Outcast Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Bine ati revenit din vancanta . Mult mai bine ca a venit si Razor , pentru ca acuma sunt 2 de rank 4 + kidzeen ,deci nu cred ca o sa mai fie o problema cu contractele.
Guest Al1n.. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Welcome back tuturor :tiphat: Sper sa revin si eu cat mai repede.
Skanee Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Imi pare rau sa va anunt dar din cauza unor erori de pilotaj , imi iau ramas bun de la voi cu bine cu rele am trecut toti peste ele . Mi-ati fost niste colegi extraordinari o data si o data trebuia sa ia cineva ban aiurea si sa se gaseasca motive fictive.O factiunea minunata cu membri amuzanti si prietenosi. In cele 2 luni de cand m-am reapucat am avut parte numai de aventura si distractie alaturi de voi ,aproape 500h petrecute intr-o lume virtuala degeaba , un level decent .Cine ar fi vrut sa aiba mai mult ? Nu le inteleg logica , In decurs de 3 ani nu am avut nici o problema cu banurile legate de cheat sau altele , si ma puneam acuma sa imi iau toate cacaturile ca sa ce? ce avantaje morale / materiale pot castiga din asta? 1
Guest Perry Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Bafta Skanee, chiar daca sunt in perioada de teste mi-a placut sa lucrez cu tine si chiar daca nu te cunosc prea bine esti un om de nota 10. Multa bafta in continuare !! :tiphat:
Aurica18 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Bafta Skanee o sa imi fie dor de tine, sper sa iti faci alt cont si sa revii pe serv , ramai sCAINELE meu :*
Skanee Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nu mai revin pe server pana la wipe deja reputatia o am "murdarita" de erorile lor.
Stealth Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Bafta skanee, pacat de cele intamplate, sunt destul de convins ca nu ai avut niciun fel de hack..mi-a placut sa fim colegi, ne vdm pe afara :*
Tudix Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Imi pare rau ca aud asta Skanee. Stiu sigur ca nu ai folosit, dar... nu avem ce face. Cine stie... poate i se mai intampla cuiva, cRs o sa-si schimbe parerea si vei primi unban. Succes in continuare.
Stephan Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Baietii / fete [ daca sunt :)) ] am revenit dupa in Hitman Agency stiu ca ati plans dupa mine : Sensei si simple :> dar lasa ca acum imi dati de baut :)) Succes la contracte ne auzim in game :P
Mario Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Welcome back stefan. Bafta skanee ,chiar daca am mai avut noi niste probleme in trecut :) .
kagawa Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Baietii / fete [ daca sunt :)) ] am revenit dupa in Hitman Agency stiu ca ati plans dupa mine : Sensei si simple :> dar lasa ca acum imi dati de baut :)) Succes la contracte ne auzim in game :P Welcome back,spor la contracte. :right:
nO sOuNNNd Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Baietii / fete [ daca sunt :)) ] am revenit dupa in Hitman Agency stiu ca ati plans dupa mine : Sensei si simple :> dar lasa ca acum imi dati de baut :)) Succes la contracte ne auzim in game :P acum avem si o fata, ne auzim in game :> # spor la ctr :D
Jalol Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Baietii / fete [ daca sunt :)) ] am revenit dupa in Hitman Agency stiu ca ati plans dupa mine : Sensei si simple :> dar lasa ca acum imi dati de baut :)) Succes la contracte ne auzim in game :P Welcome Back Stefanee :* , spor la contracte . :whistle:
Athreyu Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Imi pare rau sa va anunt dar din cauza unor erori de pilotaj , imi iau ramas bun de la voi cu bine cu rele am trecut toti peste ele . Mi-ati fost niste colegi extraordinari o data si o data trebuia sa ia cineva ban aiurea si sa se gaseasca motive fictive.O factiunea minunata cu membri amuzanti si prietenosi. In cele 2 luni de cand m-am reapucat am avut parte numai de aventura si distractie alaturi de voi ,aproape 500h petrecute intr-o lume virtuala degeaba , un level decent .Cine ar fi vrut sa aiba mai mult ? Nu le inteleg logica , In decurs de 3 ani nu am avut nici o problema cu banurile legate de cheat sau altele , si ma puneam acuma sa imi iau toate cacaturile ca sa ce? ce avantaje morale / materiale pot castiga din asta? Bafta in real life. Baietii / fete [ daca sunt :)) ] am revenit dupa in Hitman Agency stiu ca ati plans dupa mine : Sensei si simple :> dar lasa ca acum imi dati de baut :)) Succes la contracte ne auzim in game :P Welcome back stefan si spor la treaba.
Aurica18 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Bafta la examene Cata si spor la invatat ! :tiphat:
Mario Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Fac tot posibilul sa ajung la sedinta , depinde cand ies de la antrenament.
Aurica18 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 90% ajung la sedinta dar nu s stie niciodata ce poate aparea asa k mai bn postez pt orice eventualitate
Jalol Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nu pot ajunge la sedinta,la ora aceea am meci..
Ewze^ Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 70% ajung la sedinta. Sa vedem la ce ora termin antrenamentul.
kagawa Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nu cred ca ajung,depinde la ce ora termin antrenamentul.
Ewze^ Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Se amana sedinta? Eu numai pot ajunge la sedinta. La 14:45 trebuie sa plec.
Athreyu Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Din cauza unor probleme cu server-ul,sedinta se amana pe alta data,probabil saptamana viitoare.