MelviN Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ok Mr T. La sedinta am decis pretul de 500/injectie sau 200 in ambulanta/events. La politisti nu le dam gratis doar in timpul misiunilor(blocari, urmariri etc)
Mariusk Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Salutare all eu sunt noul vostru coleg sper sa ne intelegem bine :)
change Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 salut RadyX, o sa ne intelegem bine xD doar suntem in SMURD ce naiba:))
Guest LiL-_RapeR Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 melvin scuze ca nu am putut intra astazi,am avut niste probleme
Yanny Alessyo . Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 melvin nici eu nu pot ajunge la sedinta ma duc la Constanta imi cer scuze :(
ciuky Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Salut Melvin. I-mi pare dar dar nu pot ajunge la sedinta se azi, deoarece lipsesc din localitate si vin abia pe la ora 21. Bft. B-)
Raduku963 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Melvin, vezik eu de maine(joi) nu o sa mai pot intra o perioada de timp, o sa plec de acasa si nu o sa pot intra:(, duminca ma intorc acasa, te-am anuntat ca sa nu ma scoti din factiune sau sa-mi dai rank down:D. Sunt Raduku.
T_Boy Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Melvin, o perioada voi fi putin mai inactiv deoarece nu am timp sa mai intru asa des. Oricum nu sunt prea incantat de schimbarile aduse serverului...
Stefan Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Melvin, o perioada voi fi putin mai inactiv deoarece nu am timp sa mai intru asa des. Oricum nu sunt prea incantat de schimbarile aduse serverului... Si ce este de rau in asta , Inafara de ultima propozitie? Sau tu vroiai sa zici " Melvin , o perioda voi fi mai putin activ deoarece nu prea am timp sa intru asa rar " Sau "Melvi , o perioada voi fi mai mult inactiv deoarece nu am timp sa intru asa rar "
Sayid Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 :)) va certati aiurea..nu prea vad ce e rau in asta:-??
T_Boy Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Melvin, o perioada voi fi putin mai inactiv deoarece nu am timp sa mai intru asa des. Oricum nu sunt prea incantat de schimbarile aduse serverului... Si ce este de rau in asta , Inafara de ultima propozitie? Sau tu vroiai sa zici " Melvin , o perioda voi fi mai putin activ deoarece nu prea am timp sa intru asa rar " Sau "Melvi , o perioada voi fi mai mult inactiv deoarece nu am timp sa intru asa rar " Ok. Nu am inteles nimic din ce ai vrut sa zici dar te cred. Si apropo, nu te am bagat in seama...
MelviN Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ma las de SAMP fiind plecat o perioada. Cine mai ramane va fi maine o sedinta la 5 de adio :)) 1
Guest HaGy Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ne-a facut placere sa lucram cu tine. Succes in continuare !
cRs Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ma las de SAMP fiind plecat o perioada. Cine mai ramane va fi maine o sedinta la 5 de adio :)) Frumos ar fi fost sa ne anunti inainte , nu sa postezi pe public ...
GriGoRaS Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ma las de SAMP fiind plecat o perioada. Cine mai ramane va fi maine o sedinta la 5 de adio :)) Mult succes in continuare ...
Guest Earth3r Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Salut baieti (si fete daca exista) tuturor. Sunt Click , cred ca majoritatea ma cunoasteti , si am revenit. Eu am mai fost medic aici , cam acum 2 luni , pe vremea lui Keltzy , si stiu prea bine cum merg rotitele. Cat despre Melvin , frate , imi pare extrem de rau ca te retragi , exact acum cand m-am reapucat eu ... :(. As vrea totusi sa intri in joc odata sa mai stam sa mergem dupa clienti cum faceam odata :). Am aflat ca ai fost un lider genial , si sper din tot sufletul sa vina cineva la fel de capabil ca tine in loc. Mult spor inainte si add pe (morpheus_samp).
Kemico Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Salutare la toti, sunt nou in medici si sper sa ne intelegem cat mai bine . Cu Respect Anubis.
T_Boy Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Ma las de SAMP fiind plecat o perioada. Cine mai ramane va fi maine o sedinta la 5 de adio :)) Succes in continuare! Au fost niste momente super in SMURD cat ai fost lider
andreyo_ro Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Vrem un lider! Eventual pe HaGy daca altcineva nu vrea..:)) :hail: :readthis: Hai Romania! :roflag: