HuGE Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Imi cer mii de scuze ca n-am putut ajunge astazi la sedinta, dar internetul a fost picat pana acum si nici nu am putut sa va anunt aici la discutii. Sper sa nu fiu demis....
Tudix Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Bine v-am regasit. Am venit mai devreme din vacanta. :) Welcome celor noi.
sTyler Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Bine v-am regasit. Am venit mai devreme din vacanta. :) Welcome celor noi. De azi imi reiau activitatea :D Welcome back!
Oliver Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Posibil sa nu ajung la sedinta,dar totusi cred ca voi fi on ,dar tot asa este posibil sa plec umpic mai devreme, din cauza antrenamentelor la innot ,pentru concursul de saptamana viitoare :D
SkateRZ Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Din pacate nu voi putea ajunge la aceasta sedinta.Am antrenament la fotbal .. Nu voi putea ajunge la nici o sedinta intre orele 18:00-20:00
Asazuky Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Se pare ca am luat ban pt tec9 cica cu toate ca nu am folosit asa ceva. Am postat acum o cerere de unban si voi vedea daca mi-l scoate pana marti dar sper ca o sa-l scoata 1 2
Asazuky Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Nu cred ca pot ajunge la sedinta aproape am rezolvat cu banul asta a fost intr-adevar un bug dar acum tre sa astept sa-mi scoata iceman sau adi banul de pe ip :| Poate-poate voi reusi sa ajung dar nu cred sa se rezolva pana la 7 1
Guest CristiaNNNN Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Felicitari delete pentru lider , dar cred ca nu ajung deseara la sedinta :) 1
Sesinia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Nu pot sa vin la sedinta sunt plecat de acasa la ora aia.. Scz
Skyler Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Scuze ca nu am ajuns la sedinta, cand am fost afara cu baieti a intervenit ceva si nu am mai putut ajunge acasa la ora cand era stabilita sedinta....dabea acum am ajuns...Imi cer scuze inca o data:D
scandalos Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Vreau sa imi cer scuze intregii echipe...astazi la ora 20:00 trebuia sa fiu on pt finala de fotbal: NG - FBI. Astazi am avut probleme cu netul imi pica non-stop...mergea 20 de min iar dupa intrerupea jumatate de ora, o ora. Am sunat la cei de la NET si intr-adevar problema a fost de la serverul lor. Pe aceasta cale vreau sa imi cer scuze si pentru disconfortul creat lui Delete astazi la Cops Vs Mafia...pana la urma m-am prezentat direct la locul unde se desfasura eventul ( am omorat impreuna un mafiot) dovada ca am fost prezent.
CVB28 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 ma nustiu ce are dar nu imi mai merge san andreas mi-am reinstalt jocul tot dar parca pc-ul incerca sa deschida jocul dar nu reuseste ... dati-mi un sfat ce sa fac?
Guest CristiaNNNN Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Am patit si eu problema asta . schimba windowsul si iti va merge
CVB28 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 baieti mi-a parut bine sa lucrez cu voi dar se pare ca din cauza unor probleme tehnice numai pot juca SA:MP... Bafta in continuare va ureaza Gr3N. 1
Oliver Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Bafta in continuare Desi sa stii ca ai nenumarate optiuni pentru a-ti repara San Andreas-ul...Doar straduie-te umpic.
Guest CristiaNNNN Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Mdea mie nu imi merge serveru de azi de la amiaz de cand am intrat :)) sa fie de la ip meu ?
iBroN Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Stai linistit ca nici mie nu imi merge serverul.Din zi in zi tot mai mult cade serverul.Nush ce sa intamplat:(