Jump to content
IceMan

Discutii LSV

Recommended Posts

Posted

Lista membrilor Los Santos Vagos

» Leader - Rank 6

The_Game

» World Threat - Rank 5

» Killer - Rank 4

1.CioCio

» Kidnapper - Rank 3

2. Cretu

3. WorseN

4. AndreySan

5. Vlad

» Member - Rank 2

6. klaw92

7. Mr_Clau

» Package boy - Rank 1

8. r3b3k

9. Raul ?

10. heineken ?

11. Th3_G0D

12. robybu

13. Accent

14. ShapeShifter

15. Sylent

16. ZomG

17. IceWord

18. Bitto

Vreau sa fiti prezenti la FIECARE antrenament,sedinta ,concurs PE CARE IL ANUNT.

• Upvote 1
Posted

Vineri , 5.10.2012, ora 22.00 va avea loc un antrenament.Va rog sa incercati sa fiti prezenti . Cine nu poate sa ajunga este rugat sa posteze la discutii.

Prezenta obligatorie !

Guest Mr.Lew
Posted

Salut,de astazi sunt noul coleg al vostru.s1Nk. here.

#M-a rugat sa postez pentru el deoarece nu-i merge forum-ul.

Posted

Imi cer scuze The_Game ca nu m-am prezentat la sedinta de duminica si ca nu am fost activ in aceste zile dar mi s-a ars ceva la calculator si inca nu l-au reparat. Cred ca o sa mai dureze putin timp. Am anuntat acuma deoarece acuma am avut posibilitatea de a intra pe forum.

Posted

Scuze The_Game da nu pot sa ajung la antrenamentu din seara asta deoarece sunt plec la varumiu, are treaba cu mine si trebe sa merg la el.

Posted

Imi pare rau dar tata m`a rugat sa merg cu el pana undeva si nu stiu daca ajung la Supremacy si la sedinta... Imi cer scuze

Succes baieti :)

Posted

Imi pare rau ca nu am putut sa ajung la sedinta si la supremacy .. De dimineata a trebuit sa plec undeva si nu am putut nici posta ...

Posted

Mircea, am imprumutat laptop-ul lu varamea pana imi ajunge calculatorul de la reparat(nu inteleg ce poate sa aiba de dureaza asa mult) dar nu reusesc sa joc san andreas, imi merge foarte sacadat.. Imi pare rau pentru inactivitate. :)

Posted

scuze ca nu am fost prezent ieri la faction championship si la sedinta dar a treebuit sa plec ca data trecuta .. de dimineata .. ieri am fost activ dar dupa ce am venit .. imi pare rau mircea..

Posted (edited)

Nu am sa actualizez lista membrilor pana la sedinta, pentru ca vor fi demiteri in masa. Incepeti si activati.

Nu o sa mai fiti scuzati pentru absenta voastra la concursuri de genul 'Faction Supremacy'. Veti fi demisi pentru neprezentare.

Edited by #Mircea
Posted

Duminica , 21 Octombrie, ora 14 , are loc o sedinta si un mic antrenament.

Tot duminica, 21 Octombrie, ora 12.00 sa fiti ONLINE pentru FACTION SUPREMACY

Cine nu poate ajunge e rugat sa posteze la Discutii LSV , in caz contrar va fi demis

Sedinta amanta pentru Luni seara , 22 Octombrie , ora 21.00

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...