mertzannn Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 masini personale sau ce va de genu (ceva personalizat) Aici o sa gasesti tot ce vrei tu personalizat .. -_- aici nu prea cred, altceva inafara de un mic Free Chat nu are ce sa fie, toti posteaza acolo .. numai noi nu vedem :(
Eddi Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Skinuri Case +Bizzuri Level Up Un event cu un mare premiu
Gabii Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Probabil se pregateste un event mare pentru Craciun si ceva cadouri .
Crowley Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Eu cred ca se vor baga : Casele Smuglers Bizzuri :D4 , sau chiar o alta factiune decat smuglers :)) .
Dragos Voda Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Probabil ca se va inchide definitiv comunitatea linkmania. ^_^ Daca nu, cred ca se vor pune casele, bizz-urile si se va deschide serverul RP.
Senzo Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Posibil sa se adauge casele , bizurile si masinile personale.
Zozo Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Case , bizzuri , level up , cadouri , skin la alegere , bani , dobanda , restructurare a staff-ului , smugglers , reintroducere LSV Bikers , vehiul mod , masini personale , admini noi , adminii vechi revenind la fel si GM ,
Just.Me Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Case , bizzuri , level up , cadouri , skin la alegere , bani , dobanda , restructurare a staff-ului , smugglers , reintroducere LSV Bikers , vehiul mod , masini personale , admini noi , adminii vechi revenind la fel si GM , Daca va fi asa , toata lumea veche sar reapuca si vor fi 200+ ca inainte , dar nu cred ca IceMan ii va readuce pe admini vechi + mod'ul vechi. ( Ii e frica pica host'ul la 250 de playeri )
Stefan Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Probabil de 25 Decembrie toti playeri care vor fi on si nu numai , vor primi ceva de la Mos IceMan (bani , level , rp)
Berky Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 - Se baga case & bizzuri . :> - Se baga smugglers . :> - Level up & bani . - Sau nimic ( teapa ) :)) :dontknow: Ooo da,am uitat sa spun: - Vip-uri :)
IceMan Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Eu nu inteleg la ce va trebuie admini noi, asta in conditiile in care aici ii laudati de mama focului. :| Ipocrizia asta ... Iar "Just.Me", de ce nu te intorci la comunitatea ta ?
Fabian Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Eu nu inteleg ,daca se baga admini noi ,asta e un cadou pentru noi ?
ssmmqq Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Poate sunt niste Userbaruri :)) Orice e bine venit
Sayid Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Posibil sa se adauge casele , bizurile si masinile personale. Nu cred ca se vor baga masinile personale,dar casele da..:)), staff-ul e perfect ,nu doresc sa se schimbe,ramaneti la fel.. :D , succes
Just.Me Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Eu nu inteleg la ce va trebuie admini noi, asta in conditiile in care aici ii laudati de mama focului. :| Ipocrizia asta ... Iar "Just.Me", de ce nu te intorci la comunitatea ta ? Doar am facut o mica gluma acolo + nu am alta comunitate .. xD PS : Si cand vom afla suprizele ?
Mihnea Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Iceman ne tii in suspans ? spunene si noua ceva despre surpriza. Daca spun nu mai este surpriza, nu ? Sa zicem ca este un cadou de la mine si din partea staff-ului de Craciun (care il veti primi, desigur, in preajma Craciunului). Ca sa facem lucrurile mai incitante, ma gandesc sa dau un premiu celui care ghiceste (sau celui care a fost cel mai aproape de raspuns). Eu nu inteleg la ce va trebuie admini noi, asta in conditiile in care aici ii laudati de mama focului. :| Ipocrizia asta ... Iar "Just.Me", de ce nu te intorci la comunitatea ta ? Doar am facut o mica gluma acolo + nu am alta comunitate .. xD PS : Si cand vom afla suprizele ? Ti-am boldat raspunsul
Guest Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 .... hmm Cadouri: LVL Up + ceva event de neuitat :D
heineken Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Topicul cu cereri house/business.Cadou de craciun(level up/bani). + Sistemul pentru teritorii si alte sistem-uri.
alecs. Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Adaugarea caselor (LS SF LV) Adaugarea/mutarea unor factiuni, Scaderea masinilor :-s ?
MrPiciu Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 hmmm.... - case - bizzuri - level up - eventuri cu rp-uri/ skin din 2 in 2min - log la orice factiune vrem - o super mega petrecere unde vom primi skinuri si masini doar pt acea seara magica :X:X - mooney mooney is just mooney...
alecs_ Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Acolo se afla minim un topic,maxim deschiderea LMRP.
LoLz0r™ Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Acolo se afla minim un topic,maxim deschiderea LMRP. Daca te uitai atent vedeai ca sunt 5 topicuri :readthis:
FALLEN Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Acolo se afla minim un topic,maxim deschiderea LMRP. De ce ar posta deschiderea LMRP la Land's ?
Bogdan_C Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Eu cred ca se vor adauga casele/bizz-urile si probabil vom primi level up si ceva $ de la Mosu' Iceman. :beer: