Lucas Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Nick: Andreidef Rank: 2 Motivul demisie: doresc sa intru in bikers , dar voi reveni cu alta ocazie , ati fost cel mai bun colectiv de pana acum pe care l-am avut si sper sa o tineti tot asa. bafta la kill
Kanye Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Nick: nycu93 Rank: 2 Motivul demisie: ma las de joc pe contu asta :*
Bassmaster Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Nick: BassMaster Rank: 2 Motivul demisie: Nu imi mai place in gang, vreau sa intru in NG
JustinPA Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Nick: nycu93 Rank: 2 Motivul demisie: ma las de joc pe contu asta :* Demis. Nick: BassMaster Rank: 2 Motivul demisie: Nu imi mai place in gang, vreau sa intru in NG Demis.
FullSpeed Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Nick: FullSpeed Rank: 1 Motivul demisie: Singurul motiv pentru care imi dau demisia este ca vreau sa incerc o alta factiune in care nu am fost niciodata , justin iti multumesc foarte mult pentru sansa care mi-ai acordat-o , in tot acest timp m-am simtit foarte bine alaturi de voi si imi pare rau ca am ajuns aici .
Benny Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Nick: Benny Rank: 2 Motivul demisiei: M-am saturat de dm, vreau sa ma alatur fortelor de ordine.
Aurica18 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) Nick: Benny Rank: 2 Motivul demisiei: M-am saturat de dm, vreau sa ma alatur fortelor de ordine. bn alcoolistule lasa-te de beut si dupaia intri in pd/fbi/ng ...oricum pt asta o sa ai teroare din partea mea pe unde te prind iti dau lama // disable 5zile Edited June 13, 2012 by DRG
JustinPA Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Nick: Benny Rank: 2 Motivul demisiei: M-am saturat de dm, vreau sa ma alatur fortelor de ordine. Multa bafta in F.B.I, multumesc pentru activitatea prestata, te mai asteptam.
castiel02c Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Nick: CatzaDOO Rank: 1 Motivul demisiei: Am ajuns si aici :D Va multumesc pentru clipele frumoase impreuna :) . Vreau sa incerc altceva...ii multumesc lui JustinPa pentru sansa acordata ! Poate ne mai auzim ! Bafta incontinuare !
JustinPA Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Nick: CatzaDOO Rank: 1 Motivul demisiei: Am ajuns si aici :D Va multumesc pentru clipele frumoase impreuna :) . Vreau sa incerc altceva...ii multumesc lui JustinPa pentru sansa acordata ! Poate ne mai auzim ! Bafta incontinuare ! Demis.
SkateRZ Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Nick:SkateRZ Rank:2 Motivul demisiei:Sunt inactiv,tin locul ocupat degeaba,de mats nu am bani si serverul merge ca....Probabil am sa merg intr-o factiune cu activitate scazuta..sau ma las de tot.Bafta in tot ce faceti,ramaneti cel mai bun gang.
JustinPA Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Nick:SkateRZ Rank:2 Motivul demisiei:Sunt inactiv,tin locul ocupat degeaba,de mats nu am bani si serverul merge ca....Probabil am sa merg intr-o factiune cu activitate scazuta..sau ma las de tot.Bafta in tot ce faceti,ramaneti cel mai bun gang. Demis.
Aurica18 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Nick:Aurica18 Rank:4 Motivul demisiei: unii colegi fac prea mult p sefii cu mn cu toate k au acelasi rank k si mn ..dak imi facea asa salvatore intelegeam k el are tot dreptu dar ei...
Bytza Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nick: Bytza Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa revin la prima mea iubire ( San Fierro Rifa ) , aici sunt o gramada de playeri buni si care se organizeaza foarte frumos , ceea ce am apreciat de la intrarea mea aici . Ai facut din Ballas ceva frumos , insa aleg sa merg SFR deoarece e ca si noua factiune si are nevoie de niste oameni experimentati ca sa intarim alianta. Ne vedem la batai , mi-a facut placere sa va cunosc ( pe cei care nu ii stiam ) , si sa fiu alaturi de ceilalti .
Panther Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Nick: Bytza Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa revin la prima mea iubire ( San Fierro Rifa ) , aici sunt o gramada de playeri buni si care se organizeaza foarte frumos , ceea ce am apreciat de la intrarea mea aici . Ai facut din Ballas ceva frumos , insa aleg sa merg SFR deoarece e ca si noua factiune si are nevoie de niste oameni experimentati ca sa intarim alianta. Ne vedem la batai , mi-a facut placere sa va cunosc ( pe cei care nu ii stiam ) , si sa fiu alaturi de ceilalti . Demis.
Lolecs06 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Nick: Lolecs Rank: 1 Motivul demisiei: Nu te poti intelege cu niste colegi care cred ca au lumea la picioare si se cred cei mai buni de pe acest server , chiar daca e un joc . Multa bafta in continuare , sa ramaneti voi aici astia buni .
AzyMan Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Nick: G3aN Rank: 1 Motivul demisiei: Pai cum stiti si voi mi-am uitat parola pe SA:MP, neputand sa ma ajute cineva am renuntat la cont si m-am gandit sa fac cerere de demise ca sa nu tin locul ocupat. Poate am sa revin :) P.S: sunteti cei mai buni sa va mentineti reputatia tot asa ;) felicitari lui JustinPa pentru ca este cel mai de treaba si competent lider. P.S2: Postez pentru G3aN el nu poate intra pe forum :)
JustinPA Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Nick: G3aN Rank: 1 Motivul demisiei: Pai cum stiti si voi mi-am uitat parola pe SA:MP, neputand sa ma ajute cineva am renuntat la cont si m-am gandit sa fac cerere de demise ca sa nu tin locul ocupat. Poate am sa revin :) P.S: sunteti cei mai buni sa va mentineti reputatia tot asa ;) felicitari lui JustinPa pentru ca este cel mai de treaba si competent lider. P.S2: Postez pentru G3aN el nu poate intra pe forum :) Demis.
Angels at mp3 Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nick: MrrN Rank: 1 Motivul demisiei: Stie JustinPA.