Jump to content
lego_kid

Discutii Grove Street

Recommended Posts

Posted

Tin neaparat sa fiu primul care posteaza intr-un topic al factiunii Grove Street Family pe anul 2012,un gang care a dominat anul trecut si cu siguranta care va domina si anul acesta toate strazile,plajele si dealurile lands-ului.Haideti baieti sa fim cei mai buni si in anul acesta.La multi ani si multe kill-uri!!!

@ Berky Grove Street= :trophy: ?Si in topicul de discutii al factiunii Ballas aceeasi afirmatie :huh:

• Downvote 1
Posted

Pe urmatorii i-am gasit in baza de date ca facand parte din Grove:

1. Adi
  2. sNs
  3. filtzeR
  4. NeeD
  5. HaHaHa
  6. Hamsik
  7. Edie
  8. infected.punk
  9. alecs
  10. Tham
  11. ShapeShifter
  12. Dragos
  13. psihopaT
  14. Paul_Pop
  15. ionyGT@
  16. faNNNtaSy
  17. SteffaN
  18. Cipy_Pit
  19. loccatutzu
  20. Bic
  21. sabiN.
  22. JoinT_Pit
  23. xScorpioNx
  24. TimaTi
  25. Mr.Andy
  26. Zergyu
  27. XenZ
  28. FreestyleR
  29. BobMarley
  30. Cathleen
  31. BooOm
  32. Toxic_girl
  33. Redix
  34. gabyg
  35. umek
  36. iTomahawk
  37. Lunatick
  38. FlaviusCR7
  39. FpS
  40. Flaky
  41. found_Cluj
  42. Down
  43. Deceneu
  44. PnM
  45. Werner
  46. Negrea
  47. Impulss
  48. ChrisBrown
  49. WarHell
  50. Andr3i
  51. IuonaK
  52. iNstinCt_
  53. SmoKyDriFt_
  54. rGk
  55. MonKzor
  56. Kearse
  57. GreenSabre
  58. kNowNNN
  59. NaS13
  60. JusT.Me
  61. DepSide

Va rog sa-mi spuneti care mai activeaza, care nu, ... poate mai sunt printre ei banati sau inactivi pe care n-au apucat liderii sa-i rezolve.

Sper ca exista o explicatie de ce sunt de 3 ori mai multi membrii decat permisi.

• Upvote 1
Posted

Din lista aia trebuiesc scosi: HaHaHa , Edie, Tham, ionyGT@, faNNNtaSy, SteffaN, loccatutzu, Cipy_Pit, sabiN., xScorpioNx, TimaTi, Mr.Andy,XenZ, FreestyleR, Cathleen, BooOm, Toxic_girl, Redix, gabyg, umek, iTomahawk, Lunatick, FpS, Flaky, Down, Deceneu, PnM, Werner, Negrea, Impulss, ChrisBrown(are ban), WarHell, Andr3i, IuonaK, iNstinCt_(are ban), SmoKyDriFt_, rGk, MonKzor, ShapeShifter(care are ban), NeeD, Adi.

Din 61 raman 20.

• Upvote 3
Posted

Salut, imi pare rau, as fi vrut sa intru in Grove, dar stau de 5 zile sa dau testele, deoarece Snoop nu a intrat deloc..Poate cand revine voi reaplica. Mi-ar fi facut placere sa va am colegi dar..

Posted

Salut, imi pare rau, as fi vrut sa intru in Grove, dar stau de 5 zile sa dau testele, deoarece Snoop nu a intrat deloc..Poate cand revine voi reaplica. Mi-ar fi facut placere sa va am colegi dar..

Si asteptarea e un raspuns , asa ca , daca vrei sa tii cu tot dinadinsu sa te avem coleg , poarta-te ca atare pana lideru va sosii la factiune.

#: Srry topic , delete this :-*

Posted

Cine imi modifica lista de aici , adica sa ii scoata pe cei care nu joaca deloc , sa-i puna pe cei de la log care au intrat de curand si sa faca un total .Nu ii stiu asa bine pe toti care nu joaca si sa nu facem greseli.

Multumesc

Posted

Lista membrilor Grove Street :

• Lord Slaughta • Rank 6

1. Snoop

2. sNs

• Mastermind • Rank 5

3. FlaviusCR7

4. Paul_Pop

5. Bic

• Gangsta Boy • Rank 4

6. Hamsik

7. Kearse

• Souljah • Rank 3

8. Joint_Pit

• Mercenary • Rank 2

9. Bobmarley

10. Alecs

11. Cipy_Pit

• Street thug • Rank 1

12. Nas13

13. Zergyu

14. Krystu

15. Makedonu

16. Cnawp

17. Mr.Dennis

18. DeaNN

19. MGR

20. LoVeLe

21. Cretu

22. OriGinaL

* Daca am gresit ceva/am uitat pe cineva sa-mi spuneti.

@ Iceman : Din lista aia nu mai activeaza:

Adi , NeeD , HaHaHa , Edie , Tham , ShapeShifter , Dragos , psihopaT , ionyGT@ , faNNNtaSy ,SteffaN , GreebSabre , loccatutzu , sabiN. , xScorpioNx , TimaTi , Mr.Andy , XenZ , FreestyleR , Cathleen , BooOm , Toxic_girl , Redix , gabyg , umek , iTomahawk , Lunatick , FpS , Flaky , Down , Deceneu , PnM , Werner , Negrea , Impulss , ChrisBrown , WarHell , Andr3i , IuonaK , iNstinCt_ , SmoKyDriFt_ , rGk , MonKzor , kNowNNN , DepSide , filtzeR , found_Cluj , infected.punk , JusT.Me.

* Unii dintre ei au primit quitfaction/uninvite si nu s-a postat in logul factiunii.

Posted

Maine voi pleca la munte...am postat si la incativitate. Inca nu stiu ora exacta,poate o sa ajung la sedinta. Sper.

Nu te supara Sns pe mine:(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...