Vicentzo Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) Ma cauti in game. Am vazut ca ai luat ban deci te demit de pe site. Edited September 23, 2012 by Vicentzo
iloverap Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Nick: CYM Rank: 1 Motivul demisiei: Ma intorc la viata de gangster. Postez pentru fratimiu.
Vicentzo Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Done #PS: next time completeaza modelul de mai sus
SDK Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Nick: Pnic (Drottnar) Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): o s?pt?mân? + De ce doresti sa pleci din SMURD?: Din prima zi m-am plictisit , nu e nimic de f?cut. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: da
Vicentzo Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Ma cauti in game(trebuia sa nu te accept dar am zis sa-ti mai acord o sansa dar na)
LaZoE Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Nick: LaZoE Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): o s?pt?mân? + De ce doresti sa pleci din SMURD?: Cred ca stii destul de bine dc doresc sa ies. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: da
frectate Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Nick:MIHAI1993 Rank:2 Vechime (cat timp ai stat in factiune):circa 3 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?:ii fac o favoare lu Vanessa Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da
adrian Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nick: iNuke Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): aproape 2 sapt De ce doresti sa pleci din SMURD?: Doresc sa merg altundeva Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da
Juan Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Demisie acceptata, ma cauti in game pe la 12 sau dupa ora 16:00
VooDo* Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Nick: VooDo Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): de 3 saptamanai , nu stiu daca mai mult sau nu. De ce doresti sa pleci din SMURD?: Pentru ca vreau sa incerc altceva, nu sunt prea multe de facut aici. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da sunt, dar am stat mai mult de o saptamana :)
Juan Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Demisie acceptata, succes mai departe PS: Nu ai 3 saptamani, ai 13 zile vechime in SMURD :)
Roxor Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Nick: Roxor Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): de 3 zile :D De ce doresti sa pleci din SMURD?: Vr sa ma intorc la viatza de gangster Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Nu vr sa fiu 1 sapt civil dar nah,,,juan as dori sa devin la viata de gangster te rog iartama :pray:
Juan Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Roxor - demis + blacklist factiune (excursionist) + blacklist general (nu ai stat o saptamana in factiune)
ChangeNaMe Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Nick: UnBaNNN Rank: 3 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 luna cred De ce doresti sa pleci din SMURD?: - Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA cei mai buni colegi si lider !! !! :)
Juan Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 UnBaNNN - demisie acceptata. Sigur te-ai suparat cand nu am raspuns daca iti dau rank. Nu-mi place sa discut de acest subiect, eu dau rank cui merita, nu cui imi solicita, nu-mi place sa cred ca rank-ul e mai important decat distractia in factiune. Bafta in continuare
dan3zul Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Nick: DnZ Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?: Nu e pentru mine! Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA
HerrBlackMaN Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Nick: BlackMan Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): aproape 2 saptamani ( fara 3 zile ) De ce doresti sa pleci din SMURD?: 1. Liderul este prea ocupat cu serviciul si nu poate intra. 2. Vreau sa incerc PD. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
NoLuckRequired Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Nick: NoLuck Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 luna + De ce doresti sa pleci din SMURD?: Vreau sa incerc DM. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
Juan Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Demisie acceptata, sper sa fii activ in urmatoarea ta factiune, succes
Damelut Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Nick: AquatiC Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?: Vreau sa intru intru in NG , PD sau FBI Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da