Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

IceMan

Website LinkMania SA-MP Lands

Recommended Posts

Posted

La status ,nu se poata sa scrie si rankul in factiune ?

EX: Sunt membru al factiunii UST si detin rank 4 ...etc

EX 2: Sunt membru al factiunii UST si detin rank-ul de Enthusiast/Pro Racer/Rooky/etc

Posted

Propun ca la factiunile cu nume mai mare ( dnb, sfr,ust si care mai sunt), sa scrie prescurtat, de ex eu sunt dnb si scrie Da Nang Boy's si nu incape tot scrisu, si arata aiurea...

Posted

Foarte fain siteul,util ,te mai informezi :)

Propun ceva pentru site.

Sa fie o sectiune unde sa poti da Search si acolo sa poti introduce un nick: de ex RandOm, si cand ai dat search sa arate pozitiile in toate topurile. De exemplu am dat Search RandOm si imi apar:

• pozita 1110 : In topul celor mai bogati
  • pozitia 121 : in topul jucatorilor cu cel mai mare level
  • pozitia 10 : in jobul Mecahnic
    etc

Asta ar ajuta sa stim si noi cam pe unde ne situam.

nu am auzit nimic despre asta,nu ar fi fain sa ne cautam dintr-o data pozitiile in toate topurile.?

nu este prioritar ...

mai adu-ne aminte

a trecut o saptamana, va mai aduc aminte :)

A mai facut cineva o propunere interesanta cand cineva isi pune la semnatura statisticile de pe noul stie , sa scrie este pe locul 10 in topul celor mai bogati pe locul 6 in topul playerilor cu cel mai mare level etc

Posted

Propun ceva pentru site.

Sa fie o sectiune unde sa poti da Search si acolo sa poti introduce un nick: de ex RandOm, si cand ai dat search sa arate pozitiile in toate topurile. De exemplu am dat Search RandOm si imi apar:

etc

nu am auzit nimic despre asta,nu ar fi fain sa ne cautam dintr-o data pozitiile in toate topurile.?

nu este prioritar ...

mai adu-ne aminte

A mai facut cineva o propunere interesanta cand cineva isi pune la semnatura statisticile de pe noul stie , sa scrie este pe locul 10 in topul celor mai bogati pe locul 6 in topul playerilor cu cel mai mare level etc

tu te gandesti ce semnatura ai avea?top richest,top level,top skill,top kills,top deaths,etc...intr-o semnatura ... fii serios.

Posted

site-ul asta va ramane permanent ? daca da, se vor mai face imbunatatiri, sau se vor accepta sugestii care vor fi facute pe viitor.. ? intreb ca am o sugestie si nu stiu daca are rost sa o fac, e si putin mai diferita decat de a schimba un text :D

inca ceva, nu se poate pune pe pagina cu subforumurile "Informatii, Aspecte technice, samd" website-ul, iar cand dai click pe el sa te duca pe pagina aia ? e si in vazul jucatorilor(poate nici nu stiu toti de pagina), dar si mai usor de accesat, decat sa stai sa-l cauti..

Guest NightWishMaster
Posted

Interesanta idee, vom analiza ce si cum.

Posted

EX 2: Sunt membru al factiunii UST si detin rank-ul de Enthusiast/Pro Racer/Rooky/etc

De asta ce zici Night?

Posted

De asta ce zici Night?

Unde sa mai pui si numele rankurilor?

Posted

Propun ceva pentru site.

etc

nu este prioritar ...

mai adu-ne aminte

Nu se face.

site-ul asta va ramane permanent ? daca da, se vor mai face imbunatatiri, sau se vor accepta sugestii care vor fi facute pe viitor.. ? intreb ca am o sugestie si nu stiu daca are rost sa o fac, e si putin mai diferita decat de a schimba un text :D

inca ceva, nu se poate pune pe pagina cu subforumurile "Informatii, Aspecte technice, samd" website-ul, iar cand dai click pe el sa te duca pe pagina aia ? e si in vazul jucatorilor(poate nici nu stiu toti de pagina), dar si mai usor de accesat, decat sa stai sa-l cauti..

Da, asta va ramane (evident).

Bineinteles ca se mai pot face imbunatatiri, dar trebuie sa aveti argumente solide pt a le sustine. Nu modificam orice moft sau inutilitate ...

Am facut si forumul ala pt redirectare catre site.

De asta ce zici Night?

Am adaugat.

Posted

Sugestia mea pentru WebSite:

Cand dam acolo TOP sa apara la SELECTEAZA si cine a luat cele mai multe invite si uninvite, asa liderul de la o anumita factiune, daca playerul X e excursionist sau nu, DACA SE POATE FACE , ar fi mai usor pt lider... :D

Posted

Sugestia mea pentru WebSite:

Cand dam acolo TOP sa apara la SELECTEAZA si cine a luat cele mai multe invite si uninvite, asa liderul de la o anumita factiune, daca playerul X e excursionist sau nu, DACA SE POATE FACE , ar fi mai usor pt lider... :D

Nu exista inregistrari/istoric pt asa ceva.

Posted

Am vazut ca e la "moda" acum sa ai la semnatura data din care esti membru al unei factiuni, ar fi frumos sa apara "Sunt membru al factiunii Hitman din data de ... " ( este un mic exemplu, nu sa apara Hitman la toata lumea, intelegeti voi ) :)

Posted

Am vazut ca e la "moda" acum sa ai la semnatura data din care esti membru al unei factiuni, ar fi frumos sa apara "Sunt membru al factiunii Hitman din data de ... " ( este un mic exemplu, nu sa apara Hitman la toata lumea, intelegeti voi ) :)

Nu tinem inregistrari nici pt asa ceva ...

Posted

Mai bine postezi field-urile din tabel ca sa stie lumea ce se poate pune si ce nu.

E de ajuns sa stii ce vezi la stats - alea se pot pune. In rest, nimic ce v-ar putea interesa.

Posted

Felicitarile mele PoC si IceMan pentru website . Dupa parerea mea este mai mult de cat folositor :tiphat: . Inca odata felicitari merge perfect si este foarteeee benefic :D .

Posted

Vin si eu cu o propunere pentru lideri:

Sa arate undeva pe site, nu stiu unde ( asta hotarati voi: IceMan / PoC ), sa arate cand a intrat ultima data in joc, sa vada cat activeaza. Asa puteti voi liderii demite membrii pentru inactivitate. :)

Posted

Vin si eu cu o propunere pentru lideri:

Sa arate undeva pe site, nu stiu unde ( asta hotarati voi: IceMan / PoC ), sa arate cand a intrat ultima data in joc, sa vada cat activeaza. Asa puteti voi liderii demite membrii pentru inactivitate. :)

Pentru asta trebuie modificari si in joc, iar momentan in joc nu mai fac (pe modul vechi).

Propune la gamemode-ul nou, am sa aplic acolo.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...