DFR Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 National Guard va ureaza multa fericire si impliniri in anul ce va urma ! 1 1
Sl3nder Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Da Nang Boys va ureaza un an nou fericit alaturi de prieteni si cei dragi !!! :beer:
Flavius95 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Tin neaparat sa fiu primul care posteaza intr-un topic al factiunii Grove Street Family pe anul 2012,un gang care a dominat anul trecut si cu siguranta care va domina si anul acesta toate strazile,plajele si dealurile lands-ului.Haideti baieti sa fim cei mai buni si in anul acesta.La multi ani si multe kill-uri!!! @ Berky Grove Street= :trophy: ?Si in topicul de discutii al factiunii Ballas aceeasi afirmatie :huh: 1
LoveLess Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 La multi ani, un an nou plin de fericiri si impliniri. Va pupa LoVeLess , poate cand intra Snoop sa dam testele vom fi colegi :-*
Panxy01 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 SCOALA va ureaza un calduros LA MULTI ANI SI MULTA FERICITE .
IceMan Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Pe urmatorii i-am gasit in baza de date ca facand parte din Grove: AdisNsfiltzeRNeeDHaHaHaHamsikEdieinfected.punkalecsThamShapeShifterDragospsihopaTPaul_PopionyGT@faNNNtaSySteffaNCipy_PitloccatutzuBicsabiN.JoinT_PitxScorpioNxTimaTiMr.AndyZergyuXenZFreestyleRBobMarleyCathleenBooOmToxic_girlRedixgabygumekiTomahawkLunatickFlaviusCR7FpSFlakyfound_ClujDownDeceneuPnMWernerNegreaImpulssChrisBrownWarHellAndr3iIuonaKiNstinCt_SmoKyDriFt_rGkMonKzorKearseGreenSabrekNowNNNNaS13JusT.MeDepSide Va rog sa-mi spuneti care mai activeaza, care nu, ... poate mai sunt printre ei banati sau inactivi pe care n-au apucat liderii sa-i rezolve. Sper ca exista o explicatie de ce sunt de 3 ori mai multi membrii decat permisi. 1
filtzeR Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Din lista aia trebuiesc scosi: HaHaHa , Edie, Tham, ionyGT@, faNNNtaSy, SteffaN, loccatutzu, Cipy_Pit, sabiN., xScorpioNx, TimaTi, Mr.Andy,XenZ, FreestyleR, Cathleen, BooOm, Toxic_girl, Redix, gabyg, umek, iTomahawk, Lunatick, FpS, Flaky, Down, Deceneu, PnM, Werner, Negrea, Impulss, ChrisBrown(are ban), WarHell, Andr3i, IuonaK, iNstinCt_(are ban), SmoKyDriFt_, rGk, MonKzor, ShapeShifter(care are ban), NeeD, Adi. Din 61 raman 20. 3
Just.Me Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Eu mai activez , oricum lista e facuta mai jos. 2
Cipy_Pit Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 eu am revenit de cateva zile puteti intreba jucatori ;) si o sa joc de aq incolo !!
LoveLess Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Salut, imi pare rau, as fi vrut sa intru in Grove, dar stau de 5 zile sa dau testele, deoarece Snoop nu a intrat deloc..Poate cand revine voi reaplica. Mi-ar fi facut placere sa va am colegi dar..
iFordawin Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Salut, imi pare rau, as fi vrut sa intru in Grove, dar stau de 5 zile sa dau testele, deoarece Snoop nu a intrat deloc..Poate cand revine voi reaplica. Mi-ar fi facut placere sa va am colegi dar.. Si asteptarea e un raspuns , asa ca , daca vrei sa tii cu tot dinadinsu sa te avem coleg , poarta-te ca atare pana lideru va sosii la factiune. #: Srry topic , delete this :-*
Hackeru' Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Din cauza, unor probleme tehnice ale contului am hotarat sa revin peste 7 zile, Spor la joc !
Dima Dan Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Cine imi modifica lista de aici , adica sa ii scoata pe cei care nu joaca deloc , sa-i puna pe cei de la log care au intrat de curand si sa faca un total .Nu ii stiu asa bine pe toti care nu joaca si sa nu facem greseli. Multumesc
Paul Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Lista membrilor Grove Street : • Lord Slaughta • Rank 6 1. Snoop 2. sNs • Mastermind • Rank 5 3. FlaviusCR7 4. Paul_Pop 5. Bic • Gangsta Boy • Rank 4 6. Hamsik 7. Kearse • Souljah • Rank 3 8. Joint_Pit • Mercenary • Rank 2 9. Bobmarley 10. Alecs 11. Cipy_Pit • Street thug • Rank 1 12. Nas13 13. Zergyu 14. Krystu 15. Makedonu 16. Cnawp 17. Mr.Dennis 18. DeaNN 19. MGR 20. LoVeLe 21. Cretu 22. OriGinaL * Daca am gresit ceva/am uitat pe cineva sa-mi spuneti. @ Iceman : Din lista aia nu mai activeaza: Adi , NeeD , HaHaHa , Edie , Tham , ShapeShifter , Dragos , psihopaT , ionyGT@ , faNNNtaSy ,SteffaN , GreebSabre , loccatutzu , sabiN. , xScorpioNx , TimaTi , Mr.Andy , XenZ , FreestyleR , Cathleen , BooOm , Toxic_girl , Redix , gabyg , umek , iTomahawk , Lunatick , FpS , Flaky , Down , Deceneu , PnM , Werner , Negrea , Impulss , ChrisBrown , WarHell , Andr3i , IuonaK , iNstinCt_ , SmoKyDriFt_ , rGk , MonKzor , kNowNNN , DepSide , filtzeR , found_Cluj , infected.punk , JusT.Me. * Unii dintre ei au primit quitfaction/uninvite si nu s-a postat in logul factiunii.
Cretu' Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Bine v-am regasit familie !! Sper sa facem treaba buna ! :gun: 1
Cretu' Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 V-am dat si eu o dedicatie Aici. Dati un + daca ati apreciat gestul :D,sau un + daca nu l-ati apreciat. Glumesc.:)))
Dima Dan Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408371&st=25&gopid=6159191&#entry6159191
alecs. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Nush daca ajung la sedinta, e prea dimineta...fac tot posibilu :-s
Cretu' Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Maine voi pleca la munte...am postat si la incativitate. Inca nu stiu ora exacta,poate o sa ajung la sedinta. Sper. Nu te supara Sns pe mine:(
Dima Dan Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Mutam sedinta la ora 4, imi cer scuze am avut ceva probleme .