Radu-retired Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Am fost instiintat sa va transmit asta :)) Politia/FBI/Armata vor avea dreptul de a interveni imediat, dupa /gov-ul de somatie acordand wanted-ul necesar celor ce participa la war. Cei care se predau, NU vor fi omorati ci arestati si dusi la sectie. Niciun membru al fortelor de ordine nu va trage inainte de somatia de la inceput. Mafiotii pot riposta imediat ce au vazut politistii, pot fugi, etc. Niciun mafiot nu are scuze daca a fost in zona si a fost arestat/a primit wanted. Se acorda wanted 3 tuturor participantilor, cu drept de predare. Cei care nu se predau vor avea wanted 2 in plus, fara drept de parte.
Persanu Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Mda... nu vad cine stie ce diferenta... :D Cine e cu capul pe umeri si atent o sa se fereasca la timp de wanted. Sa tragi de la distanta e cel mai potrivit, ca sa tragi si in copi cateva inainte sa fugi :P Have a nice day!
Radu-retired Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 am avut in fiecare marti pana acum, deci marti ar trebui sa fie si urmatoarea
Comy Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Scuze ca nu am ajuns la sedinta, dar a intervenit ceva urgent dupa amiaza si acum am ajuns acasa.
Persanu Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Baieti duminica 17 iunIe ora 22:00, Last Gang Standing. IncerKati sa ajungEti tReji si voi, poate facem Si noi ceva maret . Have a nice day!
Radu-retired Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Am renuntat la functie din lipsa de timp. Aveti grija de voi, succes
Persanu Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Eu nu pot sa ma conectez la server... nu stiu ce facem cu "sedinta" ; am tot dat relog dar nu trece la faza cu logarea. Pana una alta, vorba lu fostu nostru "rupeti-le curu" (care reusiti sa va logati) Have a nice day!
focuS Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Daca nu esti lider stai linistit sa nu ti se urce la cap ;)
Guest Ionut Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Am renuntat la functie din lipsa de timp. Aveti grija de voi, succes Bafta kid,ai facut o treaba buna,multumim si nu te vom dezamagi:*. Focustar,tu dc te bagi?este cel mai mare rank din factiune trebuie sa il ascultam,nu a fost pus degeaba rank 3 are si el experienta si vechime in samp si mai ales in factiunea bikers,cand era el biker tu nu stiai cei ala samp.
BlackAngel Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 am revenit scuze pentru inactivitate probleme cu pc-ul a fost la reparat
focuS Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 va rugam frumos ne puteti rezolva mai repede problema cu lideru !
Gicisan Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Urmatorii playeri sunteti vizati pentru inactivitate : -Comy -Woksyo - Pingoo - StPierre Incepand de astazi, aveti la dispozitie o saptamana sa activati, in caz contrat o sa fiti demisi.
Guest valentyn01 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Salut,de astazi sunt noul vostru coleg,sper sa ne intelegem foarte bine :tiphat:
StefanScb Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Am revenit si eu de la mare, vad ca s-o schimbat si liderul, o sa cada de tot factiunea :o3.. O sa activez dupa 5 ,dupa ce-mi revin dupa ziua mea pup :*
Guest valentyn01 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Nu pot ajunge la sedinta,sunt plecat :tiphat:
focuS Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Nushtiu sigur daca pot sa ajung la sedinta, o sa fac tot ce pot sa vin :|
focuS Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Am o problema sunt in bikers si nu apar pe lista membrilor, ce sa intamplat ?
Gicisan Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Am uitat sa te trec, o sa remediez problema cat de repede :)).
Damelut Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 imi pare rau ca nu am venit la sedinta dar am fost la o ruda :(