Jump to content
lego_kid

Discutii Grove Street

Recommended Posts

Posted

Anunt un pic cam tarziu dar n-am putut ajunge la sedinta.Am fost plecat cam toata ziua si nici postul in care Turok a anuntat modificarea orei sedintei nu am apucat sa-l vad.Imi cer scuze.

Posted

:news:

Daca nici la ora 23:00 nu va fi on serverul, sedinta se va tine maine la ora 14:00 ! ! !

Si sa fiti neaparat on si la ora 15:00, sedinta cu Alianta !

:news:

Posted

Maine sunt plecat toata ziua . Nu voi fi prezent la sedintta !!!

Posted

Lipseste o litera din nick-ul tau,pasaroi.Asta daca vrei s-o dam in gramatica.

Ca sa fiu on topic le urez felicitari celor care au luat rank up iar celor cu down sa se ambitioneze si sa-si recapete rank-ul.

Posted

Tu te-ai luat de el, dar si tu la randul tau ai facut o greseala de gramatica. Nu vreau sa te simti jignit. Cat despre numele meu, e la alegerea mea daca vreau sau nu sa il articulez, adica pe cine supara ca imi vede numele scris gresit gramatical, pe forum? Un nume virtual, care nu are nicio importanta defapt.

Posted

Imi cer scuze pentru inactivitatea mea de ieri si azi, am fost plecat la tara. Dar imi voi relua activitatea incepand de maine,bafta la kill :gun: vad ca nu merge serverul. :|

Guest Marco™
Posted

Imi pare rau dar nu voi putea ajunge la sedintza.Mi s-a stricat calculatorul.Voi incerca sa ajung multumesc pentru intelegere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...