Jumper. Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 • Nick: Jumper • Varsta: 17 • De ce vreau sa intru in club: i like the club • Sunt deacord cu regulamentul: da
Sayid Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 # La fiecare meeting/sedinta vom avea cateva probe dupa cum stiti. Cine va castiga , va primii o suma de bani si un userbar . # Voi relua lista cu membrii de la 0 . # Cine lipseste la o sedinta/meeting va primii un avertisment , la 2 avertismente vor fi demisi . # Nu aveti voie sa faceti plangere intre voi de la glumele spuse la meeting-uri . Inscrieri • Nick: • Factiune: • Varsta: • De ce vreau sa intru in club: • Sunt de acord cu regulamentul(da/nu): Lista cu membrii : Sayid - Lider RaggaD - Co-Lider Yo Mamma & Jokes recruteaza ! # Am facut si cateva invitatii : LoLz0r FullSpeed Perpripiu Dessire KiD HkR fantoma Junyoru_Ucj raKneT Erick Defragus Nitrogen ExTrEm Specter moses bl@ck sNs RuLLeR Bl4ck_F@lc0n Dwight Maryus Vicentzo Deejayk8 TheOne Panther Premium __dody__ # astept raspunsul in 48 H . 5 1
Smiley Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 • Nick: Smiley • Factiune: Police Department • Varsta : 12 • De ce vreau sa intru in club: Pentru distractie. • Sunt de acord cu regulamentul(da/nu): Da
RaggaD Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 • Nick: Smiley • Factiune: Police Department • Varsta : 12 • De ce vreau sa intru in club: Pentru distractie. • Sunt de acord cu regulamentul(da/nu): Da Acceptat
Fonz Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 • Nick: StefaNN • Factiune: Ballas • Varsta:14 • De ce vreau sa intru in club: 4Fun • Sunt de acord cu regulamentul(da/nu): da
Sayid Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 • Nick: StefaNN • Factiune: Ballas • Varsta:14 • De ce vreau sa intru in club: 4Fun • Sunt de acord cu regulamentul(da/nu): da Acceptat # Maine voi reveni cu lista membriilor . 1
DFR Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 • Nick: El3mEnT • Factiune: Ballas • Varsta:16 • De ce vreau sa intru in club: Prieteni si distractie • Sunt de acord cu regulamentul(da/nu): da
StPierre Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 • Nick: StPierre • Factiune: FBI • Varsta:15 • De ce vreau sa intru in club: Sa imi fac prieteni noi si sa ma distrez • Sunt de acord cu regulamentul(da/nu): da 1
RaggaD Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 • Nick: StPierre • Factiune: FBI • Varsta:15 • De ce vreau sa intru in club: Sa imi fac prieteni noi si sa ma distrez • Sunt de acord cu regulamentul(da/nu): da • Nick: El3mEnT • Factiune: Ballas • Varsta:16 • De ce vreau sa intru in club: Prieteni si distractie • Sunt de acord cu regulamentul(da/nu): da Acceptati
FreeZiNg Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Nick: FreeZiNg • Factiune: SMURD • Varsta:16 • De ce vreau sa intru in club: Prieteni si distractie • Sunt de acord cu regulamentul(da/nu): da
Nanok Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 • Nick:Jeremy_Mentez • Varsta:22 • De ce vreau sa intru in club: Ca am simtul umorului si imi place sa spun glume • Sunt deacord cu regulamentul: DA • Nick:Jeremy_Mentez • Varsta:22 • De ce vreau sa intru in club: Ca am simtul umorului si imi place sa spun glume • Sunt deacord cu regulamentul: DA • Nick:Jeremy_Mentez • Factiune: SMURD • Varsta: 22 • De ce vreau sa intru in club:Ca am simtul umorului si imi place sa spun glume • Sunt de acord cu regulamentul(da/nu): DA
RaggaD Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Nick: FreeZiNg • Factiune: SMURD • Varsta:5 • De ce vreau sa intru in club: Prieteni si distractie • Sunt de acord cu regulamentul(da/nu): da • Nick:Jeremy_Mentez • Factiune: SMURD • Varsta: 22 • De ce vreau sa intru in club:Ca am simtul umorului si imi place sa spun glume • Sunt de acord cu regulamentul(da/nu): DA Acceptati
Oliver Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 • Nick: CloHard • Factiune: Police Department • Varsta : 15 • De ce vreau sa intru in club: Pentru distractie. • Sunt de acord cu regulamentul(da/nu): Da
Sayid Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Acceptat . Lista cu membrii : Sayid - Lider RaggaD - Co-Lider • LoLz0r • raKneT • FullSpeed • Fantoma • Smiley • Nitrogen • Vicentzo • Defragus • Erick • StefaNN • Bl4ck_F@Lc0n • El3mEnT • StPierre • FreeZiNg • Jeremy_Mentez • CloHard Yo Mamma & Jokes recruteaza ! # Astept PM de la fiecare membru in parte pentru a stabili o data si o ora pentru un mic meeting,pentru a ne cunoaste mai bine . 1