Radu-retired Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Aplicatii DESCHISE! 4 locuri libere! #Cei acceptati de datile trecute si nu au dat testele, au picat!
StPierre Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: StPierre • Level: 23 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: SMURD - 5, Ballas - rank 3 , F.B.I - rank 3 • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 5 Smurd • Nickname-uri precedente: Mert • Poza cu /stats: http://postimage.org/image/xygcmk6px/ Informatii din viata reala: • Nume: Olteanu Mert [ Real Life , dubla cetatenie etc .. ] • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Alexandria • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 6/h • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Pentru ca este una dintre cele mai frumoase , puternica si organizate factiuni cu un lider si membrii capabili . • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: None .
shp4nky Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: shp4nky • Level: 23 • Sex: M • Factiuni precedente: FBI,Hitman,DNB,Grove,PD • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Rank 6-FBI • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Iulian • Varsta: 18 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Braila • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 3-4 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Doresc sa intru in aceasta factiune deoarece este una noua si vreau sa am parte de ceva actiune alaturi de membrii acesteia. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
#xYz# Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: xYz • Level: 6 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: SMURD, S.I • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 1 • Nickname-uri precedente: Arkey • Poza cu /stats: http://img833.imageshack.us/img833/2060/samp018cls.png Informatii din viata reala: • Nume: Alex (a.K.a Andu) • Varsta: 15 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Braila • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-6 ore Intervalul 15/16:00 - 22:00 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Bikers a fost factiunea mea preferata in primul rand datorita vehiculelor care sunt mult mai agile (freeway) si datorita faptului ca mereu bikers a fost o factiune unita • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
alexiniosm Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 • Nickname: aLeXuTzU28 • Level: 7 • Sex: M • Factiuni precedente: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 1 la SMURD • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: View post on imgur.com • Nume: Alex • Varsta: 14 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Vulcan • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: 4-5 ore in timpul saptamanii si 6-7 ore in weekend. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :Aceata factiune este forate serioasa si unita, Lider capabil, in aceasta factiune glumele si prostiile nu isi au rostul. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: NU injur.
#xYz# Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: xYz • Level: 6 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: SMURD, S.I • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 1 • Nickname-uri precedente: Arkey • Poza cu /stats: http://img833.imageshack.us/img833/2060/samp018cls.png Informatii din viata reala: • Nume: Alex (a.K.a Andu) • Varsta: 15 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Braila • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-6 ore Intervalul 15/16:00 - 22:00 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Bikers a fost factiunea mea preferata in primul rand datorita vehiculelor care sunt mult mai agile (freeway) si datorita faptului ca mereu bikers a fost o factiune unita • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - retrag
AzyMan Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 • Nickname: Azman • Level: 6 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Politicieni, • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 2 • Nickname-uri precedente: ;- • Poza cu /stats: Click • Nume: Azman • Varsta: 14 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Constana • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? In cursul saptamani 5/6 iar in wekend 7/8 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Este o factiune reusita si cu un lider pe masura, imi doresc sa fac parte din acceasta factiune si sa nu ratez sansa de a fi membru • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Imi place sa lucrez in echipa si sa ajut
Refl3x Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Refl3xx • Level: 9 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: The Triads , Ballas • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 1 • Nickname-uri precedente: nu am • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/262/samp001nt.png/ Informatii din viata reala: • Nume: Tasca Tiberiu • Varsta: 13 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Tg.Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Ca sa ajut factiunea. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: nu am.
LaZoE Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 • Nickname: LaZoE • Level: 18 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: S.M.U.R.D, Mafia, UST, F.B.I, PD • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 5 (S.M.U.R.D) • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Catalin • Varsta: 18 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Alexandria • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Nu am un orar stabil. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Doresc sa devin membru Bikers deoarace este una din factiunile mele preferate si sa ajut cu tot ce pot. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
SeeD Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 • Nickname: mc9 • Level: 17 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Scoala, Triads, NG, F.B.I , • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 5 (Triads) • Nickname-uri precedente: DarkStar • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Ionut • Varsta: 18 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5+, nu am un orar stabil. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Doresc sa devin membru Bikers deoarace este una din factiunile mele preferate si sa ajut cu tot ce pot. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
FighT199 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 • Nickname: Fight • Level: 13 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: FBI,Triads,SFR,UST,Instructors, • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 • Nickname-uri precedente: -- • Poza cu /stats: • Nume: Florin • Varsta: 17 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Alexandria • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4/5 ore pe zi. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Este o factiune unita si cu lider demn de ea. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: --
cossy90 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: cossy • Level: 11 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Yakuza, Bikers(lider) • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 6 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Cosmin Sandu • Varsta: 20 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Ploiesti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Cate pot. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)*: Factiune interesanta. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
pitikoo Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 • Nickname: pitikkku • Level: 7 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Triads (dupa wipe). Inainte am fost prin toate factiunile. • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Lider Hitman. • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: • Nume: Alex • Varsta: 15 ani • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Oradea • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Depinde, nu am un interval anume, cand am timp/chef. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Pare ceea ce caut eu in acest moment. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:
Andra Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Piti.xD • Level: 26 • Sex: F • Factiuni precedente: Triads, FBI, NG, Ballas, Da Nang Boys • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Triads, FBI - rank 3 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Click Informatii din viata reala: • Nume: Andrada • Varsta: 16 • Sexul: F • Orasul in care locuiti: Cluj • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Aproximativ 2-3 ore zilnic, joc intre 15:00 - 23:00 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Deoarece mi se pare o factiune foarte bine pusa la punct si vreau sa o ajut cat de mult posibil :cool2: • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
iNNstinCt Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Gronkh • Level: 6 • Sex: M. • Factiuni precedente: --- • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: --- • Nickname-uri precedente: --- • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Gronkh • Varsta: 17 • Sexul: M. • Orasul in care locuiti: Resita • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 14:00 - 24:00 (in jur de 6 ore pe zii, uneori mai mult iar alteori mai putin) • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Ideea de unicitate a acestei factiuni, din dorinta de a fii un gangster si pentru a ma distra • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu exista nici-o alta mentiune de precizat.
okuris Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:okuris • Level:9 • Sex:M • Factiuni precedente:SMURD,UST • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:2 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats:aici Informatii din viata reala: • Nume:cata • Varsta:17 • Sexul:M • Orasul in care locuiti:Alexandria • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?4-5 luni-vineri 7-8sambata-duminica • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :imi place sa distrug asfaltul cu rotile de la bicicleta. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:nu
Radu-retired Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Aplicatii INCHISE Piti.xd - acceptat Gronkh -acceptat Restu respinsi din lipsa nr de locuri
thu2n Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 • Nickname: thu2n • Level: 12 • Sex: M • Factiuni precedente: smurd , politicieni , dnb • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: smrd lvl 2 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: http://img526.images...5/samp007in.png Informatii din viata reala: • Nume: alex • Varsta:19 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: tg.neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5-6 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : deoarece si eu fac parte dintrun club moto cautati pe google cavalerii cetati m.c. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: pai sunt de treaba si de gasca
HopaOlla Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Ar00N • Level: 19 • Sex: M • Factiuni precedente: UST , SFR , DNB , Mafia , Ballas , Grove • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: SMURD - rank 4 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: /y60wq4t5p/]/stats Informatii din viata reala: • Nume: Bobeiche Robert • Varsta: 14 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Drobeta Turnu Severin • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: 2 - 3 ore Dimineata & 4 - 5 ore seara • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Pentru ca are un lider foarte capabil si pentru a ajuta factiunea sa se extinda • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nimic
HopaOlla Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Ar00N • Level: 19 • Sex: M • Factiuni precedente: UST , SFR , DNB , Mafia , Ballas , Grove • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: SMURD - rank 4 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: /stats Informatii din viata reala: • Nume: Bobeiche Robert • Varsta: 14 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Drobeta Turnu Severin • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: 2 - 3 ore Dimineata & 4 - 5 ore seara • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Pentru ca are un lider foarte capabil si pentru a ajuta factiunea sa se extinda • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nimic Retrag , voi fi c-am inactiv o perioada // Te-am avertizat sa termini cu +1 dupa ce ai facut spam la cerere user-bar-uri si semnaturi. Acum faci +1 la aplicatii. DPA 7 zile. Edited June 9, 2012 by BAdu