Jump to content
Old_Man

Sectia de votare

Recommended Posts

Posted

Nick-ul (in joc) : shp4nky

Factiunea din care faceti parte : Agentia Hitman

Level (minim lvl 3) : 20

Primarul pe care il votati : Debbi

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Il vad cel mai competent dintre cei de mai sus,am avut ocazia sa stau de vorba cu el in nenumarate situatii si mi-am dat seama ca are o gandire matura si e responsabil.Sunt sigur ca va face treaba buna daca va fi ales de cetateni.

Posted

Nick-ul (in joc) : D3v1L

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Level (minim lvl 3) : 13

Primarul pe care il votati : kWai :wub:

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi, cu experienta si cel mai capabil dintre candidati. Cred ca ar merita o sansa in functia de primar.

Posted

Nick-ul (in joc): Pityc

Factiunea din care faceti parte: Grove Street

Level (minim lvl 3): 10

Primarul pe care il votati: kWai

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Consider ca merita acest vot deoarece este un jucator foarte vechi in comunitate si cu multa experienta. Norocul sa fie de partea ta!

Posted

Nick-ul (in joc) : sMokeR

Factiunea din care faceti parte : Civil

Level (minim lvl 3) : 12

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este unul dintre cei mai vechi candidati, cu o destula experienta si foarte capabil pentru aceasta functie. Cu siguranta va face o treaba foarte buna. :tiphat:

Posted

Nick-ul (in joc): ShaKaLoo

Factiunea din care faceti parte: Grove Street

Level (minim lvl 3): 14

Primarul pe care il votati: Rujuc_Dragos

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): " merita sa fie ales primar se descurca bine cu factiune " fie ca cel mai bun sa castige :))

Posted

Nick-ul (in joc): Rujuc_Dragos

Factiunea din care faceti parte: SFR

Level (minim lvl 3): 9

Primarul pe care il votati: shakaloo

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un baiat de treaba, serios, muncitor care cred ca-si va face bine treaba la primarie. Fie ca cel mai bun sa castige !!

Guest raKneT
Posted

Nick-ul (in joc) : raKneT

Factiunea din care faceti parte : FBI

Level (minim lvl 3) : 14

Primarul pe care il votati : kWai

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Il votez pe kWai deoarece consider ca este cel mai capabil dintre cei care au fost alesi sa candideze.Stie sa intretina o factiune,este foarte vechi pe server, de treaba,matur.

Posted

• Nick-ul (in joc): Dianne

• Factiunea din care faceti parte: Politicieni

• Level (minim lvl 3): 3

• Primarul pe care il votati: Debbi

• Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Il cunosc de foarte mult timp, am avut sansa de al testa, de al cunoaste. E istet, descurcaret, sociabil. Stiu ca e capabil de aceasta functie, ba mai mult, sunt sigura ca se va descurca cu brio.

• Upvote 1
Posted

Nick-ul (in joc) : Egglol

Factiunea din care faceti parte : Police Departament

Level (minim lvl 3) : 9

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi , capabil si este foarte prietenos cu toata lumea.

Posted

Nick-ul (in joc) : Tiepolo

Factiunea din care faceti parte : Grove St.

Level (minim lvl 3) : 6

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Deoarece oricand ai nevoie te ajuta, este vechi in comunitate, este extrem de activ , ajuta playerii de level mic cu diferite explicatii , dupa parerea mea este cel mai competent.

Posted

Nick-ul (in joc) :VLd.

Factiunea din care faceti parte :UST

Level (minim lvl 3) :15

Primarul pe care il votati :Debbi

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un baiat cu experienta,de treaba,serios,vechi pe servar si ar merita sa fie ales primar.

Posted

Nick-ul (in joc) :ALIK

Factiunea din care faceti parte :UST

Level (minim lvl 3) :7

Primarul pe care il votati :Rujuc_Dragos

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte):Votez Rujuc_Dragos pentru ca este cel mai serios si cel mai activ dintre toti si este unul de printre veteranii serverului.

Posted

• Nick-ul (in joc): Otz3larul

• Factiunea din care faceti parte: Civil

• Level (minim lvl 3): 8

• Primarul pe care il votati: Debbi

• Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Il cunosc de multa vreme, m-a ajutat cand am avut nevoie. Un player serios, activ si cred ca merita sa fie primar.

• Upvote 1
Posted

Nick-ul (in joc) : Stefan

Factiunea din care faceti parte : Mafia

Primarul pe care il votati : Ares

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Sunt 3 baieti foarte buni care candideaza in acelasi timp (kwai,debbi,ares),dar ares a mai fost primar si stie cum sa se descurce .

Posted

Nick-ul (in joc) : The StaR

Factiunea din care faceti parte : National Guard

Level (minim lvl 3) : 18

Primarul pe care il votati : ShaKalOo

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe ShaKalOo deoarece este un membru vechi al comunitatii, serios, activ si nu se inlatura niciodata de la nimic.

Posted

Nick-ul (in joc) : .Pinkkyy.

Factiunea din care faceti parte : Ballas

Level (minim lvl 3) : 10

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Mi se pare un baiat de treaba si cred ca o sa se descurce foarte bine ca primar si este activ , vechi si cred ca o sa fie cel mai bun

Posted

Nick-ul (in joc) : White

Factiunea din care faceti parte : Ballas

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Dupa mine este cel mai capabil din toti acesti concurenti ,nu cred ca nu s'ar descurca in rolul de primar :),Bafta.

Posted

Nick-ul (in joc) : Mugur

Factiunea din care faceti parte : civil

Level (minim lvl 3) : 14

Primarul pe care il votati : debbi

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : debbi este un om capabil,care a mai avut leader in trecut si stie cum sa se ocupe de o factiune sau un oras.Este responsabil si cred ca ar face o treaba foarte buna pentru orasul Los Santos. :tiphat:

Votez debbi !!

• Upvote 1
Posted

Nick-ul (in joc) : IceWord

Level (minim lvl 3) : 8

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player care isi face treaba, glumet si nu te plitisesti niciodata cu el si cred ca daca va ajunge primar isi va face treaba exemplar:) Succes!

Posted

Nick-ul (in joc) : Gicisan

Level (minim lvl 3) : 3

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un om de treaba, capabil, activ,un om care se tine de treaba si cred ca va face o treaba foarte buna.

Posted

Nick-ul (in joc) : BorneoJr

Level (minim lvl 3) : 3

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un om in care poti avea incredere, membru foarte vechi si activ, si cred ca se va descurca foarte bine.

Guest smokydrift
Posted

Nick-ul :SmoKyDriFt_

Factiunea din care faceti parte :Civil

Level:4.

Primarul pe care il votati :Debbi

Motivul pentru care il votati :Debbi este un om capabil si stie sa se ocupe de Los Santos este mereu activ si cred ca va fi un primar bun . Bafta debbi :dance:

Posted

Nick-ul (in joc) : Colinzink

Factiunea din care faceti parte : -

Level (minim lvl 3) : 7

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi , capabil si este foarte prietenos cu toata lumea.

Posted

Nick-ul (in joc) : MrPiciu

Factiunea din care faceti parte : /

Level (minim lvl 3) : 5

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe Debbi deoarece el intotdeauna a stiut de inseamna sa-mp, jocul in echipa. A ajutat o gramada de lume si de aceea cred ca el ar trebui sa fie primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : FlaviusCR7

Factiunea din care faceti parte : Grove Street

Level (minim lvl 3) : 9

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Pentru ca este un jucator serios cu experienta pe server si foarte activ.Cu siguranta este cel mai in masura sa preia functia de primar .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...