Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

baubauu

Activare cont

Recommended Posts

Posted

Da,48 de ore,deoarece nu esti nu esti singurul care isi face cont si fiecare are si viata lui persoana,le activeaza cand poate,in maxim 48 de ore

Ok, multumesc de raspuns

Posted

In acest moment joci pe contul Gambit.

Mai ai si mGambit + ca mai joci si pe alte conturi.

1: nu inteleg dc ceri un alt cont desi mai ai atatea (joci pe atatea).

2: de ce cu un user facut azi?

Posted

In acest moment joci pe contul Gambit.

Mai ai si mGambit + ca mai joci si pe alte conturi.

1: nu inteleg dc ceri un alt cont desi mai ai atatea (joci pe atatea).

2: de ce cu un user facut azi?

da asa este dar nu este nici unul contul meu

vreau si eu sa imi fac un caracter de joc

Posted

salut nu sunt wish sunt un prieten de al lui j nu imi mere contu pe forum:D ai putea sa ma ajuti j pe mine cu activarea contului pe muonline te rog frumos ca nu mia am rabdare numele contului este punctual45. Multumesc!

Posted

Si daca te mai prind pe acele conturi pot sa le blochez pe toate + al tau?

doar pe al meu si al lui Gambit vreau sa imi cresc si eu caracterul...

Posted

fratilor marti fac doua saptamani de cand mi am facut cont si nu l ,ati activat ...contu se numeste Maftei ......am asteptam vreo trei patru zile si nimic...mi.am facut alt cont CosminMaf care nici ala nu a fost activat ..;la amna2 conturi am primit decat doua mailuri ..cel de.al treilea lipseste ...poate am gresit eu undeva ..rog un moderator macar unu din conturi sa.l activeze...ma chinui de doua saptamani sa intru in mu si nu reusesc ...cum am zis poate am gresit eu undeva ..am mai jucat pe linkmania pe old....si am vrut sa intru iar pt am auzit k e mult mai misto serveru...nu cred ca atat de complicat incat sa gresesc sa nu pot intra in joc.nu stiu chia nu stiu care e prolema ..dak ma poate ajuta cineva as fii bucuros sa joc iar .

Posted

chiar conteaza de unde mi.am facut conturile? stau si in cta si in provincie ...si logic k am incercat din mai multe parti ...e nush ce criterii aveti voi...pe ija il stiu dupa old..nu erai asa ..am avut sm de 60 de rr..si nu am avut nicio problema...nush care e treaba akm ...deci imi activati vreun cont sau dak nu spuneti.mi ce sa fac sa pot sa joc..sa fac ca voi ...k vad k imi gasiti motive ...aiurea ce.i drept

Posted

Contul dumneavoastra a fost creat. Datorita faptului ca activarea conturilor se face, temporar, manual de catre administratori, veti putea utiliza contul proaspat creat in cel MULT 48 de ore.

Va multumim pentru intelegere.

Echipa LinkMania.ro

CAM CATA INTELEGERE ATI VREA sA AM ...CAND DATI UN TERMEN SI ALA EXAGERAT DE MARE MACAR RESPECTATIL:| ATATA VERIFICATI CONTURILE PARCA SE APUCA DE MUONLINE VRUN HACKER INTERNATIONAL SI VA DARAMA VOUA SERVARU... DATI DRUMU LA ACTIVAREA CONTURILOR AUTAMAT SAU INMULTIT MODERATORI CARE SE OCUPA DE ASA CEVA:| ASTEPTI PREA MULT PT ACTIVAREA UNUI CONT.... DE EXEUMPU EU AJTEPT SA ACTIVATI CONTU PUNCTUAL45 SAU WORTHAGFTW DE VRO 60h.... SPER SA SE REZOLVE PROBLEMA ASTA MAI RPD J SA MA POT JUCA J EU:|

MULTUMESC!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...