Crowley Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nick:Madalyn Rank:1 Motivul demisiei:Doresc sa merg DNB , imi cer scuze pentru neplacerile creeate :D .
JustinPA Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nick:Madalyn Rank:1 Motivul demisiei:Doresc sa merg DNB , imi cer scuze pentru neplacerile creeate :D . Demis.
Benny Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Nick: BeNNy Rank: 1 Motivul demisie: Imi pare rau Justin am vrut sa stau dar ai prea multi sefi mai mici care nu dau dovada de rankul pe care il au si in loc sa fie intelegatori sunt recalcitranti! :tiphat:
JustinPA Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Nick: BeNNy Rank: 1 Motivul demisie: Imi pare rau Justin am vrut sa stau dar ai prea multi sefi mai mici care nu dau dovada de rankul pe care il au si in loc sa fie intelegatori sunt recalcitranti! :tiphat: Demisie respinsa.
Oliver Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Nick: Deeny Rank: 1 Motivul demisie: Stie Justin despre ce e vorba.
JustinPA Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Nick: Deeny Rank: 1 Motivul demisie: Stie Justin despre ce e vorba. Demis
vali60 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Nick: [Ppg]MojoJojo Rank: 1 Motivul demisie: vreau sa ma apuc pe contul meu principal
JustinPA Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Nick: [Ppg]MojoJojo Rank: 1 Motivul demisie: vreau sa ma apuc pe contul meu principal Demis.
Guest Wapo Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Nick: Wapo Rank: 1 Motivul demisie: As dorii sa incerc si altceva...daca nu se supara nimeni.....
JustinPA Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Nick: Wapo Rank: 1 Motivul demisie: As dorii sa incerc si altceva...daca nu se supara nimeni..... Demis
SNAPPi Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Nick: sRs Rank: 1 Motivul demisie: Nu mai am deloc timp probleme personale.Multumesc JUSTIN pt sansa acordata.
JustinPA Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Nick: sRs Rank: 1 Motivul demisie: Nu mai am deloc timp probleme personale.Multumesc JUSTIN pt sansa acordata. sRs - demis
kagawa Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Nick: Darius14 Rank: 1 Motivul demisie: Imi incerc norocul in hitman,multumesc pt sansa justinPA esti un lider extraordinar si multumesc si colegilor pentru tot ajutorul acordat.Poate pe viitor ma voi mai intoarce desigur daca voi mai fi primit.Bafta :tiphat:
Oliver Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Nick: CloHard Rank: 2 Motivul demisie: Imi pare rau ca a venit acest moment insa deja numai suport ca alianta sa stea numai in Ballas , sa nu am cu cine sa merg la kill/war si in cateva randuri sa fiu singurul on . Multumesc Justin pt sansa acordata, daca vei ramane lider mai mult ca sigur ma voi intoarce.Multumesc
JustinPA Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Nick: Darius14 Rank: 1 Motivul demisie: Imi incerc norocul in hitman,multumesc pt sansa justinPA esti un lider extraordinar si multumesc si colegilor pentru tot ajutorul acordat.Poate pe viitor ma voi mai intoarce desigur daca voi mai fi primit.Bafta :tiphat: Ma cauti in joc. Nick: CloHard Rank: 2 Motivul demisie: Imi pare rau ca a venit acest moment insa deja numai suport ca alianta sa stea numai in Ballas , sa nu am cu cine sa merg la kill/war si in cateva randuri sa fiu singurul on . Multumesc Justin pt sansa acordata, daca vei ramane lider mai mult ca sigur ma voi intoarce.Multumesc Demis
AlexanderCR Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Nick: AlexanderCR Rank: 3 Motivul demisie: Motivul este cunoscut, nu are rost sa il mai mentionez. Mult succes in continuare Justin si factiunii.
JustinPA Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Nick: AlexanderCR Rank: 3 Motivul demisie: Motivul este cunoscut, nu are rost sa il mai mentionez. Mult succes in continuare Justin si factiunii. Demis
LoveLess Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Nick: LoVeLess Rank: 2 Motivul demisie: Doresc sa incerc in Hitman, multumesc pentru sansa acordata m-am simtit bine aici cu voi.
JustinPA Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Nick: LoVeLess Rank: 2 Motivul demisie: Doresc sa incerc in Hitman, multumesc pentru sansa acordata m-am simtit bine aici cu voi. Demis
Outcast Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick: AnNdrei Rank: 2 Motivul demisie: M-am hotarat mai bine si vreau sa imi incerc sansa in Hitman din nou.Aici in Ballas am avut o perioada foarte placuta alaturi de tine JustinPa si de ceilalti membri. Multumesc mult pentru sansa acordata :tiphat:
JustinPA Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick: AnNdrei Rank: 2 Motivul demisie: M-am hotarat mai bine si vreau sa imi incerc sansa in Hitman din nou.Aici in Ballas am avut o perioada foarte placuta alaturi de tine JustinPa si de ceilalti membri. Multumesc mult pentru sansa acordata :tiphat: Demis.
wHere Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Nick: wHere Rank: 2 Motivul demisie: as vrea sa imi incerc norocul in Hitman. mi-a facut placere sa va am ca, colegi :* bft la kill
JustinPA Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Nick: wHere Rank: 2 Motivul demisie: as vrea sa imi incerc norocul in Hitman. mi-a facut placere sa va am ca, colegi :* bft la kill Demis.