • Sex: M • Factiuni precedente: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: - • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: • Nume: J.Alexandru • Varsta: 13 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: hd, vulcan • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : 4-5 ore in timpul saptamanii....de la 14:00-18:00 si 6-7 ore in weekend.... de la 12:00-16:00 si de la 20:00-3:00 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Pentru ca aceasta factiune este cea mai tare ! • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Radu-retired Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 aLeXuTzU28 acceptat restu respinsi, nu va cunosc
gaby_steaua44 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Mgr • Level: 9 • Sex: M • Factiuni precedente: Groove • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: groove-rank 3 • Nickname-uri precedente: -Rolly • Poza cu /stats: /stats Informatii din viata reala: • Nume: Gaby • Varsta: 17 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Rosiori • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5 ore....depinde de timpul liber • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : e smechera factiunea • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
LuX.A. ?! Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:LuX.A. • Level:15 • Sex:M • Factiuni precedente:Medici PD Ballas ......The Triads • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:4 1 2 ....2 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats:/click Informatii din viata reala: • Nume:Andrei • Varsta:17 • Sexul:M • Orasul in care locuiti:Deva • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?Depinde • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :Am mai fost si imi place ;x • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Guest DHS Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Valentin. • Level: 6 • Sex: M • Factiuni precedente: Mayor,Grove • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 1 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Valy • Varsta: 17 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Tg. Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5 ore....depinde de timpul liber • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Doresc sa ma alatur acestui gang deoarece are un lider cabapil si membri activi • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Guest DHS Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Valentin. • Level: 6 • Sex: M • Factiuni precedente: Mayor,Grove • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 1 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Valy • Varsta: 17 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Tg. Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5 ore....depinde de timpul liber • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Doresc sa ma alatur acestui gang deoarece are un lider cabapil si membri activi • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - Retrag , pls no warn up !