Jump to content
IceMan

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: Madalyn

Rank: Package Boy - 1

Motivul demisiei: LSV`ul nu e de mn , si un + nu prea am timp de SA:MP , intru doar cateva ore la 2 zile si nu as vrea sa tin locul ocupat degeaba . Multumesc pentru sansa acordata si mult noroc in continuare :tiphat:

* Cer demiterea mea de pe forum daca se poate .

done. Demis...

Posted

Nick: Mihai1200

Rank: 1

Motivul demisiei: Vreau sa incerc in Hitman , multumesc Mosesica pentru sansa acordata succes element cu liderul si va doresc cel mai mare succes. :P

Posted

Nick: Ghiondes

Rank: 2

Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva !

# Postez pentru el nu ii merge forumul !

## Te-a rugat El3m3nT sa intri acum sa-l demiti !

Posted

Nick: Camorra

Motivul demisiei: Nu ma pot integra, pe langa asta nu prea le mai am cu trasul. Am crezut ca va fi diferit, dar este la fel ca si cand m-am lasat, multumesc pentru sansa esti de nota 10. Imi pare rau ca parasesc asa de repede factiunea, mai ales ca nu am fost niciodata excursionist.

Posted

Nick:Ethernul

Rank: 2

Motivul demisiei:Imi Place aceasta factiunea foarte mult o iubesc insa de o vreme suntem doar 3-4 membrii on rar cand suntem maxim 8-9 si alianta este inactiva iar inamicii ne domina imi pare rau ca trebuie sa ies.:D O sa imi fie dor de voi toti si mi-a placut sa fiu coleg cu voi 2-3 luni sau 1-2 nu stiu exact multa bafta in continuare cu factiunea El3mEnT :tiphat: si tuturor spor la kill :gun: sa duceti factiunea tot mai sus NU MA DEZAMAGITI.

Cu Stima Ethernul(Cheloo)

Posted

Nick: SkPw0w

Motivul demisiei: Eu cred ca nu e genul meu sa fiu intr-un gang vreau sa incerc si alceva...Va rog sa ma intelegeti!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...