Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

IceMan

Surprize, surprize

Recommended Posts

Posted

masini personale sau ce va de genu (ceva personalizat)

Aici o sa gasesti tot ce vrei tu personalizat .. -_- aici nu prea cred, altceva inafara de un mic Free Chat nu are ce sa fie, toti posteaza acolo .. numai noi nu vedem :(

Posted

Case , bizzuri , level up , cadouri , skin la alegere , bani , dobanda , restructurare a staff-ului , smugglers , reintroducere LSV Bikers , vehiul mod , masini personale , admini noi , adminii vechi revenind la fel si GM ,

Posted

Case , bizzuri , level up , cadouri , skin la alegere , bani , dobanda , restructurare a staff-ului , smugglers , reintroducere LSV Bikers , vehiul mod , masini personale , admini noi , adminii vechi revenind la fel si GM ,

Daca va fi asa , toata lumea veche sar reapuca si vor fi 200+ ca inainte , dar nu cred ca IceMan ii va readuce pe admini vechi + mod'ul vechi. ( Ii e frica pica host'ul la 250 de playeri )

Posted

- Se baga case & bizzuri . :>

- Se baga smugglers . :>

- Level up & bani . :cigarette:

- Sau nimic ( teapa ) :))

:dontknow:

Ooo da,am uitat sa spun:

- Vip-uri :)

Posted

Eu nu inteleg la ce va trebuie admini noi, asta in conditiile in care aici ii laudati de mama focului. :|

Ipocrizia asta ...

Iar "Just.Me", de ce nu te intorci la comunitatea ta ?

Posted

Posibil sa se adauge casele , bizurile si masinile personale.

Nu cred ca se vor baga masinile personale,dar casele da..:)), staff-ul e perfect ,nu doresc sa se schimbe,ramaneti la fel.. :D , succes

Posted

Eu nu inteleg la ce va trebuie admini noi, asta in conditiile in care aici ii laudati de mama focului. :|

Ipocrizia asta ...

Doar am facut o mica gluma acolo + nu am alta comunitate .. xD

PS : Si cand vom afla suprizele ?

Posted

Iceman ne tii in suspans ? spunene si noua ceva despre surpriza.

Daca spun nu mai este surpriza, nu ?

Sa zicem ca este un cadou de la mine si din partea staff-ului de Craciun (care il veti primi, desigur, in preajma Craciunului).

Ca sa facem lucrurile mai incitante, ma gandesc sa dau un premiu celui care ghiceste (sau celui care a fost cel mai aproape de raspuns).

Ipocrizia asta ...

Doar am facut o mica gluma acolo + nu am alta comunitate .. xD

PS : Si cand vom afla suprizele ?

Ti-am boldat raspunsul

Posted

.... hmm

Cadouri: LVL Up + ceva event de neuitat :D

Posted

hmmm....

- case

- bizzuri

- level up

- eventuri cu rp-uri/ skin din 2 in 2min

- log la orice factiune vrem

- o super mega petrecere unde vom primi skinuri si masini doar pt acea seara magica :X:X

- mooney mooney is just mooney...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...