Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: The0d0r

Rank: 1

Motivul demisiei:

1.Multi nu stiu ce-i aia echipa, pe la ora 11:00 in WEEKEND eram singur pe server, fara nici un SFR on,cand am nevoie de lider, HkR acesta nu raspunde niciodata, nu sunt bagat in seama.Liderul intra din an in pasti.S-a dus de rapa totul. .La inceput mi-a placut SFR totusi, dar vreau sa incerc ceva nou.Respect SpyMarcel,Sweet.girl,Delya,Meleargu,Balcanu,Hkr,Valksoft.

IMI PARE RAU PENTRU TOT!

.

Guest valentyn01
Posted

Nick: eRader

Motivul demisiei: Vreau sa incerc si altceva

PS : M-a rugat sa postez pentru el deoarece nu-i merge forumul :D

Posted

Nick: The0d0r

Motivul demisiei:

1.Multi nu stiu ce-i aia echipa, pe la ora 11:00 in WEEKEND eram singur pe server, fara nici un SFR on,cand am nevoie de lider, HkR acesta nu raspunde niciodata, nu sunt bagat in seama.Liderul intra din an in pasti.S-a dus de rapa totul. .La inceput mi-a placut SFR totusi, dar vreau sa incerc ceva nou.Respect SpyMarcel,Sweet.girl,Delya,Meleargu,Balcanu,Hkr,Valksoft.

IMI PARE RAU PENTRU TOT!

.

Demis

PS : M-a rugat sa postez pentru el deoarece nu-i merge forumul :D

Sa posteze el

Posted

Posted

Nick: [sonyblack]gabi

Motivul demisiei: Nu mai ai cu cine spre exemplu seara nu este nici un rifa intrat.

Demisie acceptata

Posted

Nick: sweet.girl

Rank: 2

Motivul demisiei: dragi colegi va iubesc pe toti si multumesc hkr pentru sansa acordata!! motivul demisiei este ca nu mai am timp de samp si sunt si fata o sa ma dedic mai putin pc-ului .: :crybaby: ..daca o sa mai joc tot in sfr o sa intru va respect pe toti si Succes in continoare Hkr! :D

Bafta in continoare :|

Posted

Motivul demisiei: dragi colegi va iubesc pe toti si multumesc hkr pentru sansa acordata!! motivul demisiei este ca nu mai am timp de samp si sunt si fata o sa ma dedic mai putin pc-ului .: :crybaby: ..daca o sa mai joc tot in sfr o sa intru va respect pe toti si Succes in continoare Hkr! :D

Demisie acceptata

Posted

Nick: Mihai1200

Motivul demisiei: Vreau sa incerc in Hitman Agency daca primesc vreo sansa poate imi voi schimba norocul pe LM , multumesc pt sansa acordata ai fost un lider bun succes incontinuare.

Guest valentyn01
Posted

Nick: VaLentin.

Motivul demisiei: Aproape fac level 7 si doresc sa intru in PD / FBI / ARMATA

Posted

REtrag

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...