Guest Rudy Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Din pacate in lipsa de participanti ma vad nevoit sa aman acest al 3-la event L.F.C pentru saptamana viitoare. Am nevoie de cel putin 6 participanti. Cand momentan am doar 3. :crybaby: Tot 3 fratilor, ce ma fac cu voi?
mau Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Tot 3 fratilor, ce ma fac cu voi? pai daca se tem fetele.... pluseaza si u vre`o 20bok+5 din partea staffului pt castigator :))
Guest Rudy Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 http://img809.imageshack.us/i/offero.jpg/ IN CE CONSTA EVENTUL: Event tip turneu pentru caractere non-rr organizat de mine si probabil inca un coleg in fiecare zi de vineri, odata la 2 saptamani, la ora 22:00. Idea e simpla, pvp(nu duel) intre caractere cu lvl maxim 399, fara rr, intr-o harta speciala. In functie de cati participanti avem cu atata va fi mai mare piramida, piramida unde se vor forma grupuri de 2 sau 4 jucatori. Luptele se vor da 2 cate 2, iar fiecare pvp se va tine de 2 ori pentru a evita discutile. Cand se va ajunge la scor egal, 1-1, se va mai tine 1 singur pvp pentru a determina castigatorul. Seminfinala si finala le voi filma personal, dupa care filmuletele vor fi postate aici pentru a se putea discuta si judeca. Castigatorul va fi luat la cunostinta timp de 2 saptamani ca cel mai bun jucator in LFC. Sper ca va place noua imagine adusa eventului. ;;)
Suparat in fund Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Tot 3 fratilor, ce ma fac cu voi? e mare taxa de inscriere am zis si sapt trecuta, nu ai crezut :whistle:
mau Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 2 bok? hai laso ^_^ nu toti sunt tovarasi cu Bill Gates ca tine -_-
-=AlexA=- Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Taxa nu e mare, doar ca avem nevoie de timp sa facem caracterele :). Eu mai am putin si fac 399, dar tot nu am set.
mau Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Taxa nu e mare, doar ca avem nevoie de timp sa facem caracterele :). Eu mai am putin si fac 399, dar tot nu am set. faci 399 in cateva zile, iar set...hyon dak esti bk :)
mau Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 nu-l prosti ma :)) pai ce vroiai sa`i zic, set gd dd ref?, iar el zicea sa se amane eventul pt inca 2baze de date :))
Guest Silphy Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 :)) eh mai bine un set cu lk dsr decat hyon ^_^
mau Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 :)) eh mai bine un set cu lk dsr decat hyon ^_^ vedem la urm event :)
Guest Rudy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Din pacate nu am mai putut intra azi sa percep taxele. Am sa o fac maine, cu speranta, sa fie minimum 6 jucatori inregistrati putem incepe. Daca nu, cei inregistrati o sa fie automat trecuti la urmatorul event.
Guest Silphy Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 speram ca peste 6 !! dar nu prea sunt sanse din cate vad...
Guest Rudy Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Mai are sens sa continui eventul? Ca vad ca mai nimeni nu-si da interesul. Inca odata sunt nevoit sa aman eventul, iar daca saptamana viitoare nu am minim 6 participanti il aman pana la data nedeterminata. :(
Guest Silphy Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Poi nah e greu din prima sa faci un char de 399 + set ca sa contezi ... vorba lui mau :> daca ar fi o sponsorizare pe langa acea taxa de inscriere ceva mai consistent :) poate poate.
mau Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Mai are sens sa continui eventul? Ca vad ca mai nimeni nu-si da interesul. Inca odata sunt nevoit sa aman eventul, iar daca saptamana viitoare nu am minim 6 participanti il aman pana la data nedeterminata. :( nu prea vad cum isi va da lumea interesul de acu incolo, sa nu uitam k vine vremea buna si numai sta lumea cu fata`n monitoare :)