Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: BeNNy

Rank: 1

Motivul demisie: Imi pare rau Justin am vrut sa stau dar ai prea multi sefi mai mici care nu dau dovada de rankul pe care il au si in loc sa fie intelegatori sunt recalcitranti! :tiphat:

Posted

Nick: BeNNy

Motivul demisie: Imi pare rau Justin am vrut sa stau dar ai prea multi sefi mai mici care nu dau dovada de rankul pe care il au si in loc sa fie intelegatori sunt recalcitranti! :tiphat:

Demisie respinsa.

Posted

Nick: Wapo

Motivul demisie: As dorii sa incerc si altceva...daca nu se supara nimeni.....

Posted

Nick: Darius14

Motivul demisie: Imi incerc norocul in hitman,multumesc pt sansa justinPA esti un lider extraordinar si multumesc si colegilor pentru tot ajutorul acordat.Poate pe viitor ma voi mai intoarce desigur daca voi mai fi primit.Bafta :tiphat:

Posted

Nick: CloHard

Rank: 2

Motivul demisie: Imi pare rau ca a venit acest moment insa deja numai suport ca alianta sa stea numai in Ballas , sa nu am cu cine sa merg la kill/war si in cateva randuri sa fiu singurul on . Multumesc Justin pt sansa acordata, daca vei ramane lider mai mult ca sigur ma voi intoarce.Multumesc

Posted

Nick: Darius14

Motivul demisie: Imi incerc norocul in hitman,multumesc pt sansa justinPA esti un lider extraordinar si multumesc si colegilor pentru tot ajutorul acordat.Poate pe viitor ma voi mai intoarce desigur daca voi mai fi primit.Bafta :tiphat:

Ma cauti in joc.

Nick: CloHard

Motivul demisie: Imi pare rau ca a venit acest moment insa deja numai suport ca alianta sa stea numai in Ballas , sa nu am cu cine sa merg la kill/war si in cateva randuri sa fiu singurul on . Multumesc Justin pt sansa acordata, daca vei ramane lider mai mult ca sigur ma voi intoarce.Multumesc

Demis

Posted

Nick: AlexanderCR

Rank: 3

Motivul demisie: Motivul este cunoscut, nu are rost sa il mai mentionez. Mult succes in continuare Justin si factiunii.

Demis

Posted

Nick: AnNdrei

Motivul demisie: M-am hotarat mai bine si vreau sa imi incerc sansa in Hitman din nou.Aici in Ballas am avut o perioada foarte placuta alaturi de tine JustinPa si de ceilalti membri.

Multumesc mult pentru sansa acordata :tiphat:

Posted

Nick: AnNdrei

Motivul demisie: M-am hotarat mai bine si vreau sa imi incerc sansa in Hitman din nou.Aici in Ballas am avut o perioada foarte placuta alaturi de tine JustinPa si de ceilalti membri.

Multumesc mult pentru sansa acordata :tiphat:

Demis.

Posted

Nick: wHere

Motivul demisie: as vrea sa imi incerc norocul in Hitman. mi-a facut placere sa va am ca, colegi :* bft la kill

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...