NoH Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nu pot ajunge la antrenament , incerc sa ajung la sedinta !!! Multumesc :)
DeejayR8 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 (edited) citeste primul post si mai ales titlul totpicului. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=431488 daca nu se posteaza acolo nu se ia in considerare. Altu care nu stie sa citeasca, shakale mai sus cu un post am zis unde se posteaza daca nu poti ajunge la sedinta / antrenament, nu cred ca te doare mana sa faci un +1, tine minte pe viitor, nu mai iau in calcul nici un post facut pe tema "nu pot ajunge la sedinta / antrenament" facut aici. PS: nu am putut veni la sedinta asta, am avut probleme cu masina, o sa recuperam toate problemele la urmatoarea sper. # nu am zis ca ai facut +1, am zis ca puteai sa faci si acolo unde trebuie Edited April 25, 2012 by Deejayk8
Guest Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Ca sa nu zici ca am facut +1 am sters postu ... bine ? nu eram atent am fost grabit am postat cum am dat de forum ..
PureMagic Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Cu parare de rau va anunt ca am decis sa iau o pauza. Probabil nu va fi definitiva! La fel ca si Juv3, candva ma voi intoarce! :tiphat: Aveti grija de The Mafia si nu lasati toti "newbies" sa vi se alature. Respect Mafia, Deejayk8, Vicentzo si nu in ultimu' rand respect membrilor devotati acestei factiuni! :readthis: O sa ne vedem probabil pe noul mod cand acesta va fi gata, pana atunci mai tinem legatura pe mess. Cine doreste: add livvely . Semnat PurebyMagic / PureMagic ! :tiphat:
ZzooM Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Se pare ca greii se retrag... :bye2: Eii se pare ca urmez si eu... Am decis sa iau o pauza dar ma voi reintoarce probalil pe noul gamemod...Am sa mai trag cate o vizita. :D Bafta colegilor si respect Vicentzo si Deejayk8 faceti o treaba minunata... :tiphat: ZzooM
NoH Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 (edited) Bafta ! :) warn up. Edited April 26, 2012 by anaxor
Tudose_Ro Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 (edited) #-o Mi-ati stricat toata ziua.... bafta !!! :bye2: warn up. Edited April 26, 2012 by anaxor
Danutzu Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 (edited) Imi pare Rau ZooM sincer si mie imi pare rau ca nu mai vrei sa continui ,multa bafta si multumesc pentru ajuntorul in aceasta faciune warn up + suspend 14 zile conform regulamentului Edited April 26, 2012 by anaxor
DeejayR8 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 (edited) "bafta", "succes mai departe", "te urasc" sau mai stiu eu ce prostii le spuneti pe pm nu aici. O sa intervina un moderator pentru cei de mai sus cum v-a considera el. Sper sa nu se mai lase cu warn up pentru aceasta sectiune, sa invatati de la colegii vostrii care au gresit. Nu imi doresc sa revin pentru warn up pe aceasta pagina. Edited April 26, 2012 by anaxor
Tudose_Ro Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Hei, inca tot incerc in fiecare zi sa rezolv problema cu jocul, dar cred ca o sa trebuiasca sa reinstalez windowsul... bafta la kill si sper sa nu ma demiteti pt inactivitate... :(
DeejayR8 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 pentru inactivitate postezi aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408405&st=150 si iti raspund acolo daca esti in siguranta sau nu.
Kodatu Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Se mai tin antrenamente inainte de sedinta, respectiv Miercuri 02.05.2012 ?
DeejayR8 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 nu vad sa fie anuntat nici un antrenament chiar si asa daca se anunta o sa fie in funtei de sedinta, ori inainte ori dupa
Tudose_Ro Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Pentru scutiri postezi in topicul Scutiri sedinte/antrenamente, nu la Discutii :P
ZzooM Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Nu cred ca o sa ajung la sedinta ..... dar incerc De cate ori vreti sa vi se explice ca aici se posteaza SCUTIRI, si nu in alta parte...
PureMagic Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Toate bune si frumoase! Doar nu credeati ca scapati asa repede de mine nu ? M'am intors!!! :tiphat: Bine v'am regasit! Asteptam si noi antrenamentele alea.
SDK Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Probabil ca ajung la sedinta. Insa activitatea pentru aceasta sedinta nu am sa o postez deoarece nu am decat 4-5 zile de cand fac parte din factiune si nu am stiut de la inceput criteriile de care trebuie sa tin cont cand va trebui sa postez. Pentru urmatoarea sedinta am sa ma conformez si o sa postez,multumesc pentru intelegere.
DeejayR8 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Mi-a parut bine sa lucram impreuna o perioada asa lunga de timp. Sa aveti grija de voi si de factine. Am sa revin in factine ca pensionar deci nu scapati de mine. Nu faceti spam aici cu "succes mai departe ca vine m4x sau cum il mai cheama si va da warn up.
ZzooM Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Se pare ca greii se retrag... :bye2: Eii se pare ca urmez si eu... Am decis sa iau o pauza dar ma voi reintoarce probalil pe noul gamemod...Am sa mai trag cate o vizita. :D Bafta colegilor si respect Vicentzo si Deejayk8 faceti o treaba minunata... :tiphat: ZzooM Deci practic revin in forta.S-au rezolvat problemele...acum incerc sa recuperez timpu pierdut.Hai la KILL *Deejak8 iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine...succes incontinure
Jalol Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Sunt noul vostru coleg ! Sper sa ne inteleg bine :bananadance2:
DeejayR8 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 ce sa intamplat cu deejayk8? am murit :)), nu mai sunt lider asta s-a intamplat.
MrPiciu Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 din pacate mi-am curatat warn-urile pt 7 zile=>nu pot sa intru decat peste o saptamana, spor la kill ( garda de fier!!!!)