Guest lFlopy Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: lFlopy • Level: 6 • Sex: Masculin • Factiuni precedente: consilieri • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 2 Consilieri • Nickname-uri precedente: lFlopy • Poza cu /stats: i.imgur.com/xyRVf.png Informatii din viata reala: • Nume: Ionut • Varsta: 15 • Sexul: Masculin • Orasul in care locuiti: Tulcea • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? vreo 2-5 toata ziua:) • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Imi doresc sa intru foarte mult intrun gang cu lider activ la orice ora ! Tocmai deasta fac aplicatie la aceasta ora=))) • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Sunt bunicel cu Deagle ! Parerea mea :tiphat:
Gicisan Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 lFlopy - acceptat pentru teste. Bikers recruteaza in continuare playeri activi si seriosi ! Level 6+ !
Funky. Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 - Nick: psihopat - Factiuni precedente: Yakuza, Triads, Grove Street - Job curent: Civil - Level: 9 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Bikerii ie smecheri si imi plac motoarele. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme, droguri si caterinca. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Nimic, sunt curat. - Intervalul orar in care jucati: Cand pot. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Vlad - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Oradea - Sex (masculin/feminin): M
cipriM Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: CipriM3 • Level: 6 • Sex: Masculin. • Factiuni precedente: SMURD , Politicieni. • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: rank 2 in Politicieni • Nickname-uri precedente: CipriM3 • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/171/samp004uo.png/ Informatii din viata reala: • Nume: ciprian • Varsta: 17 • Sexul: Masculin. • Orasul in care locuiti: Tg Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5 ore. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : pentru ca este un gang puternic si este o factiune serioasa • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu.
Sc0rP!0n Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:R3sPecT • Level:6 • Sex:masculin • Factiuni precedente:Consilieri • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:1 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume:Emy • Varsta:14 • Sexul:masculin • Orasul in care locuiti:Timisoara • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?9 , 10 ore • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :Pentru a ajuta factiunea sa fie populara, vreau sa o ridicam foarte sus. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: nu
Klaus Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:IKlausI • Level:14 • Sex: M • Factiuni precedente:PD 2 Triads 2 LSV 1 Medics 1 Politicieni 1 • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:PD 2 Triads 2 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: • Nume:Adrian • Varsta: 17 • Sexul: M • Orasul in care locuiti:Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 2-3 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : doresc sa ajut factiunea cat mai mult • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Gamyng Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 • Nickname:GamYng • Level:14 • Sex:Masculin • Factiuni precedente:UST-1,FBI-2,FBI-3,DNB-1,PD-2 • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:F.B.I-3 • Nickname-uri precedente:NuTu-inainte de Wipe . • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume:Ionut • Varsta:18 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Alexandria • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 10h, nu am un orar • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Din buna voie, imi este dor de viata de gangster . • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
Colinzink Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Colinzink • Level: 27 • Sex: M • Factiuni precedente: NG,Triads,Mafia si PD . • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: PD-Rank 4 / Triads - Rank 4 / Mafia - Rank 4 • Nickname-uri precedente: N/A • Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: • Nume: Cristian • Varsta: 17 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Buzau • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: Nu am un orar anume. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Gang-ul Bikers nu a fost foarte cunoscut in trecut,eu , membri si KiD sa ridicam factiunea la un rang cat mai inalt si sa aratam gang-urilor adverse de ce suntem in stare. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: N/A
Daddy>John Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:Sensual • Level:7 • Sex:Masculin • Factiuni precedente:Politician,SMURD,DNB,Scoala • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:1 • Nickname-uri precedente:- • Poza cu /stats: http://****.us/photo/my-images/685/samp201db.png/ Informatii din viata reala: • Nume:Florin • Varsta:16 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti:Bucuresti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?8:00-12:00 14:00-16:00 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* :Sa ridicam factiunea impreuna cu membri si liderul • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:- Link catre demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408508&st=300
Stef@n Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: Mr.Enzo • Level: 6 • Sex: M • Factiuni precedente: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:- • Nickname-uri precedente: Embra,TinKode, • Poza cu /stats: http://postimage.org/image/9eamerh2v/ Informatii din viata reala: • Nume: Stefan • Varsta: 15 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Ploiesti • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: Toata ziua. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Chiar mi-am dorit sa ma alatur acestui gang si sunt sigur de alegerea mea. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Sunt un om de echipa si iti promit ca nu te voi dezamagi. :D
sket97 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: sKeT97 • Level: 12 • Sex: M • Factiuni precedente: SFR,NG,DNB • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:-2 • Nickname-uri precedente:sKeT • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume: GaBi • Varsta: 15 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: Tg Neamt • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: Nu am in interval.Joc 3-5 ore pe zi. • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Mi-am dorit demult sa intru in bikers ca is membri cu experianta si activi. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -
barbazana Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: barbazana • Level: 6 • Sex: M • Factiuni precedente: - • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:- • Nickname-uri precedente: - • Poza cu /stats: http://imageshack.us/f/204/samp001jw.png/ Informatii din viata reala: • Nume: adrian • Varsta: 17 • Sexul: M • Orasul in care locuiti: buzau • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: nu am ore anume • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Chiar mi-am dorit sa ma alatur acestui gang si sunt sigur de alegerea mea. • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Sunt un om de echipa si iti promit ca nu te voi dezamagi.
wOrSeN Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: wOrSeN • Level: 23 • Sex:Masculin • Factiuni precedente: Medici , Dnb , Ballas , Ng , UST , Mafia , FBI , Grove. • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: The Mafia - rank 4 • Nickname-uri precedente: wRs ( wOrSeN.) • Poza cu /stats: Click. Informatii din viata reala: • Nume: C. Iulian • Varsta:19 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti: Galati • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : 12:00-19:00 22:00-1:00 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Pt. a face o impresie buna ( peste tot ) si sa imi arat valoarea mea . • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:- Link catre demisie: -
wOrSeN Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname: wOrSeN • Level: 23 • Sex:Masculin • Factiuni precedente: Medici , Dnb , Ballas , Ng , UST , Mafia , FBI , Grove. • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: The Mafia - rank 4 • Nickname-uri precedente: wRs ( wOrSeN.) • Poza cu /stats: Click. Informatii din viata reala: • Nume: C. Iulian • Varsta:19 • Sexul:Masculin • Orasul in care locuiti: Galati • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : 12:00-19:00 22:00-1:00 • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? (aici trebuie sa convingeti liderul)* : Pt. a face o impresie buna ( peste tot ) si sa imi arat valoarea mea . • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:- Link catre demisie: - Scz ca am aplicat , dar o retrag , am sa imi cerc norocul inca odata in Mafia , factiunea mea de suflet. [ Ma scuzati de tot deranjul facut ]
Mave Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Nick Sebby98 Level 6 Sex Masculin Fractiuni precedente Politicians Cel mai tare rank detinut intr-o fractiune si numele fractiunii unde ati detinut acest rank : Politicians rank 2 Nicknameuri precedente : - Poza cu stats Informatii din viata reala Nume: Sebi Varsta 14 Ani Sex masculin Orasul in care locuiti Targu neamt Cate ore dedicati jocului 8-9 pe zi De ce ati dori sa faceti parte din aceata fractiune?: Imi place foarte muklt motoarele si vreau sa ajut cat pot de tare
Dragos Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Sebby98 - respins (aplici la mai multe sa vezi unde pica a?)
Mave Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Dar unde am aplicat acolo am fost inaintein dnb am fost respins lsv am fost respins si aici tot respins!!! unde am mai aplicat?!!!