Paul Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Snoop are probleme cu pc-ul,iar de pe notebook nu-i merge sa:mp-ul.. Sedintele se anunta aici : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408371 , daca nu a postat inseamna ca nu avem sedinta
Dima Dan Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 serifu zicea maine Daca e azi sedinta dupa 21:00 , imi anunt de acuma absenta .( cantonament ) cantonament la sah ? :)) 2
DepSide Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Nu voi fi prezent la sedinta . sunt in cantonament cu echipa de fotbal..
Guest Di'Angelo Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Nici macar nu a postat cand va fi, cred ca pana te intorci nu se face nici o sedinta, cu ragalia lu Snoop :))) 1
Guest Di'Angelo Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi, pastram legatura si ne vedem in joc ;) 1
K1ddo Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi, pastram legatura si ne vedem in joc ;) Bafta,ma bucur pentru tine foarte mult . Sper sa te descurci in cealalta alianta si sa nu te oftici din orice cand o sa fii omorat de Grove ;) . Succes si ai grija ce faci cu san fierro rifa.Cine stie poate luati si supremacy :>
Sergiu Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Cand primesc si eu uninvite ? In fiecare zi le zic la admini sa-mi dea /quitfaction ca tu ( Snoop ) nu poti ca ai probleme cu pc-ul..
alecs. Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi, pastram legatura si ne vedem in joc ;) Pacat ca va trebuii sa te omor acum :)).... Cand primesc si eu uninvite ? In fiecare zi le zic la admini sa-mi dea /quitfaction ca tu ( Snoop ) nu poti ca ai probleme cu pc-ul.. Ai rabdare , de la admini nu o sa primesti niciodata uninvite pentru ca nu se baga pestre treaba gm-ilor (in chestii dastea) , dc ai mai intrat daca vrei sa iesi ...
Sergiu Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi, pastram legatura si ne vedem in joc ;) Pacat ca va trebuii sa te omor acum :)).... Cand primesc si eu uninvite ? In fiecare zi le zic la admini sa-mi dea /quitfaction ca tu ( Snoop ) nu poti ca ai probleme cu pc-ul.. Ai rabdare , de la admini nu o sa primesti niciodata uninvite pentru ca nu se baga pestre treaba gm-ilor (in chestii dastea) , dc ai mai intrat daca vrei sa iesi ... M-a demis Snoop si vreau sa incerc o factiune noua.
Sh0ky Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Mi.a facut placere sa joc alaturi de voi, chiar a fost distractiv... si sunteti de nota 10, chiar vroiam sa ma pensionez in Grove... prima mea factiune... Ne auzim in joc
Just.Me Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi, pastram legatura si ne vedem in joc ;) Dumnezeu sa te ierte , am auzit ca te duci SFR , acuma Dumnezeu fie cu tine ! Cand primesc si eu uninvite ? In fiecare zi le zic la admini sa-mi dea /quitfaction ca tu ( Snoop ) nu poti ca ai probleme cu pc-ul.. Astepti`:( Mi.a facut placere sa joc alaturi de voi, chiar a fost distractiv... si sunteti de nota 10, chiar vroiam sa ma pensionez in Grove... prima mea factiune... Ne auzim in joc Aloha Sh0ky, bafta :*
Hristu` Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Snoop, poti intra in joc? Astept uninvite. EDY!
Just.Me Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Snoop, poti intra in joc? Astept uninvite. EDY! Snoop are probleme cu pc-ul , va trebui sa astepti probabil..
K1ddo Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Craciun Fericit colegii!!!!! Sa aveti grija de voi si sa va distratiiiiiiiiiiiii ca .. doar o viata avem :*
Bic Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 snoop cand poti sa intri? dau faliment cu materialele!
Flavius95 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Colegi,va urez tuturor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi,multa sanatate,fericire si numai bine.
Stephan Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Pentru ca au sosit sarbatorile de iarna , in numele tuturor membrilor din F.B.I, CRACIUN FERICIT alaturi de familie si cei dragi , sanatate si fericire ! Sarbatori Fericite , Grove ! :) 1 1
DFR Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Din partea membrior NG va dorim Sarbatori Fericite si fie ca toate dorintele voastre sa se implineasca !
Smiley Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Departamentul de Politie va ureaza Craciun fericit, sanatate si implinirii alaturi de cei dragi !
Berky Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Din partea primarului & consilierilor va urez sarbatori fericite si sa aveti parte de tot ce va doriti !
Just.Me Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Craciun Fericit colegii!!!!! Sa aveti grija de voi si sa va distratiiiiiiiiiiiii ca .. doar o viata avem :* Craciun fericit si tie`:* Craciun fericit verzisorilor ! Craciun fericit filtzere`xD Colegi,va urez tuturor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi,multa sanatate,fericire si numai bine. Craciun fericit`:* Pentru ca au sosit sarbatorile de iarna , in numele tuturor membrilor din F.B.I, CRACIUN FERICIT alaturi de familie si cei dragi , sanatate si fericire ! Sarbatori Fericite , Grove ! :) Craciun fericit si voua`:* Din partea membrior NG va dorim Sarbatori Fericite si fie ca toate dorintele voastre sa se implineasca ! Craciun fericit si voua`:* Departamentul de Politie va ureaza Craciun fericit, sanatate si implinirii alaturi de cei dragi ! Craciun fericit si voua`:* Din partea primarului & consilierilor va urez sarbatori fericite si sa aveti parte de tot ce va doriti ! Craciun fericit si voua`:* Craciun fericit and happy new year`:*
Hackeru' Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Craciun Fericit !!! Multe bucurii si fericire in casa va doresc !!! Sa vi se intample numai fericiri, multi bani si copii in pas cu moda ! :))
alecs. Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Imi cer scuze ca nu v-am urat din prima zi un Craciun fericit dar o fac acum , Sarbatori fericite tuturor sa aveti tot ce va doriti voi si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea astea.