boomeey Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ce vreti voi aici,deja nu se chiama un joc de placere. Eu sunt CONTRA,joc mu de placere si nu am chef sa depind mereu de alti in joc. Cu un serv test ce vreti? sa stati afk 2-3 saptamani prin noria/lorencia? :naughty: te contrazici singur. server de placere e ala non rr, nu asta cu 60 de rr-uri. pe un server non rr faci lvl 300-350 intr-o luna. la lvl-ul ala stii ca ai ceva sanse in fata unuia cu lvl 400. aici intr-o luna dai 4-5 rr-uri. dar n-ai nici o sansa in fata unuia full. de depins de altii ai sa depinzi in aceeasi masura ca si aici.
Tsubaki-Sanjuro Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Pro , dar sa se realizeze pe un server de probe intai.
FLOW Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Boom nu crezi k s-ar inrautati afk-ul? Si plus de asta spoturile vor fi pline mereu de acelasi persoane daca nu dai rr nu pleci dupa spot.
boomeey Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 da asta nu inseamna ca nu poti fi preluat sau nu poti lua pk. tocmai, ca lumea o sa plece de pe spot mult mai des ca o sa aiba nevoie de iteme. (daca ai citit tot topicul, stii deja ca la invazii se va merge in party si la events la fel)
FLOW Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 oricum ideea in sine e buna dar nu se face prea curand :)
yoyochitzu Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 PRO :-bd Daca va mai puteti aduce aminte de vremurile frumoase de pe 97d cand te bateai sa prinzi loc bc/ds? Cand erau si spoturile din devias full? Alea da vremuri... Cred ca daca s-ar trece la un sv non rr o sa aiba jocul farmec si vor fi multi playeri:P
OldAsaph Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Da yoyo sunt vremuri frumoasesi sunt sigur ca si alti playeri ar fi dea acord cu 97d, dar serv no rr...e ok ideea si nu prea ^_^ deoarece imaginati-va faci (cu greu) lvl 400 iteme cat mai multe, cat mai bune etc..mai faci 1 char la fal, mai faci altu dar in max 6 lune deja te plictisesti..:| cat iti va trebuii sa fac lvl 400(la acea experienta)?2-3 luni??cam asa cred..+ ca majoritatea se vor plictisi cateva zile la acelasi lvl + ce s-a mai zis.. va creste nr AFK-istilor..si toate cele...eu propun ce au zis si ceilalti un server de proba...desi nu cred ca rezista mult...ceva nou nu strica asa ca...ramane la latitudinea moderatorilor :tiphat:
boomeey Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 iteme nu vei face asa usor, ca va fi nevoie de un party intreg sa doboare un golden. la events tot cu party full se va merge, ca sa nu zic de cs-uri. deci e clar ca lumea nu se va plictisi. ar mai fi o solutie sa se faca lvl 400 intr-o luna maxim 2 iar drop-ul sa fie mai mic decat acum. (cred ca ar fi cea mai buna varianta)
Guest numantere Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 eu din septembrie m-am lasat de mu,am jucat relativ putin 3 luni dar mi-ar placea sa mai joc din nou.tocmai unu din motivele pentru care nu am mai jucat si am donat tot a fost ca f multi playeri sunt full si nu mai ai loc de ei,daca se face un poll si se voteaza reset database sau se face server de genul de care se vb mai sus,as juca din nou cu placere.salut
VISE Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 ideea e ok dar nu trebuie neaparat sa scoata asta cu resetu , ar fi bun si un subserver care sa mearga asa cum zici tu :nanana:
Guest xutza Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 iteme nu vei face asa usor, ca va fi nevoie de un party intreg sa doboare un golden. la events tot cu party full se va merge, ca sa nu zic de cs-uri. deci e clar ca lumea nu se va plictisi. ar mai fi o solutie sa se faca lvl 400 intr-o luna maxim 2 iar drop-ul sa fie mai mic decat acum. (cred ca ar fi cea mai buna varianta) cum imparti 1 item la 5 player ? :D
Guest Silphy Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 poi daca tu esti bk si cade item de elfa la ce drq iti tre tie item de elfa? Il dai elfei... si tot asa
Guest puff Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 cum imparti 1 item la 5 player ? :D Pai normal ca voi mai bine tineti toate itemele si le vindeti pe bok decat sa impartit cu guild-ul / alianta :))
FuLg3r2k Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Pai normal ca voi mai bine tineti toate itemele si le vindeti pe bok decat sa impartit cu guild-ul / alianta :)) tu crezi ca o sa se ajunga ca acum ? sa se vanda itemele pe bok ?
sheek Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 poi daca tu esti bk si cade item de elfa la ce drq iti tre tie item de elfa? Il dai elfei... si tot asa cum ce imi trebe item de elfa? il vand pe ce imi trebuie :D si dak fac 15 invazii si nu pica decat 1 item de bk si ala mana zen atunci ce fac? :-? nu cred ca o sa fie posibil chestia asta ce zice bilionx doar dak ai pt cu guilda, dar dak o sa ai pt cu straini care o sa fie mai rapid o sa fure bok'ul ca doar asa e romanul...ciorditor cred ca o sa fie ca la inceput cand toti erau mici, sm'ul si mg'ul erau baza la invazii cu poison blocand goldenul oricum misto sugestia chiar mi'ar placea sa joc pt un astfel de server
alexsebi2005 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 se face ceva cu asa ceva? e sugestia de 2 luni si nu spuneti nimik ija .. etc :tiphat:
FuLg3r2k Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 nu cred ca o sa se puna in practica sugestia asta ;)
Guest Silphy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 cum ce imi trebe item de elfa? il vand pe ce imi trebuie :D si dak fac 15 invazii si nu pica decat 1 item de bk si ala mana zen atunci ce fac? :-? nu cred ca o sa fie posibil chestia asta ce zice bilionx doar dak ai pt cu guilda, dar dak o sa ai pt cu straini care o sa fie mai rapid o sa fure bok'ul ca doar asa e romanul...ciorditor cred ca o sa fie ca la inceput cand toti erau mici, sm'ul si mg'ul erau baza la invazii cu poison blocand goldenul oricum misto sugestia chiar mi'ar placea sa joc pt un astfel de server Si asa a aparut si aici foameeaaa :)) nu stiti ma sa impartiti nimic . Poi logic ca mergi cu guilda / alianta .
sheek Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 foame a fost tot timpu pe serv asta si asa o sa fie pana crapa, indiferent de versiune :)
Guest ATYYLA Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 iteme nu vei face asa usor, ca va fi nevoie de un party intreg sa doboare un golden. la events tot cu party full se va merge, ca sa nu zic de cs-uri. deci e clar ca lumea nu se va plictisi. ar mai fi o solutie sa se faca lvl 400 intr-o luna maxim 2 iar drop-ul sa fie mai mic decat acum. (cred ca ar fi cea mai buna varianta) Tu sti ce inseamna asta?Un set calumea il vei face intr-un an.. ce este acuma la invazii ca de abia prinzi un golden dar ce va fi atuncia. si vor fi 10 partyùri la 5 goldeni..deci pana faci un set imbatranesti...
alexsebi2005 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 aici e loc de spam naibi deja 7 pagini ... si nici un mod nu ne da un raspuns concret :dontknow:
OldAsaph Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 alexsebi ... :))as zice ca esti nou dar vad ca ai ceva posts...cred ca nu ai mai intrat de mult pe forum... uitete la majoritatea topicurilor deschise la sugestii...sau macar la cele care au o idee buna...ori nu raspund ori cand raspund le inchid fara niciun motiv/explicatie:) asa ca sfatul meu...nu are rost sa te stresezi...;)
cycodrom Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 daca se adopta varianta asta ma reapuc si eu :bananadance2: