alecs. Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Cap aveti minte va mai trebuie ... cum sa doriti moartea unui om ...ori cum ar fi el bun rau ...este un om ca si noi
TheodorescuS Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Dumnezeu sa-l ierte.. Majoritatea dintre voi care doresc moartea celor de pe la televizor habar nu aveti pe ce lume traiti.. dar ziceti si voi ce auziti pe-acasa sau ce zice lumea peste tot.. fenomenul de turma. Aveti grija ce doriti, cui doriti.
Guest Merlot Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 (edited) Dumnezeu sa-l ierte.. Majoritatea dintre voi care doresc moartea celor de pe la televizor habar nu aveti pe ce lume traiti.. dar ziceti si voi ce auziti pe-acasa sau ce zice lumea peste tot.. fenomenul de turma. Aveti grija ce doriti, cui doriti. Esti si tu vreun securist? ma p** pe voi ma , auzi aveti grija ce doriti si cui doriti asta deja e amenintare drept urmare ca securisti lucreaza si acuma ca pe vreamea dictatorului Ceausescu, acu lucreaza pentru fosti comunisti : Basescu , Boc pana la urma ve-ti ajunge si voi la Targoviste . Io: suspend permanent - link. Edited December 28, 2011 by Drops info&cenzurat
Guest spanky Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 (edited) Dumnezeu sa-l ierte.. Majoritatea dintre voi care doresc moartea celor de pe la televizor habar nu aveti pe ce lume traiti.. dar ziceti si voi ce auziti pe-acasa sau ce zice lumea peste tot.. fenomenul de turma. Aveti grija ce doriti, cui doriti. Esti si tu vreun securist? ma pis pe voi ma , auzi aveti grija ce doriti si cui doriti asta deja e amenintare drept urmare ca securisti lucreaza si acuma ca pe vreamea dictatorului Ceausescu, acu lucreaza pentru fosti comunisti : Basescu , Boc pana la urma ve-ti ajunge si voi la Targoviste . ma, intr-un fel ai si tu dreptatea ta, te inteleg, ai si tu o varsta (ca ziceai ca ai o slujba bine platita etc.) si prespun ca stii politica si ce cacaturi face fi-su lu' asta, dar astia se refera la toti pustii corditi de 12-13 ani care vin aici sa faca +1 sa zica ca boc ne-a distrus tara ca au auzit si ei la parintii lor anumite chestii; lasa-i in pace, iti inteleg frustrarile, nu trebuie nici tu acum sa te dai in spectacol sa ii injuri de toti mortii Edited December 28, 2011 by spanky
K1dduletz Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Asta nu ar trebuii sa fie o stire ... daca murea un om oarecare nu se scria despre el, daca moare tatal lui Emil Boc (care oricum nu e o personalitate marcanta, cel putin nu pozitiv) se scrie repede ... sa ii fie tarana usoara ... mai mult nu pot spune ... 1 1
Parazitu' Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 R.I.P. am vazut la stiri..toti ne ducem..asta e viata
Fabian Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 La stiri numai asta se difuzeaza ,cam urat din partea astora cu televiziunile ..nici cand moare un om nu ii lasa in pace Dumnezeu sa-l ierte
Denzel_Lsd Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 NEXT TARGET : EMIL BOC Cat mai are de mancat Emil poarta scut...he can't be a target. :)
Guest taranuldelatara Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 catre initiatorul topicului (si 90%din copiii de pe linkmania) a murit tac`su lu` emil boc, da` tu , tot analfabet esti! 1
Monica Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Doamne, mi`ai luat dansatorul preferat, pe Michael Jackson, mi`ai luat cantaretul preferat, Kart Cobain te anunt ca prim-ministrul meu preferat pe Emil Boc.
Dani Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Fara suparare, dar asta e stire? Imi pare rau pentru om, sa se odinheasca in pace, dar asa ar trebui sa scriem stiri despre fiecare om care moare. Sau ma insel? Mai important era o stire cu Bob Anderson, unul dintre interpretii lui Darth Vader. RIP 2
Razvan Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Doamne, mi`ai luat dansatorul preferat, pe Michael Jackson, mi`ai luat cantaretul preferat, Kart Cobain te anunt ca prim-ministrul meu preferat pe Emil Boc. Se scrie Kurt .. Kurt Cobain! Apoi te plangi intr-aiurea; cu Boc, fara Boc, intr-o situatie mai buna nu vom fi oricum.
AStoria Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Nu inteleg deloc stirea asta, atata propaganda pt. tatal prim-ministrului. E om si el , nu cred ca apar zilnic stiri cand mor parintii a unor oameni mai putini cunoscuti decat iubitul nostru prim-ministru ,dar cum noua ne place sa fim limba in cur normal ca facem orice stire pt toti oamenii mondeni. @ Si astia atotstiutori , ce tot spuneti ca altii aud de la lume sau cu efectele voastre de turma ... spuneti-mi si mie ce a facut asa de nobil Boc incat il vedeti ca pe un supererou (poate si mai si) . Nu a facut nimica, tara e tot in c*c*t (scuzati-mi expresia) , uitati-va cati copii incep deja sa fie inchisi pt. ca-si doresc o viata mai buna si prefera varianta mai usoara,mai vand un gram de vise, una,alta si ajung sa faca puscarie , nu spun ca asta din cauza lui Boc, dar din cauza tuturor parlamentariilor ce conduc X6-uri, Q7-uri si tot asa... "Sacu" a fost golit de burtosii aia imputiti , care freaca fete tinere si se distreaza si cei tineri isi duc veacul pe la munca si acasa pt. ca n-au un ban sa iasa prin oras .