IceMan Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Aici se va discuta tot ce tine de factiune. - Va rog sa evitati flame posting-ul, este pedepsit cu warn up pana la DPA daca moderatorul considera ca este nevoie.
IceMan Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 1. este "infiintata" (i-am anuntat si liderul deja) 2. nu este deloc noua
Eduard Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Stiu , nu inteleg cum de el e lider :| multi zic ca nu e deloc bun :|
moses Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 S-a anuntat deja in "Anunturi" . E chiar asa greu sa citesti ?
FALLEN Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Nu sti sa citesti? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=440797
IceMan Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Stiu , nu inteleg cum de el e lider :| multi zic ca nu e deloc bun :| Nu trebuie sa intelegi tu. De asemenea nu vad ce relevanta are postul tau. Inca nici n-a intrat in joc sa se afirme, asa ca te rog sa ai grija despre ce vorbesti.
IceMan Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Da ma scuzati :D zice-am si eu ce au zis altii Esti papagal? Te rog sa nu mai spamezi sau sa oferi informatii neinteresante. Daca ai vreo plangere tu sau "ce au zis altii", exista forumul pt plangeri la adresa GM-ilor (dar ma indoiesc sa fie cazul, cel putin pt moment).
LimitLess Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 1. este "infiintata" (i-am anuntat si liderul deja) 2. nu este deloc noua Cu cine va fi aliata ?
moses Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Cu razboinicii din Star Wars. Aveti rabdare ca o sa se anunte , nu mai puneti intrebari stupide. The Tridas-DNB-GROVE-VAGOS Tu de unde stii tata ? Esti asa sigur ?
IceMan Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 1. este "infiintata" (i-am anuntat si liderul deja) 2. nu este deloc noua Cu cine va fi aliata ? cu cine a fost si pana sa se desfiinteze (nu mai tin minte) oricum, nu va fi nici cealalta alianta in dezavantaj (voi mai introduce in curand inca o factiune)
Devil. Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Super, de mult se astepta (re)introducerea aceste factiuni. #Eu zic sa terminam cu off-topic-ul, si sa asteptam noile "ordine" . ##Intai sa vedem ce are de spus / facut noul lider, si dupa sa il criticam. @Ice, din cate stiu era alianta Triade - Grove - Da Nang Boy's - Vagos.
Guest Tempest. Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Foarte buna ideea :) O propunere mik: GSF-LSV-TRIADS-DNB vs BALLAS - MAFIA - SFR - VLA [sa se adauge varrios loz aztecas ] :D
Mihnea Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Foarte buna ideea :) O propunere mik: GSF-DNB-TRIADS-DNB vs BALLAS - MAFIA - SFR - VLA [sa se adauge varrios loz aztecas ] :D Alianta este deja facuta , este cea veche : The Tridas-DNB-GROVE-VAGOS
IceMan Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Nu are rost sa veniti cu propuneri, sunt deja stabilite.
Kanye Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Dar nu vi se pare ca o sa dezechilibrati aliantele ? 3 ganguri contra 2 ?
Sayid Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 gang-urile vor fi egale, probabil se va mai adauga inca unul, asteptam..
cRs Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Dar nu vi se pare ca o sa dezechilibrati aliantele ? 3 ganguri contra 2 ? Da tu esti chior ? Nu ai vazut ca a zis ca o sa mai adauge inca una?
IceMan Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 gang-urile vor fi egale, probabil se va mai adauga inca unul, asteptam.. asteptati, e chiar sub nasul vostru: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=440798&view=findpost&p=6352236
Kanye Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Dar nu vi se pare ca o sa dezechilibrati aliantele ? 3 ganguri contra 2 ? Da tu esti chior ? Nu ai vazut ca a zis ca o sa mai adauge inca una? Ahh bossule imi cer scuze , daca iti ziceam eu tie asa imi luam suspend ... dar u esti moderator , poti sa vb cum vrei :) ia arata-mi si mie unde a scris prin postu asta ca se adauga alta ca nu vad
Mihnea Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 1. este "infiintata" (i-am anuntat si liderul deja) 2. nu este deloc noua Cu cine va fi aliata ? cu cine a fost si pana sa se desfiinteze (nu mai tin minte) oricum, nu va fi nici cealalta alianta in dezavantaj (voi mai introduce in curand inca o factiune) Dar nu vi se pare ca o sa dezechilibrati aliantele ? 3 ganguri contra 2 ? Da tu esti chior ? Nu ai vazut ca a zis ca o sa mai adauge inca una? Ahh bossule imi cer scuze , daca iti ziceam eu tie asa imi luam suspend ... dar u esti moderator , poti sa vb cum vrei :) ia arata-mi si mie unde a scris prin postu asta ca se adauga alta ca nu vad
cRs Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Dar nu vi se pare ca o sa dezechilibrati aliantele ? 3 ganguri contra 2 ? Da tu esti chior ? Nu ai vazut ca a zis ca o sa mai adauge inca una? Ahh bossule imi cer scuze , daca iti ziceam eu tie asa imi luam suspend ... dar u esti moderator , poti sa vb cum vrei :) ia arata-mi si mie unde a scris prin postu asta ca se adauga alta ca nu vad Hmm te scuz doar pentru faptu ca reply-u lu Iceman nu a avut gura sa urle ... ca sa il vedeti si voi acolo .
IceMan Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Am rezolvat problema voastra cu job-ul arms dealer.