DFR Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Va multumim si noi va dorim voua un an cat mai bun si in care sa aveti parte numai de ce e bun si plin de impliniri !
Bay3TasuL Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 UST va ureaza un an nou cu tot ce va doritii ! PS: Sa nu va imbatati prea tare
Sl3nder Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Da Nang Boys va ureaza un an nou fericit alaturi de cei dragi !!! :beer:
TheOne Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 La multi ani tuturor!! sa aveti parte de fericire si multe dorinte indeplinite in anul ce vine!!!
TheOne Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 rupt de beat sunt rupt de beat rupt de beat sunt rupt de beat la multi ani va pup :*:*::**:: 1
Panxy01 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 SCOALA va ureaza un calduros LA MULTI ANI SI MULTA FERICITE .
lolflamE Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 SCOALA va ureaza un calduros LA MULTI ANI SI MULTA FERICITE . Multumim frumos ! # Nice chick :>
Se7eN_96 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Bafta baieti, mi-a parut bine, va urez un calduros La Multi Ani, sa fiti fericit in continuare, si voi reveni peste 30 de zile..sa ma mai distrez alaturi de voi ! Mi-a parut bine, tocmai am fost banat pt bug abuse :))) ...
DFR Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Vezi daca te mananca :)) La multi ani si sper sa ne revedem cu bine :(
elometin Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Tiam zis ca iei ban ....asta e daca ai mintit....cu gura ta ai zis ca nu mas risca pt niste amarati de bani joc pt dristractie si prieteni .... :naughty: :sef:
Se7eN_96 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 A zis cineva ca nu ma mai distrez cu prietenii? :-" .. nu ma mai distrez in NG, dar tot alaturi de voi sunt pe server.. :)) sa vad daca ghicesti ce nick am..
elometin Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 normal ca te distrezi dar ai zis ca nu risti pt niste bani....si tocmai ai ai facut :))
IceMan Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Pe urmatorii i-am gasit in baza de date ca facand parte din NG: cRsMadalinKeezoZZoNMitzuHawXVladRazvanBoBiTzabentotopaZzDeeNyAcidiXsLmBlackDemobL@cKEloMetinSe7eNStixuKileradu05SoulSeeker.dAnCer.RaggaDMusicOnzUrl0T.MichaelaliNN1DennysKonicapyciulikPaulYonutzAllenEl3mEnTMadal1nMrrNVa rog sa-mi spuneti care mai activeaza, care nu, ... poate mai sunt printre ei banati sau inactivi pe care n-au apucat liderii sa-i rezolve. La voi mai era lider si cineva "Mackensen" (sau asa ceva), l-am scos. De ce mai era inca lider ?
IceMan Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Eu Activez D: Multumesc pt informatie, dar nu asta era scopul. :) Astept raspuns din partea liderilor, sa-mi spuna ei pe cine sa scot de pe lista respectiva.
Se7eN_96 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Din pacate eu am fost banat 30 de zile, dar sper ca Enzio_ sau TheOne vor dori sa ma pastreze si dupa ce imi expira banul, si voi fi extrem de fericit daca voi ramane pe acea lista :D
TheOne Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 cRs - nu mai activeazaMadalin - nu mai activeazaKeez - a luat ban permanentoZZoN - nu mai activeazaMitzu - activeazaHawX -activeazaVlad - activeazaRazvan - nu mai activeazaBoBiTza - activeazabento - nu mai activeazatopaZz - nu mai activeazaDeeNy - activeazaAcidiX - activeaza mai rarsLm - activeaza mai rarBlackDemo - nu activeazabL@cK - activeazaEloMetin - activeazaSe7eN - a luat ban 30 zile pentru bug abuseStixu - nu activeazaKile - nu activeazaradu05 - nu activeazaSoulSeeker - activeaza.dAnCer. - nu activeazaRaggaD - activeazaMusicOn - activeazazUrl0 - nu activeazaT.Michael - activeazaaliNN1 - activeazaDennys - activeazaKonica - activeazapyciulik - activeazaPaulYonutz - pe el trebuie sa il demit ca a dat testele cu enzio si lea picat apoi a venit la mine ca si cum nu ar fi dat testele.Allen - activeazaEl3mEnT - activeazaMadal1n - nu activeazaMrrN - activeaza
elometin Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 MusicOn - nu activeaza El Activeaza dar mai rar....
RaggaD Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 MusicOn activeaza doar k nu prea va nimeriti sa fiti in acelasi timp.
Weak Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 crs madalin keez ozzon mitzu razvan bento topazz BlackDemo Stixu Kile radu05 .dAnCer. zurl0 PaulYonutz