faNNNtaSy Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nick: fannntasy Rank: 2 Motivul demisiei: M-am plictisit,vreau sa incerc si altceva
xUser Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nick: EvidenT. Rank: 1 Motivul demisiei: M-am plictisit nu e buna echipa, membri is putini, e nashpa !
Gicisan Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 fannntasy - demisie acceptata EvidenT. - demis + blacklist. Daca sti ca nu esti in stare sa ramai MACAR o zi intr-o factiune, de ce mai aplici ?
xUser Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 fannntasy - demisie acceptata EvidenT. - demis + blacklist. Daca sti ca nu esti in stare sa ramai MACAR o zi intr-o factiune, de ce mai aplici ? Intra pe server si demite-ma ca de 2 zile ai pus asta :|
BlackAngel Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Nick: Mitza Rank: 1 Motivul demisiei:Gicisan imi pare bine pentru sansa acordata si mersi mult dar se pare ca a intervenit cv.. tiam dat pm cu motivul sper sa nu fi suparat pe mn bft cu factiunea .Respect Gicisan
oneil Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Nick: Scarface Rank: 1 Motivul demisiei: Vre-au sa incerc altceva. Mersi de sansa Gici!
Dawidh Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Nick: Dawidh Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa aplic in The Mafia . Mersi de sansa Gici!
dicugiovannino Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Nick:[smOkeRs]MaLboRo Rank:1(11 zile in bikers) Motivul demisiei: Sincer in bikers imi place cel mai mult, dar nu stau ca prostu ca toti membri noi sa ma ia peste picior, cand vreau sa ii ajut sa imi fure motorul si sa ma lase singur cu grove...Cyrax tocmai ce a intrat azi , fugea de niste grove, eu aveam mute . Nu puteam sa ii zic sa se opreasca sa ma ia si pe mine, eu eram cu motoru am venit spre el sa il iau cu G sa fugim de grove aia ,fiindca eram doar 2, eu nu aveam eagle. El , era mai smecher ca era de 20 min in factiune si imi fura Freeway-u dupa care ma lasa singur cu 3 grove, eu fara arma. Gici ai fost un leader foarte bun , glumet , tot ce vrei tu ;p . O sa aplic cand o sa mai golesti din astia , vreau sa discutam ceva inainte sa ma demiti ms . Uite aici si o dovada, cu 3 grove in spate el imi fura motorul , nu puteam sa il rog sa ma ia cu G, eu l`am rugat sa vina sa il iau cu G, era logic defapt ca am lasat freewayul cu mine sofer langa el el m`a dat jos si af ugit View post on imgur.com
Ciolosh Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Nick: Aspec Rank: 1 Motivul demisiei: din cauza unor noi veniti care nu stiu sa se poarte civilizat si nu ai spirit de echipa.Multumesc de sansa Gicisan,imi cer scuze celor care le-am gresit cu ceva,ati fost niste colegi extraordinari.Sper sa ma intorc daca mai imi oferiti sansa,dar nu cu astfel de membri.
SamB Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Nick:RoSu Rank: 1 Motivul: Nu sunt respectat!
CCCZM Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Nick: CCCZM Rank: 1 Motivul demisiei: Nu ma simt prea bine in aceasta factiune, am probleme cu unii colegi si nu vrea sa ma cert cu ei. :tiphat:
Guest Marco™ Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick : bRoky Rank : 1 Motivul demisiei : Nu ma pot adapta factiunii si aliantei . Simt ca nu sunt vrut aici imi pare rau...
alinwow Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Nick : AliNwOw Rank : 2 Motivul demisiei : Cei mai vechi se cred sefi si fac ce vor ei , trec peste cuvantul liderului !
Guest wolfy21 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Nick: w0lfy. Rank: 2 Motivul demisiei: nu prea imi place ca a plecat gicisan si nu cred ca imi va place fara el
Guest wolfy21 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Nick: w0lfy. Rank: 2 Motivul demisiei: nu prea imi place ca a plecat gicisan si nu cred ca imi va place fara el retrag nu va parasesc
Guest Marco™ Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Nick : bRoky Rank : 2 Motivul : Vreau sa incerc altceva .