nemesis113 Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Tipic. Sunt convins ca aceasta "surpriza" a circulat inainte de a fi pusa in aplicare, printre membrii staffului si prietenii lor, si asa mai departe, astfel incat doar o parte stiau ca se va da lvl up la o anumita ora, intr-o anumita zi. Restu, lasa-i sa joace sa avem playeri pe server :-j. PS: Sunt elevi care au program dupa-amiaza, si care ies de la scoala la ora 19:00, pentru ca in general asta e programul scolar. Frumos cadou de mos nicolae daca il primesc doar o parte din toti jucatorii acestui server. Si nu, nu ma intereseaza ce face capra vecinului dar punctez corectitudinea, care aici lipseste cu desavarsire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wHere Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 hmm eu cred ca se va schimba modul de pe srv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 O tombola de craciun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebb Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Tipic. Sunt convins ca aceasta "surpriza" a circulat inainte de a fi pusa in aplicare, printre membrii staffului si prietenii lor, si asa mai departe, astfel incat doar o parte stiau ca se va da lvl up la o anumita ora, intr-o anumita zi. Restu, lasa-i sa joace sa avem playeri pe server :-j. PS: Sunt elevi care au program dupa-amiaza, si care ies de la scoala la ora 19:00, pentru ca in general asta e programul scolar. Frumos cadou de mos nicolae daca il primesc doar o parte din toti jucatorii acestui server. Si nu, nu ma intereseaza ce face capra vecinului dar punctez corectitudinea, care aici lipseste cu desavarsire. Nu te mai alarma , ca o faci degeaba. Cadoul a fost doar un payday ... #Si cei care zic ca se va deschide Roleplay-ul...Ganditi si voi putin, ce ar cauta sectiunea Roleplay la Lands ? :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabian Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Nu a fost niciun PayDay ,a fost level up Poftim dovada http://area52.linkmania.ro/gta/players.php Eu eram pe 10 acum pe 14 ,si culmea mai toti au luat level up dintre cei de acolo ,pentru ca unii au stiut.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceMan Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 Tipic. Sunt convins ca aceasta "surpriza" a circulat inainte de a fi pusa in aplicare, printre membrii staffului si prietenii lor, si asa mai departe, astfel incat doar o parte stiau ca se va da lvl up la o anumita ora, intr-o anumita zi. Restu, lasa-i sa joace sa avem playeri pe server :-j. PS: Sunt elevi care au program dupa-amiaza, si care ies de la scoala la ora 19:00, pentru ca in general asta e programul scolar. Frumos cadou de mos nicolae daca il primesc doar o parte din toti jucatorii acestui server. Si nu, nu ma intereseaza ce face capra vecinului dar punctez corectitudinea, care aici lipseste cu desavarsire. De unde convingerea asta ? La ce ora ai fi considerat tu ca era in regula, la 22 cand poate altii se plangeau ca trebuie sa doarma ? Nu vor fi niciodata toti multumiti. Acesta nu este un topic pt a va exprima nemultumirea, asa ca am sa va rog sa incetati cu tot felul de acuze samd, altfel voi ruga moderatorii sa intervina pt a putea pastra ordinea si a nu devia de la subiect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Di'Angelo Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Sunt 2 variante: 1. Cadouri de craciun!!! 2. Se baga case, biz-uri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyankuN Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Un sistem de inregistrare a conturilor, ca pe roleplay / sectiunea VIP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casio Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Cred ca a mutat GM Section acolo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJDizzzY Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Cred ca a mutat GM Section acolo ! Si la ce bun pentru playeri asta? :)) ca eu nu vad cu ce ma ajuta sa vad de fiecare data cand deschid forumul, ceva inchis la care n-am acces si eventual numele ultimului care a postat acolo :)) (Non Sens) On Topic. Cred ca se v-or introduce casele pe server si probabil si biz-urile, iar probabil cine v-a fi on si va castiga anumite event-uri s-ar putea sa castige o casa , respectiv un biz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hackeru' Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Este vorba de saculetul cu minuni ale lui Mos Craciun , care a trecut in vizita pe forumul nostru si s`a gandit sa ne ofere un mare topic securizat, lasandu`i cheia magica lui Iceman s`o foloseasca la momentul oportun cand o sa fiarba cadourile de caldura pe care o emana soba incintata. :))) Intr`un singur cuvant CADOURI ! :D :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulls3ye Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Eu unu sper sa scrie " :hail: :pray: :pray: s-au adaugat casele si bizz'urie :pray: :pray: :hail: " altfel acel topic e degeaba din punctul meu de vedere =(( ,eu nu vreau level up,nici bani,poate factiunea smullgers ar mai fi ceva in rest nimic! Banii si level-ul nu ma incalzesc cu nimic,insa casele & bizz-urile ar creste activitatea pe LM(parerea mea) :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mr. Plymouth Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Posted 13 November 2011 - 23:54 Se cauta un gm, factiunea este surpriza. Nu ma intrebati ce gm pleaca, nu va zic.Astept cereri pe PM dupa modelul de la informatii. Cu siguranta ce spune KiD in topicul Se cauta GM este una din surprizele ascunse in topicul ala inchis de catre IceMan. :readthis: Aici Plymouth de pe Land's, va salut cu tot respectul. :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
CioCio Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 O mica lista : :readthis: se deschid cererile pentru case.se adauga noua si cea mai asteptata factiune Smugglers.se anunta leaderul factiunii Smugglers.se adauga lista cu playerii VIP de pe server.se anunta ca se level up de Craciun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 1. il aduceti pe legacy 2. sau pe kami 3. sau pe coca 4. sau pe aman_general? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesta Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 O sa se deschida website-ul linkmania Samp Lands cu toate functiile lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BugsBunny Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Sper sa se scoata banurile de pe ip ... Asta ar fi un cadou frumos , ca sa se joace toti .:-?? iar a 2 oara daca mai fac ceva ( cei care au ban pe ip ) sa nu mai fie scoase. Multumesc . :readthis: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sRs Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Se aleg V.I.P-urile ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bic Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 topicu GM section public? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filtzeR Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Posted 13 November 2011 - 23:54 Se cauta un gm, factiunea este surpriza. Nu ma intrebati ce gm pleaca, nu va zic.Astept cereri pe PM dupa modelul de la informatii. Cu siguranta ce spune KiD in topicul Se cauta GM este una din surprizele ascunse in topicul ala inchis de catre IceMan. :readthis: Aici Plymouth de pe Land's, va salut cu tot respectul. :> Factiunea surpriza era ballas si s-a ales deja un lider, Lolz0r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrass_man Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Se introduc skin'uri de Mos Craciun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TaLeNt^sI^FiNeTe Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 hmmmmmmmmmm.....................:-? :violent: schimbati modu? :)) sau......va primi Casio admin?neahhhhh...................revine Adi ^_^?.....................ne dai la toti cate 2levele si 100k de caciula?....................filme pentru adulti cu mos craciun :bananadance2: ?...................................am ramas in pana de idei Link to comment Share on other sites More sharing options...
DFR Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Level Up Money Skin la alegere Se adauga casele Se introduc skinuri noi SAU CADOURI DE MOSUU :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALLEN Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Acolo se afla: -Un topic gen scrisoare catre mosu, cu ce ne dorim de Craciun -Discutii despre discutiile noastre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabian Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Acolo se afla: -Un topic gen scrisoare catre mosu, cu ce ne dorim de Craciun -Discutii despre discutiile noastre Pai cam asta e acest topic..nu crezi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...