Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Politistul

Topic discutii si intrebari

Recommended Posts

Posted

Din pacate in lipsa de participanti ma vad nevoit sa aman acest al 3-la event L.F.C pentru saptamana viitoare.

Am nevoie de cel putin 6 participanti. Cand momentan am doar 3. :crybaby:

Tot 3 fratilor, ce ma fac cu voi?

Posted

Tot 3 fratilor, ce ma fac cu voi?

pai daca se tem fetele....

pluseaza si u vre`o 20bok+5 din partea staffului pt castigator :))

Guest Silphy
Posted

Acu isi cresc caraterele ^_^

Posted

http://img809.imageshack.us/i/offero.jpg/

IN CE CONSTA EVENTUL:

Event tip turneu pentru caractere non-rr organizat de mine si probabil inca un coleg in fiecare zi de vineri, odata la 2 saptamani, la ora 22:00.

Idea e simpla, pvp(nu duel) intre caractere cu lvl maxim 399, fara rr, intr-o harta speciala.

In functie de cati participanti avem cu atata va fi mai mare piramida, piramida unde se vor forma grupuri de 2 sau 4 jucatori.

Luptele se vor da 2 cate 2, iar fiecare pvp se va tine de 2 ori pentru a evita discutile. Cand se va ajunge la scor egal, 1-1, se va mai tine 1 singur pvp pentru a determina castigatorul.

Seminfinala si finala le voi filma personal, dupa care filmuletele vor fi postate aici pentru a se putea discuta si judeca.

Castigatorul va fi luat la cunostinta timp de 2 saptamani ca cel mai bun jucator in LFC.

Sper ca va place noua imagine adusa eventului. ;;)

Guest Silphy
Posted

da :X doar fontu nu e in tema dar merge

Guest Silphy
Posted

2 bok? hai laso ^_^

Guest Silphy
Posted

eh :) eu cu becali ce stii tu

Posted

Taxa nu e mare, doar ca avem nevoie de timp sa facem caracterele :). Eu mai am putin si fac 399, dar tot nu am set.

faci 399 in cateva zile, iar set...hyon dak esti bk :)

Posted

nu-l prosti ma :))

pai ce vroiai sa`i zic, set gd dd ref?, iar el zicea sa se amane eventul pt inca 2baze de date :))

Guest Silphy
Posted

:)) eh mai bine un set cu lk dsr decat hyon ^_^

Posted

Din pacate nu am mai putut intra azi sa percep taxele. Am sa o fac maine, cu speranta, sa fie minimum 6 jucatori inregistrati putem incepe. Daca nu, cei inregistrati o sa fie automat trecuti la urmatorul event.

Guest Silphy
Posted

speram ca peste 6 !! dar nu prea sunt sanse din cate vad...

Posted

Mai are sens sa continui eventul? Ca vad ca mai nimeni nu-si da interesul. Inca odata sunt nevoit sa aman eventul, iar daca saptamana viitoare nu am minim 6 participanti il aman pana la data nedeterminata. :(

Guest Silphy
Posted

Poi nah e greu din prima sa faci un char de 399 + set ca sa contezi ... vorba lui mau :> daca ar fi o sponsorizare pe langa acea taxa de inscriere ceva mai consistent :) poate poate.

Posted

Mai are sens sa continui eventul? Ca vad ca mai nimeni nu-si da interesul. Inca odata sunt nevoit sa aman eventul, iar daca saptamana viitoare nu am minim 6 participanti il aman pana la data nedeterminata. :(

nu prea vad cum isi va da lumea interesul de acu incolo, sa nu uitam k vine vremea buna si numai sta lumea cu fata`n monitoare :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...