TheOne Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Demisie acceptata. Te mai asteptam pe la noi cand iti faci timp liber ca am inteles ca esti cam ocupat in perioada asta cu munca. Succes pe viitor.
SNAPPi Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Nick: Lester Rank: 1 Motivul demisiei: Nu prea mai am timp de jocuri, imi pare rau ca a trebuit sa ma despart asa repede de voi, ati fost niste colegi buni.TheOne si Paul va multumesc pentru sansa acordata, sunteti niste lideri de nota 20.
Paul Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick: Lester Rank: 1 Motivul demisiei: Nu prea mai am timp de jocuri, imi pare rau ca a trebuit sa ma despart asa repede de voi, ati fost niste colegi buni.TheOne si Paul va multumesc pentru sansa acordata, sunteti niste lideri de nota 20. Demisie acceptata.
Bogdan19 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Nick: Bogdan Rank: 2 (o luna in factiune) Motivul demisiei: Am decis sa demisionez din simplul fapt ca in NG nu este prea multe actiune, aici referindu-ma la wanted. Membrii sunt foarte ok, liderii la fel. Eu raman in continuare cop. Aplic la PD. Deci, putem colabora in continuare. Va multumesc Paul si TheOne, succes cu factiunea. Ne auzim !
Paul Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Nick: Bogdan Rank: 2 (o luna in factiune) Motivul demisiei: Am decis sa demisionez din simplul fapt ca in NG nu este prea multe actiune, aici referindu-ma la wanted. Membrii sunt foarte ok, liderii la fel. Eu raman in continuare cop. Aplic la PD. Deci, putem colabora in continuare. Va multumesc Paul si TheOne, succes cu factiunea. Ne auzim ! Demisie acceptata,multumesc pentru activitate.
Steven Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Nick: Steffy Rank: 1 Motivul demisiei: Nu le am cu armata... Nu dau wanted bun niciodata... Multumesc de sansa Paul. + mi-am facut multi dusmani de cand sunt in armata
Paul Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Nick: Steffy Rank: 1 Motivul demisiei: Nu le am cu armata... Nu dau wanted bun niciodata... Multumesc de sansa Paul. + mi-am facut multi dusmani de cand sunt in armata Demisie acceptata.
BeaNseN Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Nick: SkullCandy Rank: 1 Motivul demisiei: Motivul demisiei mele este ca vreau sa intru in The Triads pentru ca vecinul meu Stefan27 a luat lider!!!
Paul Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Nick: SkullCandy Rank: 1 Motivul demisiei: Motivul demisiei mele este ca vreau sa intru in The Triads pentru ca vecinul meu Stefan27 a luat lider!!! Demis.
Guest s1Nk. Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Nick: s1Nk. Rank: 1 Motivul demisiei: Imi pare nespus de rau ca ies asa de devreme,dar as dori sa incerc in Grove + Am inceput sa-mi fac dusmani pe urma wanted-ului.Imi accept BL-ul :dontknow:
Paul Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Nick: s1Nk. Rank: 1 Motivul demisiei: Imi pare nespus de rau ca ies asa de devreme,dar as dori sa incerc in Grove + Am inceput sa-mi fac dusmani pe urma wanted-ului.Imi accept BL-ul :dontknow: M-am convins,excursionist.. O sa primesti uninvite.
delya Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Nick:Delya Rank:1 Motivul demisiei: Am primit ban,si nu imi va mai fi scos:| succes in continuare!
Paul Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Nick:Delya Rank:1 Motivul demisiei: Am primit ban,si nu imi va mai fi scos:| succes in continuare! Nu era necesar sa mai postezi,te-am demis oricum. Succes si tie.
Guest Tempest. Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Nick: Blade Rank: 1 Motivul demisiei: Multa inactivitate , sunt activ de prost..intru ..ca la supremacy sa ma injure un inactiv fara motiv ! Respect: Torque , mercader , allen , stalker , theone si paul !
Paul Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Nick: Blade Rank: 1 Motivul demisiei: Multa inactivitate , sunt activ de prost..intru ..ca la supremacy sa ma injure un inactiv fara motiv ! Respect: Torque , mercader , allen , stalker , theone si paul ! Nu crezi ca iti cam bagi nasul unde nu-ti fierbe oala ? Tu pe toti ii iei la rost ,dar pe tine nu te vezi. Demis. Cat timp o sa fiu eu lider NG,tu nu mai ai ce cauta aici.
Camorra Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Nick: Camorra Rank: 2 Motivul demisiei: Incerc sa reintru in hitman, multumesc pentru colaborare si ne mai auzim prin joc. ;d
Paul Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Nick: Camorra Rank: 2 Motivul demisiei: Incerc sa reintru in hitman, multumesc pentru colaborare si ne mai auzim prin joc. ;d O sa primesti uninvite,succes.
Sylent1 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick: Sylent Rank: 1 Motivul demisiei: Imi pare foarte rau ca trb sa ies, iti multumesc Paul si TheOne pentru sansa acordata.....bafta in continuare si sper sa ramanem prieteni.
Erwin Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nick:Cobra1 Rank:1 Motivul demisiei:Se pare ca Armata nu e de mine am incercat dar se pare ca degeaba, iti multumesc Paul pentru sansa acordata si multa bafta pe viitor.
Revolver Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Nick: Revolver Rank: 1 Motivul demisiei: Nu mai e asa cum era pe vremuri. Poate e la fel pentru unii dar eu sincer am inceput sa ma plictisesc, oricum nu eram foarte activ deci mai rau va incurcam. Multumesc Paul pentru sansa acordata, imi pare rau ca nu am avut ocazia sa lucram mai mult timp impreuna. Pityc fa-ti treaba ca pana acum, ai grija de tine :) Bafta colegi !
Paul Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Nick: Revolver Rank: 1 Motivul demisiei: Nu mai e asa cum era pe vremuri. Poate e la fel pentru unii dar eu sincer am inceput sa ma plictisesc, oricum nu eram foarte activ deci mai rau va incurcam. Multumesc Paul pentru sansa acordata, imi pare rau ca nu am avut ocazia sa lucram mai mult timp impreuna. Pityc fa-ti treaba ca pana acum, ai grija de tine :) Bafta colegi ! Demisie acceptata,bafta.
Dj_Prese Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Nick: Presekan Rank:1 Motivul demisiei: personale
Paul Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Nick: Presekan Rank:1 Motivul demisiei: personale Demis.