Negru Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 • Nickname: negru • Level: 10 • Sex: M • Factiunea precedenta: Poltiiceni, Scoala ,Triads • De ce ati parasit factiunea precedenta ? (daca ati fost demis explicati si motivul) am parasit eu factiunea • Warn-uri primite si motivul acestora: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 politicieni • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului? Da • Nick-uri precedente: - • Poza cu /stats *: http://www.picz.ro/show-image.php?id=379bb6a2be166b28871a006e73c14518 Informatii din viata reala: • Nume: Alexandru • Varsta: 19 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Baia Mare • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 8-9 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : As dori sa incerc aceasta factiune si sa ajut la kill • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-
VILLAIN Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Leon • Level: 39 • Sex: M • Factiunea precedenta: triads,FBI, primarie, grove, PD • De ce ati parasit factiunea precedenta ? (daca ati fost demis explicati si motivul) demis( nu am demonstrat ca trebuie sa merg mai departe ) • Warn-uri primite si motivul acestora: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 6 PD • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului? Desigur • Nick-uri precedente: cokE,Fantoma • Poza cu /stats *: Informatii din viata reala: • Nume: Ionut • Varsta: 16 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Targu Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 6-7 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Pentru ca are un lider exceptional si membrii de asemenea • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Ma integrez repede :) -
Auschwitz Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 negru - respins ( nu cred ca esti pregatit ) Leon - acceptat pentru teste
Antonio_don Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 • Nickname: Don_Antonio • Level: 28 • Sex: m • Factiunea precedenta: Ballas • De ce ati parasit factiunea precedenta ? (daca ati fost demis explicati si motivul)- • Warn-uri primite si motivul acestora: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 5 mafia • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului? da • Nick-uri precedente: Toto.riina • Poza cu /stats • Nume: Antonio • Varsta: 19 • Sexul: m • Orasul in care locuiti: Targoviste • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5 6 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul) Pentru ca e o factiune unita • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs nu
AndreiAJM Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:J0k3r • Level:21 • Sex:M • Factiunea precedenta:Ballas • De ce ati parasit factiunea precedenta ? (daca ati fost demis explicati si motivul):Ca sa intru in hitman(picat la teste)si deoarece am vrut atunci sa incerc altceva in afara de kill si mats. • Warn-uri primite si motivul acestora: 2: 1->NON-FP ; 2-> AFK la cai • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:DNB(rank4) • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului? DA • Nick-uri precedente:Motan • Poza cu /stats *: Informatii din viata reala: • Nume:C.Andrei • Varsta:15 • Sexul:M • Orasul in care locuiti:Galati • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: L-V: dupa 14:00 ; S-D: tot timpu. ?Joc 3-5ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :Deoarece vreau sa ajut factiunea sa ajunga cat mai sus. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Ador munca de echipa.
kBm Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: bgd • Level: 30 • Sex: M • Factiunea precedenta: Grove Street • De ce ati parasit factiunea precedenta ? Inactivitate • Warn-uri primite si motivul acestora: 0 • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 4 Grove Street • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului? Da • Nick-uri precedente: Cheloo • Poza cu /stats *: Informatii din viata reala: • Nume: Gabi • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Baia - Mare • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4h • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : O factiune organizata cu un lider de exceptie • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu sunt vechiul Calypso . # Sunt un player vechi de pe vremea cand Alecswtzu era lider PD, old nick Cheloo .
Otz3larul Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Otz3larul • Level: 15 • Sex: M • Factiunea precedenta: Mafia, Hitman, Ballas • De ce ati parasit factiunea precedenta ? Am vrut sa incerc ceva nou • Warn-uri primite si motivul acestora: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 6 - Mafia • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului? Da • Nick-uri precedente: - • Poza cu /stats *: Informatii din viata reala: • Nume: Marius • Varsta: 17 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Galati • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Vreau sa intru in Bikers pentru ca a fost prima factiune in care am fost vreodata. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - 1
LipsLikeSugar Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: MaxPain • Level: 10 • Sex: M • Factiunea precedenta: Ballas • De ce ati parasit factiunea precedenta (daca ati fost demis explicati si motivul) : Sa vin aici. • Warn-uri primite si motivul acestora: AFK Cai / Q with wanted. • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 - Ballas. • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului: Da • Nick-uri precedente: LipsLikeSugar • Poza cu /stats : • Nume: Alex • Varsta: 17 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati: Depinde • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune: Pentru ca vreau sa ajut o factiune cu potential sa ajunga cea mai buna. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Comy Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Comy • Level: 25 • Sex: M • Factiunea precedenta: UST, SFR, FBI, Armata, Bikers, Ballas. • De ce ati parasit factiunea precedenta ? (daca ati fost demis explicati si motivul) Vreau sa ajut factiunea si sa fiu alaturi de my brotha' • Warn-uri primite si motivul acestora: 1 (afk la cai) • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 4 Armata • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului? Da • Nick-uri precedente: - • Poza cu /stats *: View post on imgur.com Informatii din viata reala: • Nume: Cosmin • Varsta: 16 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Onesti, Bacau • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5h • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Sa fiu alaturi de fratii mei. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-
SmartAss Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: SmartAss • Level: 22 • Sex: M • Factiunea precedenta: PD : Ballas • De ce ati parasit factiunea precedenta ? (daca ati fost demis explicati si motivul) Ce e mult strica • Warn-uri primite si motivul acestora: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: rank5 Ballas • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului? Da • Nick-uri precedente: - • Poza cu /stats *: Informatii din viata reala: • Nume: Grecu • Varsta: 17 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Cate pot , cand pot • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Pentru a face ceea ce am facut in Ballas , castig tot ce se poate .. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: kWai se integreaza repede .
JustinPA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: JustinPA • Level: 22 • Sex: Masculin • Factiunea precedenta: Ballas - rank 6 • De ce ati parasit factiunea precedenta? Am schimbat culoarea, n-am parasit factiunea. • Warn-uri primite si motivul acestora: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Balla Lord - Ballas • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului? Da • Nick-uri precedente: - • Poza cu /stats *: Informatii din viata reala: • Nume: Andrei • Varsta: 17 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Depinde de cat timp am la dispozitie. 13:30 - noaptea • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Pentru a o aduce unde am adus si Ballas-ul, adica pe primul loc. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Guest Al1n.. Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Simple_ • Level: 22 • Sex: M • Factiunea precedenta: Ballas • De ce ati parasit factiunea precedenta ? Pt a veni aici • Warn-uri primite si motivul acestora: 1-afk la cai • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:multe de 5 si de 4 inainte de wipe • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului? da • Nick-uri precedente: Silver,Al1n_TM,Al1n.. • Poza cu /stats *: View post on imgur.com Informatii din viata reala: • Nume: Vasiescu Alin • Varsta: 18 in noiembrie • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Faget,judetul Timis • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?4-5 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Pt a face bikers cea mai tare factiune • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Bikers Powa!
Kanye Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) as halii salam da n-am # warn up Edited October 7, 2012 by DRG
Andy2010 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: OgLoc • Level: 17 • Sex: M • Factiunea precedenta: PD ; Ballas • De ce ati parasit factiunea precedenta ? (daca ati fost demis explicati si motivul) M-am saturat sa castig • Warn-uri primite si motivul acestora: - 2 /q cu wanted • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: rank 5 in Ballas • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului? Da • Nick-uri precedente: - Andy2010, Mrandy • Poza cu /stats : Informatii din viata reala: • Nume: Andrei • Varsta: 17 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Cat se poate , cand am timp . • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Sa ajut toti nazistii. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:- (V)_(*,,,*)_(V) 1
Erhard Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Snoop • Level: 31 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Grove, Primar, Ballas • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 6 - Grove, 6 - Primar • Nickname-uri precedente: • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Andreas • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Mures • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati: 5 ore. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune: Vreau sa ajut factiunea. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Ai laic baicars
Auschwitz Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 bgd - acceptat pt teste otz3laru - acceptat pt teste maxpain - acceptat pt teste comy - acceptat pt teste SmartAss - acceptat pt teste JustinPa - acceptat pt teste Simple_ - acceptat pt teste nycu93 - respins Ogloc - acceptat pt teste Snoop - acceptat pt teste J0k3r - respins (numai sunt locuri )
muresan94 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Glock • Level: 16 • Sex: M • Factiunea precedenta: The Mafia • De ce ati parasit factiunea precedenta ? (daca ati fost demis explicati si motivul): am vrut sa incerc altceva • Warn-uri primite si motivul acestora: 1 /q cu wanted • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 4 The Mafia • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului? Da • Nick-uri precedente: Cinciu • Poza cu /stats *: View post on imgur.com Informatii din viata reala: • Nume: Claudiu • Varsta: 18 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Bistrita • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 3-4 14:30 -00:00 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Pentru ca este organizata bine • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
KEViN Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Kevin • Level: 27 • Sex: M • Factiunea precedenta: Ballas • De ce ati parasit factiunea precedenta ? Vreau sa incerc si altceva • Warn-uri primite si motivul acestora: 1 warn - /ad aiurea • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 The Triads • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului? Da • Nick-uri precedente: itv.Drey • Poza cu /stats *: http://i.imgur.com/48426.jpg Informatii din viata reala: • Nume: Cosmin • Varsta: 16 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Galati • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 2-3h cand am timp • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? * : Pentru a ajuta factiunea • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu.
Auschwitz Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Glock - acceptat pentru teste Kevin - acceptat pentru teste
Panther Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Panther • Level: 41 • Sex: Masculin • Factiunea precedenta: Ballas - rank 4 • De ce ati parasit factiunea precedenta? Am schimbat culoarea, n-am parasit factiunea. • Warn-uri primite si motivul acestora: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Rank6-UST, Ballas, Consilieri • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului? Da • Nick-uri precedente: - • Poza cu /stats : Informatii din viata reala: • Nume: Alex • Varsta: 17 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Depinde de cat timp am la dispozitie. 13:30 - noaptea • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Pentru a o aduce unde am adus si Ballas-ul, adica pe primul loc. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
DamianCR7 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:DamianCR7 • Level:6 • Sex:Masculin • Factiunea precedenta:Politicieni • De ce ati parasit factiunea precedenta ? (daca ati fost demis explicati si motivul):Am parasit factiunea Politicieni deoarece vreau sa intru in Bikers si nu prea aveam ce face. • Warn-uri primite si motivul acestora:- • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:Politicieni(Rank 1) • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului?:Da • Nick-uri precedente:- • Poza cu /stats *:/stats Informatii din viata reala: • Nume:Damian • Varsta:14 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Ploiesti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?:In timpul saaptamanii 5h+(08:00-11:00 si 20:00-00:00) iar in weekend-uri si vacante 12h+(08:00-02:00) • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :Doresc sa fac parte din aceasta factiune deoarece este un gang foarte puternic,cu un lider intelegator si membrii de treaba. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Imi place sa lucrez in echipa.
SNAPPi Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Snappy • Level: 21 • Sex: Masculin • Factiunea precedenta: Ballas • De ce ati parasit factiunea precedenta? Vreau sa incerc si altceva. • Warn-uri primite si motivul acestora: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Ballas - 5 • Ati citit regulamentul gangului Bikers si cel al serverului? Da • Nick-uri precedente: faNNNtaSy • Poza cu /stats : /stats Informatii din viata reala: • Nume: Andrei • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Depinde cat imi permite timpul 4-5 ore pe zii. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Ca sa o ridicam acolo unde a fost ridicat si Ballasul. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -