daimon Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nick: Derrek Rank: 4 (pa-tru) Motivul demisiei: Incerc si altceva,oricum nu am destula activitate pentru hitmen.ii dau si lu cnawp o sansa la rank 4 ca plange si el :(.Daca ma mai primiti revin,sunteti niste oameni extraordinari.PWP MANI :* 3
Legionnaire Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Nick: Dominic Rank: 4 Motivul demisiei: Nu mai am timp de samp si nu vreau sa tin locul ocupat degeaba.Multumesc Mitasik pt sansa acordata si multa bafta tuturor.
TheOne Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Nick: TheOne Rank: 2 Motivul demisiei: Nu stau prea bine cu activitatea in perioada asta plus ca in 2 saptamani plec din tara... Multumesc pentru sansa acordata. :D
DJDizzzY Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nick: DizzzY Rank: 3 Motiv : Miercuri 7.12.2011 ora 20:00 ,va avea loc o sedinta ! Pana la ora 19:00 aveti voie sa postati "Cel mai frumos contract " si "Prezentarea Contractelor" Confirmati-va absenta la Discutii Hitman! A intervenit ceva foarte urgent, nu o sa pot ajuge la sedinta... O facem maine seara la aceeasi ora ! (contractele tot maine) Asta nu e factiune, toata lumea este inactiva, mi s-a mai si imputat ca sunt inactiv, cand eu intru la diferite ore / saptamana, dar ies pentru ca n-am ce face. Liderul nu este activ, iar factiunea a devenit un dezastru total. Poate ne revedem pe viitor, la o schimbare de lider, sau la mai mult timp liber din partea lui Mitasik (Din pacate o factiune nu merge asa, scz mita, dar nu esti activ si eu m-am saturat sa ma uit cum avantajezi pe toti speculantii care intra doar la sedinte, cand eu sunt la munca si nu pot sa fac nimic) 1
mita_sik Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Nick: DizzzY Rank: 3 Motiv : Miercuri 7.12.2011 ora 20:00 ,va avea loc o sedinta ! Pana la ora 19:00 aveti voie sa postati "Cel mai frumos contract " si "Prezentarea Contractelor" Confirmati-va absenta la Discutii Hitman! A intervenit ceva foarte urgent, nu o sa pot ajuge la sedinta... O facem maine seara la aceeasi ora ! (contractele tot maine) Asta nu e factiune, toata lumea este inactiva, mi s-a mai si imputat ca sunt inactiv, cand eu intru la diferite ore / saptamana, dar ies pentru ca n-am ce face. Liderul nu este activ, iar factiunea a devenit un dezastru total. Poate ne revedem pe viitor, la o schimbare de lider, sau la mai mult timp liber din partea lui Mitasik (Din pacate o factiune nu merge asa, scz mita, dar nu esti activ si eu m-am saturat sa ma uit cum avantajezi pe toti speculantii care intra doar la sedinte, cand eu sunt la munca si nu pot sa fac nimic) Bine, demis ! 1
Hash Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Nick: HashisH Rank: 3 Motiv: + ca m-am lasat de samp o perioada pana imi vine chefu , daca mai vine. Motivul adevarat pentru care nu mai vreau sa stau este ca nu am luat rank la sedinta si ca am primit advertisment . # Sa fiu si eu in pas cu moda ^^ 7 1
krystu Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Nick: krystu Rank: 1 Motivul demisiei: incerc si altceva :P 1 1
Draco Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Nick: Draco Rank: 4 Motivul demisiei: Nu prea mai joc. Nu vreau sa tin locul ocupat, daca ma voi reapuca si ma veti accepta voi reveni cu cea mai mare placere. Succes! 3 1
hori18 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 (edited) wrong,delete post Edited January 13, 2012 by hori18
Mihnea Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick: HkR Rank: 4 Motivul demisiei: fac loc tinerelor talente
crysTyan0 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Nick: Rohan Rank: 1 Motivul demisiei: Motive personale ( le stie in mare parte mita ). "Succes-uri"
SDK Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Nick: kiszeN Rank: 2 Motivul demisiei: Nu mai resimt acel euntuziasm de la inceput . Si m-am decis sa postez acum , decat dupa sedinta , apoi ieseau vorbe ca sunt rank-ist . M-am simtit bine alaturi de voi , succes in continuare si toate cele bune .
Berky Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Nick: Berky Rank: 4 Motivul demisiei: Stii bine,eu spun ca piti.xd a dat testele,tu ca l-ai auzit pe varuu1 ca spunea nu stiu ce , da nici nu ma intereseaza , ea era pe skype si am auzit-o cand vb , va salut , mult succes .
Athreyu Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Nick: Berky Rank: 4 Motivul demisiei: Stii bine,eu spun ca piti.xd a dat testele,tu ca l-ai auzit pe varuu1 ca spunea nu stiu ce , da nici nu ma intereseaza , ea era pe skype si am auzit-o cand vb , va salut , mult succes . Da,doar te-am intrebat cine a dat testele ca sa fiu sigur pe cine bag in factiune.Ai cedat,te-ai banat,nu te-a obligat nimeni,nu ti-a vorbit nimeni urat. P.S demisie acceptata.
ShapeShifter Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nick: DeaNN Rank: 3 Motivul demisiei: Nu mai am timp sa joc/pc. Vreau sa va spun sa mi-a facut foarte mare placere sa fiu coleg cu voi, sunteti de milioane, sper sa ramanem prieteni, va pup mani sa ne auzim cu bine ! http://www.youtube.com/watch?v=Z4bA5pwiHsA&feature=related
Athreyu Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ?i mie mi-a f?cut pl?cere s? te am în echipa,baft? pe viitor si succes.Ne mai auzim.