Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

baubauu

Activare cont

Recommended Posts

Posted

Nu gasesc niciun cont creat de pe ip-ul tau.

ip-ul meu este routabil deoarece folosesc modem vodafone , in schimb iti pot trimite emailul pe care l'am facut daca doresti .

Posted

Salut all !

Am facut acest topic pentru ca nu mi sa activat contul de 4 zile !!! Cand te inregistrezi zice in maxim 48 de ore ,dar au trecut de mult 48 ore asa ca.. va rog frumos sa-mi activati contul. Contul se numeste "sevacristi" fara ghilimele.

Mi se pare cam lipsa de respect... pentru playeri :banghead: , ori sunteti cinstiti ori nu sunteti !!!!

Sper sa-mi fie activat contul cat mai curat, ma astepta piretenii si iubita sa joc.. ce naiba.. chiar asa? :comp2:

Posted

=)))) eu jtiu ca a fost liber de pe 28 pana pe 1 daca nu ma insel;) j eu am creatu contu de pe 27 j azi suntem in 2;) da nu cred eu ca nu au fost moderatori atata timp on :| ori cum spernta moare ultima j sper ca macar in seara asta sa ma pot juca....

Posted

IP-ul de pe care a fost cerut contul se conecteaza deja pe cateva conturi, cerere respinsa.

J degeaba speri. J pe la ora 2 erai in joc pe unul dintre conturi.

Closed.

Posted

Salut am si eu o rugaminte la admini sami activeze si mie un cont numele iulian20 , mai am un cont facut dar joaca prietena pe el , si as dori sami fac si eu unu sa cresc , deoarece vad ca se cam strica linkmania servaru scuze admini dar eu is putin jucator mai old simi placea baza de date 0.97d , acuma toti isi fac cate 3-4-5 accounturi si se joaca se duce spiritu jocului infine hai ca intru in subiecte care nusi au rostu aicea pe topic , vroiam sa va rog sami activati contu iulian20 , am incercat sami mai fac un cont si nu pot am asteptat 3 zile degeaba , sper sa va uiti si la topicu asta si sa ma rezolvati , multumesc o noapte placuta incontinuare ... :hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...