babycuu Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: babycu • Level: 9 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Scoala; consilier.NG • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acel rank: in consilier rank 1,Ng rank 1 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/826/samp642b.png/ Informatii din viata reala: • Nume: catalin • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: cernavoda • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : in fiecare zi cate 7 8 ore..cate o data mai mult.. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : Este o factiune frumoasa..mai ales liderul este cel mai de treaba: • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
oneil Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Scarface • Level: 12 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: LSV, Triads, Bikers • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 Triads • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: /stats Informatii din viata reala: • Nume: Alex • Varsta: 20 ani • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Brasov • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5-6, depinde de timp • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : imi plac foarte mult motoarele si factiunea este super tare. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Sunt un om de echipa. PD: Regret ca am iesit Gicisan, sper sa m-ai am o sansa.
Straw.Hat Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: StrawHat • Level: 8 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Ballas • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acel rank: Ballas 3 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Catalin • Varsta: 17 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : 4-5 ore si nu pot spune cu siguranta intervalul, programul meu e imprevizibil ,sunt cam dute-vino cateodata. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : E factiunea in care vroiam sa intru acum cativa ani cand m-am apucat de Sa-MP si e in alianta mea favorita. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Rohan e sotia mea :)))
Gicisan Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Scarface - respins (excursionist) Strawhat - acceptat pentru teste
The0d0r Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: The0d0r • Level: 12 ( 95/52 RP) • Sex: Masculin. • Factiuni precedente: SFR, Triade, Consilieri, UST, DNB. • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Consilier- Rank 3. • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: • Nume: Vladimirescu Teodor • Varsta: 14 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Ploiesti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 16:00-20:00 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Sa nimicesc rivalii, sa ajut factiunea cu tot ce pot, este o factiune cu capul pe umeri condusa de un lider experimentat. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Daca intru, aici raman.
Ciolosh Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 nformatii despre caracterul din joc: • Nickname: Aspec • Level: 8 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Consilieri,sfr,ust • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acel rank: consilieri,2 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats:touch me Informatii din viata reala: • Nume: Andrei • Varsta: 17 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : 5-6 ore pe zi,joc cand am timp • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : De mult timp voiam sa intru in Bikers. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: nu
focuS Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 • Nickname: FocuStar • Level: 20 • Sex: Masculin • Factiuni precedente:Ballas,Bikers,dnb,Triade,LSV • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acel rank:Bikers ,Dnb-rank 3 • Nickname-uri precedente:Radu13 • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Raul • Varsta: 17 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Brasov • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : 6+ • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : Este o factiune super tare, si am mai fost in ea. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
anaxor Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: anaxor • Level: 7 • Sex: F • Factiuni precedente: PD/Hitman agency • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: lider PD • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Roxana • Varsta: • Sexul: F • Orasul in care locuiti: Resita • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Dimineata ( nu stiu cat, lucrez ) • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Factiunea Bikers ma atrage :) • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:
GABRIEL Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: KyLe • Level: 7 • Sex: m • Factiuni precedente: Consilieri/UsT • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 2 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: GABI • Varsta:15 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: NEAMT • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 2-3 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Imi place foarte mult aceasta factiune ca are membri activi si capabili. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:
Kennedy Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:Bogdanu • Level:7 • Sex:M • Factiuni precedente:San Fierro Rifa • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:1 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: • Nume:Maris Bogdan • Varsta:13 • Sexul:M • Orasul in care locuiti:Reghin. Mures • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?in jur de 4 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :ador alianta bikers ballas mafia rifa, si as vrea sa intarim si acest gang. The Bikers! • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Gicisan Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Respins - ai fost demis din SFR pentru inactivitate.
Kennedy Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Am fost demis pentru ca m-am lasat de samp..dar acum m-am reapucat si joc serios ...deci respins??
Cirax Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Cyrax • Level: 8 • Sex: M • Factiuni precedente: Vagos FBI • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 2 in ambele • Nickname-uri precedente: Chase • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Darius • Varsta: almost 17 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: TM • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Depinde de program • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : O factiune frumoasa cu lider capabil si membrii de treaba • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu voi dezamagi
CCCZM Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Bogdan_C (am facut o cerere de schimbare a nick-ului in CCCZM) • Level: 15 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Consilieri (rank 3), SMURD (rank 4), Da Nang Boys (rank 1), Triads (rank 1), FBI (rank 1), Grove (rank 1) • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: SMURD (rank 4) • Nickname-uri precedente: Varuu1, dar din cauza unui conflict, mi-am banat acest cont. :whistle: • Poza cu /stats: Click Informatii din viata reala: • Nume: Cozma Calin • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Cluj-Napoca • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: In timpul saptamanii joc cate 2-3 ore pe zi, in intervalul 15:00 - 22:00, iar in week-end joc cate 3-4 ore, in intervalul 13:00 - 24:00. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)*: Deoarece este o factiune draga mie, cu un lider de treaba si vreau sa o ajut sa creasca cat mai mult. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu.
alinwow Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: AliNwOw • Level: 8 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Consilieri (rank 5) • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Consilieri ( rank 5 ) • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: • Nume: Alin • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Constanta • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: In timpul saptamanii joc cate 2-3 ore pe zi, iar in week-end joc cate 5-6 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)*: Deoarece este o factiune serioasa , puternica si cu un lider pe masura • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu.