Radu-retired Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 In acest topic veti posta daca doriti sa parasiti factiuneaBikers, dupa modelul urmator: Nick: Rank: Motivul demisiei:
Fonz Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Nick: Fonz. Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa ma intorc acolo unde in factiunea mea preferata :x Grove Street.
SmoKe16 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Nick: Smoke16 Rank: 1 Motivul demisiei: Mi-a facut placere sa stau in aceasta factiune poate ma voi intoarce vreau sa intru in alt gang sa experimentez. KiD , colegi ati fost de nota 10 tinetio tot asa veti ajunge sus ;).
Fonz Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Nick: Fonz. Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa ma intorc acolo unde in factiunea mea preferata :x Grove Street. Retrag
Radu-retired Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Plecam, retragem iar plecam , nu suntem la targ fonz - Demis Smoke demis
HopaOlla Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Nick:Ar00N Rank:1 Motivul demisiei:KiD iti multumesc foarte mult pentru aceasta sansa , dar ies din motiv ca nu am cu cine la kill , alianta nu te ajuta , imi pare rau . Respect :tiphat:
BlueminT. Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Nick: BlueminT Rank:1 Motivul demisiei: Si eu plec .. Mi-a parut bine sa va cunosc!Bafta!
Refl3x Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nick: Refl3xx Rank: 1 Motivul demisiei: Kid Cu respect dar vreau sa ies din Baikers pentru a avea posibilitatea de a incerca alte factiuni.
Radu-retired Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Cel mai penibil motiv:)), du-te si incearca si altundeva 2 zile si asa mai departe, succes! Demisie acceptata
lolflamE Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nick: Hawx Rank: 1 Motivul demisiei: Este dezorganizare. Mai mereu 4 membrii online, din care 2 merg la kill /waruri. Multumesc !
Radu-retired Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 ok bl bikers, tu nu intri cu zilele si dai cu gura ok, demis!
iNNstinCt Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nick: Gronkh Rank: 1 Motivul demisiei: Mi-am dat silinta, am activat pe cat de mult am putut dar nu am cu cine, sunt mai mereu singurul online si daca suntem 2 sau 3 rar se intampla sa si vina la kill. Pe langa ca sunt singurul online niciodata nu se gaseste fuel in freewayurile din spawn, imi pare rau ca ies, imi place extrem de mult factiunea, cat si felul de a fii al liderului... Dar sa joci singur intr-un gang e de-a dreptul absurd si strigator la cer. Imi pare rau ca ies atat de repede, mi-as fi dorit sa fac 'pui multi aici'.
LaZoE Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick: LaZoE Rank: 1 Motivul demisiei: Nu ai cu cine, prea putini membri si cam multa inactivitate...nu poti face mare lucru in 2 membri on pe zi... Imi pare rau, Bafta.
LaZoE Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick: LaZoE Rank: 1 Motivul demisiei: Nu ai cu cine, prea putini membri si cam multa inactivitate...nu poti face mare lucru in 2 membri on pe zi... Imi pare rau, Bafta. Retrag demisia ! Am purtat o discutie cu Persanu in joc si mi-a explicat cum sta treaba, m-a convins sa am rabdare si sa privesc lucrurile altfel. Multumesc frumos. # Scuze pentru ca am dat "reply" dar nu mai merge functia "EDIT".
BlackAngel Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Nick: [blackAnGeeLL] Rank: 1 Motivul demisiei: multumesc pt aceasta sansa a fost foarte frumos in bikers vreau sa incerc o factiune noua si in plus is de 3 sapt in fac si nu am primit rank 2 si am fost destul de activ in fine bft va multumesc pt aceasta sansa.Ati fost niste colegi si lideri minuntati respect kid,gicisan
Blackhole Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nick:BlacKhOl3 Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc si altceva cum ar fi The Triads
taylorrrr Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Nick: TayLorrrr Rank: 1 Motivul demisiei: Membrii cam inactivi.
Damelut Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Nick: daMeLo Rank: 2 Motivul demisiei: pai am probleme cu membrii si cred ca o sa fiu demis si vreau sa intru in ballas
ShapeShifter Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Nick: ShapeShifter Rank: 1 Motivul demisiei: Probleme. # Vreau blacklist !