Dony Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ma ofer eu Lider!Ia-m trimis si lui Kid PM cu CV. :tiphat:
Ares Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ma ofer eu Lider!Ia-m trimis si lui Kid PM cu CV. :tiphat: Te oferi tu lider? Faci tu sacrificiul asta? Eu sunt 100% sigur ca jumatate din membrii actuali au facut cerere pt lider SMURD si toti au mai multe sanse decat tine
Dony Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Sincer,putin imi pasa daca iau lider sau nu.Am zis informativ.
Radu-retired Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ce ar fi sa va vedeti linistiti de joc si sa ne lasati pe noi sa gasim pe cineva? Nu e chiar atat de usor .Urmatorul post pe tema asta are warn up
andreyo_ro Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ce ar fi sa va vedeti linistiti de joc si sa ne lasati pe noi sa gasim pe cineva? Nu e chiar atat de usor .Urmatorul post pe tema asta are warn up KiD intra si tu in joc sa`mi dai rang 3 sa folosesc si eu injectiile...
Casio Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Bine v-am gasit ! @ Se va modifica si lista de membrii in curand ! @ Cei care au facut aplicatiile si mai sunt valabile ma cautati in game sau pm cu nick @ Salarii noi: 5.000$ pe rank ( pe saptamana, sambata/duminica ) + bonus la activitate @ Topic de activitate in curand...
Alfredo Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Bine te'am gasit si eu sper ca vei face o treaba buna ca lider si nu o sa dezamagesti pe nimeni ( stiu ca te descurci)
Casio Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Verificati topicul activitate, noi reguli !!!
Eduard Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 as vrea sa ma fac si eu doctor dar nu imi merge!se poate si invita in smurd? daca ai invitatie nu mai trebuie sa faci lista despre tn?
emy2000 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Vreau ca intr-un viitor apropiat sa intru in aceasta factiune si am cateva nelamuriri Se dau salarii in cadrul acestei factiuni? Care sunt beneficiile acestui job? Pare un job nu prea profitabil,din cate am citit pe forum, viata isi iau mai toti playerii de prin burger, drink etc. pana sosete ambulanta. pe la event pare singurul loc unde si-ar avea rostul medicii. Daca nu se dau salarii pare mai profitabil sa raman car jacker decat medic.
Alfredo Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Asta stabileste liderul , intra in factiune si vei vedea cum este ! Daca iti place ramai,daca nu ,pleci !
Casio Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Vreau ca intr-un viitor apropiat sa intru in aceasta factiune si am cateva nelamuriri Se dau salarii in cadrul acestei factiuni? Care sunt beneficiile acestui job? Pare un job nu prea profitabil,din cate am citit pe forum, viata isi iau mai toti playerii de prin burger, drink etc. pana sosete ambulanta. pe la event pare singurul loc unde si-ar avea rostul medicii. Daca nu se dau salarii pare mai profitabil sa raman car jacker decat medic. Poti sa ramai unde vrei tu. Intrii sa te distrezi nu pentru bani. 5k pe rank la sapt
Casio Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Puteti venii la o sedinta in cursul saptamanii ?
Danutzu Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Salut Casio as vrea si eu sa ma faci civil pt vreu sa intru intro factiune in seara asta pe la 8:30
Danutzu Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 TE ROG FAMA CIVIL AM NEVOIE URGENT DACA TREBUIE SA FIU EU NEAPARAT IN JOC ATUNCI TE ROG INTRA PE LA 8 SI CEVA TE ROG FRUMOS ,MULTUMESC!
Casio Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Sunt online mai mereu, nu pot sa fiu online cand zici tu. La ora 8 sunt afara!
Alfredo Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Puteti venii la o sedinta in cursul saptamanii ? Ce zi,ce ora?
DrgD Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Puteti venii la o sedinta in cursul saptamanii ? Eu pot veni, numai sa stiu cu o zi sau doua inainte, pentru a putea sa intru la PC atunci. ZII PE LA CAT ATUNCI Trebuie doar sa iti dai demisia si sa intrii in joc sa il contactezi nu sa faci atata spam pentru a fii demis.
Danutzu Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 PE LA E ORA CA SA STIU DE LA 1 LA 7 NU POT INTRA SUNT LA SCOALA EU VREU SA INTRU IN TRIADE SUNT ACCEPTAT DA AU ZIS ASTIA CA TRE SA IMI DAI NUSH CE UNINVITE
Casio Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Tu esti chiar cicalitor. O sa-ti cand pot, cand pot? nu stiu. Nu mai scrie cu caps lock, vad si fara. EDIT: A primit uninvite
randyorton Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Imi cer scuze da nu voi intra 7 zile pe sv ca ma banat Andreea[AOD]