Odin Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Cheta • Level: 11 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Scoala; NG; FBI; Grove; Ballas; SFR • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: SFR (Rank4) • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/84/samp012ni.png/ Informatii din viata reala: • Nume: Vlad • Varsta: 17 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : pai nu prea am un interval,de obicei peste 5 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : Este o factiune de elita cu membri de de nota 10+ • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
robo3 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 nformatii despre caracterul din joc: • Nickname:Paty • Level:6 • Sex:Feminin • Factiuni precedente:Politicieni,Doctori • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:2 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats:http://postimage.org/image/unarmbss7/ Informatii din viata reala: • Nume:Vali • Varsta:16 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 3-4 depinde de fiecare zi • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :sa ajut liderul si restul factiunii • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-
Ayoo Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 • Nickname:Ayoo • Level:6 • Sex:Masculin • Factiuni precedente:Politicieni • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 2 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume:Flavius • Varsta:16 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Timisoara • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : sa ajut factiunea sa fiu alaturi de varumiu ( mitza ) si de alti prieteni :D • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - PS: miam depus demisia din primarie astept sa intre liderul sa ma demita
Bredwolf Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:dumitrur. • Level:6 • Sex:Masculin • Factiuni precedente:Politicieni • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:am avut rank 1 in politicieni • Nickname-uri precedente:nu am mai avut • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume:stefan • Varsta:12ani • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Urziceni • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?joc 8-10ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :vreau sa fac parte din factiune deoarece imi place cu ce se ocupa • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:nu cred ca mai am
Gicisan Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Paty - acceptat pentru teste Ayoo - acceptat pentru teste dumitrur. - respins.
SamB Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 • Nickname Rosu • Level:15 • Sex:Masculin • Factiuni precedente:Triade , NG , FBI , Scoala • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 4 Triade • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats = Informatii din viata reala: • Nume:Bogdan • Varsta:17 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Timisoara • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 3 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Sa ajut sa mai crestem. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
oneil Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Scarface • Level: 11 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: LSV, Triads • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 Triads • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: /stats Informatii din viata reala: • Nume: Alex • Varsta: 20 ani • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Brasov • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5-6, depinde de timp • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : imi plac foarte mult motoarele si factiunea este super tare. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Sunt un om de echipa. PS: Astept /uninvite de la Game, demisia e ceruta.
cipriM Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: cipriM3 • Level: 6 • Sex: M • Factiuni precedente: medic, politicieni • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:politicieni rank 2 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: ciprian • Varsta: 17 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Tg Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 6-7 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : doresc sa ajut factiunea cat mai mult • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
DeXyY Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: DeXyY • Level: 14 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Primarie , SFR , THe mafia, ust • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: the mafia - 3 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Iagaru • Varsta: 16 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : dimineata de pe la 10 pana pe la 14 si seara de la 22 pana dimineata • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : Cand m-am apucat de sa:mp bikers a fost prima mea factiune in care am intrat si chiar vreau sa retraiesc sentimentul ca atunci cand am intrat prima oara • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Sincer,glumet,serios
dicugiovannino Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 nformatii despre caracterul din joc: • Nickname:[smOkeRs]MaLboRo • Level:9 • Sex:M • Factiuni precedente:ust,dnb,The Mafia, smurd, ng. • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:Smurd rank2. • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats:View post on imgur.com Informatii din viata reala: • Nume:Giovanni • Varsta:14 • Sexul:M • Orasul in care locuiti:Tg-Jiu • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?8-9 ore... 12:00 depinde la cat ma scol pana tarziu:)) • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :Pai , am vazut ca bikers sa pus din nou pe picioare, si m`am hotarat sa ajut si eu factiunea... • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Murdockk Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: TheMurdockk • Level: 18 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Consilieri,ust,sfr,lsv,themafia. • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: ust-3 • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Robert • Varsta: 15 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Vulcan • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : 5-6 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : deoarece imi place bikers,si vreau sa ajut aceasta factiune. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: de treaba
delya Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:Delya • Level:12 • Sex:F • Factiuni precedente:Ust,Sfr,Consilieri,smurd,armata • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:ust si smurd,rank 2 • Nickname-uri precedente: • Poza cu /stats:My link Informatii din viata reala: • Nume:Delia • Varsta:14 • Sexul:f • Orasul in care locuiti:Petrosani • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 6-7 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :vreau sa ajut acesta factiune sa progreseze,are un lider capabil si e unita • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:
Dawidh Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 • Nickname: Dawidh • Level: 18 • Sex: M • Factiuni precedente: Medici,Ust,The Mafia, Lsv • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Rank 4-The Mafia • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Click ! Informatii din viata reala: • Nume: Adrian • Varsta: 19 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Galati • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-5 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Doresc sa intru in aceasta factiune deoarece este una noua si vreau sa am parte de ceva actiune alaturi de membrii acesteia. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Gicisan Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Dawidh - acceptat pentru teste Delya - acceptat/a pentru teste
Kaimacu Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Stefan_OT • Level: 6 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: Medics • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: doar 1 la medici. • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: Stefan • Varsta: 16 ani • Sexul: masculin • Orasul in care locuiti: Valcea • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 3-4 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Pai imi place factiunea fiindca si-a revenit foarte bine la revenirea liderului(Gicisan) si plus ca este si ceva nou pentru mine. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nimic.
KronicK Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Roxor • Level: 8 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: The mafia, The triads, SfR, Smurd,Politicieni,Da Nang Boys • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: doar 3 la primarie • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: http://postimage.org/image/bsn98m8ah/ Informatii din viata reala: • Nume: Flavius • Varsta: 13 ani • Sexul: masculin • Orasul in care locuiti: Tg neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 3-4 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Pai imi place factiunea fiindca si-a revenit foarte bine la revenirea liderului(Gicisan) si plus ca este si ceva nou pentru mine. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nimic.
Blackhole Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:Mih@y. • Level:6 • Sex:M • Factiuni precedente:Sfr,Smurd,Consilieri • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:1 • Nickname-uri precedente:BlacKhOl3 • Poza cu /stats: http://postimage.org/image/d36dpea39/ Informatii din viata reala: • Nume:Arthur • Varsta:13 • Sexul:M • Orasul in care locuiti:Ploiesti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?5-6-7 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :Imi place factiunea vreau sa ciuruiesc rivalii si vreau sa va ajut!! • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: nu
Gicisan Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Roxor - respins ( excursionist) Mih@y. - acceptat