JustinPA Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nick: MrrN Rank: 1 Motivul demisiei: Stie JustinPA. Demis.
Supreme Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Nick: Supreme Rank: 2 Motivul demisiei: Consider ca am ajutat cat am putut Ballasul, nu sunt destul de activ sa pot ajuta mai mult, sunt altii mai buni decat mine in factiune, deci e mai bine asa.Multumesc pentru tot, am avut parte de niste prieteni/colegi extraordinari. :D Succes in continuare, raman cu voi. :*
JustinPA Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Nick: Supreme Rank: 2 Motivul demisiei: Consider ca am ajutat cat am putut Ballasul, nu sunt destul de activ sa pot ajuta mai mult, sunt altii mai buni decat mine in factiune, deci e mai bine asa.Multumesc pentru tot, am avut parte de niste prieteni/colegi extraordinari. :D Succes in continuare, raman cu voi. :* Demis, iti multumim pentru activitatea ta in factiune si te mai asteptam. Succes in ce vei face in continuare!
Aurica18 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Nick: AuRiCa18 Rank: 4 Motivul demisiei : Deja unele lucruri nu mai merg ca inainte si vorba aia ce e prea mult strica. Am o perioada destul de mare de cand sunt aici , am incercat sa imi fac treaba cat pot de bine. Imi cer scuze daca am necajit pe cineva , daca am facut-o nu a fost cu intentie. Va urez BAFTA in contiunuare si pt mn ramaneti NR 1 si ca gang dar si ca factiune . Sper sa ramanem prieteni poate nu cu toti dar cred ca cu majoritatea . Ramaneti factiunea mea de suflet va :*:*:*
JustinPA Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Nick: AuRiCa18 Rank: 4 Motivul demisiei : Deja unele lucruri nu mai merg ca inainte si vorba aia ce e prea mult strica. Am o perioada destul de mare de cand sunt aici , am incercat sa imi fac treaba cat pot de bine. Imi cer scuze daca am necajit pe cineva , daca am facut-o nu a fost cu intentie. Va urez BAFTA in contiunuare si pt mn ramaneti NR 1 si ca gang dar si ca factiune . Sper sa ramanem prieteni poate nu cu toti dar cred ca cu majoritatea . Ramaneti factiunea mea de suflet va :*:*:* Iti urez bafta atat in joc cat si in RL, ti-am spus care-i parerea mea despre iesirea ta brusca. Iti multumim pentru activitatea depusa, te mai asteptam!
SenSei. Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Nick: SenSei Rank: 3 Motivul demisiei: Imi pare rau ca am ajuns aici,dar mi-a pierit tot cheful de DM, am o gramada de luni in factiuniile de DM[ganguri/mafii] si cum ti-am zis si in joc,numai pot. Iti multumesc pentru sansa,am gasit aici in Ballas cel mai frumos colectiv,chiar daca mai sunt si unele persoane in plus. Sunteti numarul 1 "la valoare",asta a-ti aratat-o la ultimele eventuri organizate. Ramaneti cu bine :*(cu cel mai slab lider).
JustinPA Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Nick: SenSei Rank: 3 Motivul demisiei: Imi pare rau ca am ajuns aici,dar mi-a pierit tot cheful de DM, am o gramada de luni in factiuniile de DM[ganguri/mafii] si cum ti-am zis si in joc,numai pot. Iti multumesc pentru sansa,am gasit aici in Ballas cel mai frumos colectiv,chiar daca mai sunt si unele persoane in plus. Sunteti numarul 1 "la valoare",asta a-ti aratat-o la ultimele eventuri organizate. Ramaneti cu bine :*(cu cel mai slab lider). Demis, ai grija de tine in, bafta in continuare atat in joc cat si in rl. Multumim pentru tot ce ai facut aici!
crysTyan0 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Nick: Rohan Rank: 2 Motivul demisiei: Nu am un motiv bine intemeiat, vreau pur si simplu sa ies.
JustinPA Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nick: Rohan Rank: 2 Motivul demisiei: Nu am un motiv bine intemeiat, vreau pur si simplu sa ies. Demis.
wHere Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 nick: where rank: 2 motiv: nu mai e de mine gangu ,vreau sa ma intorc la albastrei...bft la kill
wHere Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 nick: where rank: 2 motiv: nu mai e de mine gangu ,vreau sa ma intorc la albastrei...bft la kill retrag JustinPa mi-a promis un bj deci nu am cum sa ies o.O (ps: puneti bani si imi luati o shaorma :crazy: )
Eddi Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Nick: Somerhalder Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva. Multumesc ati fost niste oameni de nota 20.
JustinPA Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Nick: Somerhalder Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva. Multumesc ati fost niste oameni de nota 20. Demis. Dissapointing.
Wolfram Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Nick: Puffy Rank: 1 Motivul Demisiei: Mia pierit cheful de dm :( am gasit aici cel mai tare colectiv posibil mai bine nu se putea. Va urez bafta multa la supremacy sper sa il castigati!!!
Guest Tempest. Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 As vrea sa retrag cererea , fusese o decizie la cald , acum mi-am dat seama ca decat sa renunt , mai bine astept sa revin si sa le aratam rivalilor ca si daca ne vaneaza nu ajung la valoarea noastra ! sper sa imi ierti decizia justin
JustinPA Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Nick: Puffy Rank: 1 Motivul Demisiei: Mia pierit cheful de dm :( am gasit aici cel mai tare colectiv posibil mai bine nu se putea. Va urez bafta multa la supremacy sper sa il castigati!!! Acceptata, iti urez multa bafta in continuare.
SenSei. Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Nick: SenSei Rank: 1 Motivul Demisiei: Pe privat.
JustinPA Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Nick: SenSei Rank: 1 Motivul Demisiei: Pe privat. Vei fi demis.
Blacktouch Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Nick: Blacktouch Rank: 3 Motivul Demisiei: A-ti fost niste colegi extraordinari , dar timpul meu aici ia sfarsit , deoarece m-am plictisit de gang si as dori sa incerc ceva nou.Deci va urez bafta in continuare si spor la FS ! Poate pe viitor o sa vin la factiunea "mov" , inca o data bafta !
Fonz Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Nick: eXtazy Rank:1 Motivul demisiei: Justin,imi pare rau ca ies asa repede dar pur si simplu nu mai am chef de DM.Aproximativ toata activitatea mea a fost in gang.Vreau incerc ceva in care nu am fost niciodata.Iti multumesc de sansa acordata. #Cer demiterea de pe site.
Bytza Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Bravo ba , ne intelegem ceva si facem altceva ... ca sa vedeti cum sunteti voi , ma chemati si acm ..(nu e cazul tau la asta fonz) ... Imi cer scuze ca postez aici , poate o sa i-au warn dar nu m-am putut abtine
JustinPA Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Nick: Blacktouch Rank: 3 Motivul Demisiei: A-ti fost niste colegi extraordinari , dar timpul meu aici ia sfarsit , deoarece m-am plictisit de gang si as dori sa incerc ceva nou.Deci va urez bafta in continuare si spor la FS ! Poate pe viitor o sa vin la factiunea "mov" , inca o data bafta ! Demis.
Fonz Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Nick: eXtazy Rank:1 Motivul demisiei: Verifica-ti PM-ul.
Bytza Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 (edited) Retrag , m-am razgandit . Edited August 18, 2012 by Bytza12