Jump to content
lego_kid

Discutii SFR

Recommended Posts

Posted

Vineri ( maine ), 1 iulie, ora 21:30 sedinta, posibil si un antrenament.

Prezenta este obligatorie, avem multe lucruri de discutat. Cine nu vine sa posteze la Discutii factiune.

Nu uitati de sedinta, este foarte importanta. Cei care nu sunt prezenti, vor fi demisi.

Posted

Am pus un post ca nush daca pot sa vin la sedinta.Am fost plecat de acasa si am ajuns la 24:00. voi fi demis?(n`am fost prezent la sedina)

Nu vei fi demis, macar tu te-ai obosit sa anunti. Cat despre cei care nu au anuntat, nu stiu sigur daca ii voi demite, dar nici bine nu va fi pentru ei.

Nu uitati, diseara, la ora 22:00, SA Supremacy. Incercati sa intrati toti de pe la 21:15-:21:30.

Posted

OMFGGGGGGGGG GJ baieti bravooooo Sunteti cei mai tari...Felicitari tuturor dar mai ales lui ERICK GGGGGGGG :beer: :bananadance2: Imi pare ffffff rau ca nu am putut ajunge si eu la supremacy :((

Posted

Nu ma asteptam la victorie..aveam in plan sa ii ajutam pe Ballas/Mafia. Oricum, a fost ceva total neasteptat. Cei care ati fost prezenti, veti primi cate ceva, zilele astea.

Pastrati felicitarile pt in game, nu faceti spam.

Sa vedem acum, poate vom avea mai multi membri :)).

Posted

Asta inseamna sa fi SFR!!! Oameni putini dar puternici nu ca grove care merg pe cantitate....INCA O DATA FELICITARI!! Vedeti dc imi place sa fiu sfr:D'

Mor grove si dnb de oftica :D

Cei care au fost la supremacy vor primi fiecare cate 10k si 1k mats...

Posted

Lista membrilor San Fierro Rifa

Boss (6)

1. EricK

Secondary Boss (5)

-

Head Rifa (4)

-

Rifa Soldier (3)

2. Dan33

3. luonak_Diaz

Rifa (2)

4. 73rM1n470r

Outsider (1)

5. XxSoulxX

Bun, dupa cum vedeti, am ramas doar 5 membri in factiune. Nu avea rost sa fie lista plina, dar in joc sa activeze doar 3-4.

Vreau sa vad cat mai multa activitate din partea voastra. Nu conteaza ca suntem putini, atata timp cat suntem "eficienti" ( puternici ). Nu trebuie sa va faceti voi griji pentru membri, vor veni ei, cu timpul. Ma ocup eu de asta.

Nu vreau sa primesc plangeri la adresa voastra, pentru Non FP, limbaj si alte chestii de genu`. Cu cat veti fi mai activi si mai seriosi, cu atat veti avea mai mult de castigat ( si la propriu si la figurat ).

PS: nu mai faceti spam aiurea aici, postati doar daca aveti ceva important de zis.

• Upvote 1
Posted

Mda am luat ban 7 zile pt BUG ABUZ ... am crezut ca o sa imi mearga dar na am fost prins stiti voi bugu cu antrenamentul :| . Imi cer mii de scuze si ne vedem peste 7 zile.

Posted

Mda am luat ban 7 zile pt BUG ABUZ ... am crezut ca o sa imi mearga dar na am fost prins stiti voi bugu cu antrenamentul :| . Imi cer mii de scuze si ne vedem peste 7 zile.

Sigur, intelegem, nu e nimic.

PS: tu si soul ati fost demisi.

Cand aveti timp de o sedinta toti ? Luni seara e bine ? Ne-am mai inmultit putin, avem multe de discutat.

# Le urati bun venit in joc, nu mai faceti spam aici.

Posted

Erick eu impreuna cu colegi mei (killman,notram,robyca,k0sty) am decis ca Maine (Luni) 10.07.2011 la ora 18:00 sa facem sedinta...

Da te rog frumos un reply daca esty deacord si daca poti!?

Posted

Luni ( maine ), 11 iulie, ora 21:00 sedinta + antrenament.

Prezenta este obligatorie. Cine nu vine sa posteze la Discutii SFR.

E prea devreme la 6, o vom face la 9.

Avem ceva membri noi, unii aveti si plangeri, avem de discutat niste chestii foarte importante, nu stiu ce ati patit. Nu vreau sa va demit pentru acele plangeri, dar e ultima data cand va iert.

Mai multe vom discuta maine la sedinta.

# Welcome back si alte chestii le urati in joc, nu aici.

Posted

eu nu cred ca pot ajunge deoarece marti,incep serviciul si incep de diminiata la 6....

Sedinta incepe la 9, mai mult de 30 min nu tine. Poti pleca de la antrenament daca e sa tina prea mult sedinta. Vom discuta niste lucruri importante, ar fi mai bine pentru tine sa fi prezent.

Am refacut si lista membrilor, daca am gresit ceva, am omis pe cineva, nu ezitati sa-mi dati un PM.

Lista membrilor San Fierro Rifa

Boss (6)

1. EricK

Secondary Boss (5)

-

Head Rifa (4)

-

Rifa Soldier (3)

2. Dan33

3. luonak_Diaz

Rifa (2)

-

Outsider (1)

4. ShOok

5. x10_Blade

6. Notram

7. J03y

8. Killaman

9. Mitzu

10. torredo

11. Robyca

12. k0sty

13. Lee0

14. Tech

15. nicky

Posted

Nu pot participa la sedinta, deoarece am de cantat cu formatia, la ora 9 trebuie sa plec de acasa, imi pare rau, seara de pe la 8-9 nu prea pot sa intru ca am treaba, scuze

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...