Guest Silphy Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Poi eu zic ca la 400 ar fi ok sa se bage ceva NPC care sa iti dea niste questuri pentru puncte.
Damian Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ce spuneti voi deja nu mai e mu... e ceva gen PW cu questuri, si adevarul am jucat pw un an zi de zi si abia lvl 80 am :D
Cristian Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Adevarul este ca mu a fost conceput sa se dea 2130912310 reseturi, sa se joace cu clickers, hacks si mai stiu eu ce minunatii. Inteleg. :))
_Demon Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 frumoasa ideea.... dar nu cred ca se si poate realiza....
Cristian Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 frumoasa ideea.... dar nu cred ca se si poate realiza.... Se poate, important este sa se vrea.
Guest CeausescuPresedinte Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 asteptam si noi sa vedem ... sar putea incerca un srv de teste :)
necaz Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Daca ar lasa duritatea mobilor de pe spot`uri prea mare, ar fi lagu dracu.. mai ales daca baga o versiune care consuma mai multe resurse.. in rest la event`uri ar fi frumos sa se mearga doar in party, dar si castigul sa fie pe masura ca sa ai ce imparti.. (ma refer la BC/DS)
bunny Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Adevarul este ca mu a fost conceput sa se dea 2130912310 reseturi, sa se joace cu clickers, hacks si mai stiu eu ce minunatii. Inteleg. :)) Adevarat, daca nu dai zeci de mii de rr-uri, faci sute de seturi si pachete de jwls si sign, folosesti 4-5 clickere drept bot, si nu revii la calculator decat atunci cand faci level 400, nu mai se numeste mu. THAT'S THE PROBLEM, ati facut in asa masura incat sa transformati jocul asta in ceea ce am mentionat eu mai sus. Care e diferenta din "eu joc pentru rr-uri" si faptul ca iti cresti caracterul in acelasi mod cum ai da rr-uri? Se umple inima de fericire la level 1 cand in 10 secunde ai facut level 20? Sau ma rog..
Cafeniul Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Un raspuns "oficial" din partea staff-ului ? Sa stim si noi daca ne racim "tastele" de pomana sau nu.
a2ahell Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Si la lvl 331 dute in k6 cu 5 in party, si te intorci de acolo tot cu lvl 331 :))))) O idee prosteasca Mu'ul e facut pentru reseturi si full stats
Cristian Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Si la lvl 331 dute in k6 cu 5 in party, si te intorci de acolo tot cu lvl 331 :))))) O idee prosteasca Mu'ul e facut pentru reseturi si full stats Cat te-ai gandit pana sa spui asta? Informeaza-te inainte sa vorbesti prostii. Mu a fost conceput de catre Webzen pentru a face un level maxim de 350, urmat de level 400. Cei care au facut ulterior alte servere au conceput aceasta idee de a reseta level-ul fara a reseta stats-ul.
Guest relife Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Adevarat, daca nu dai zeci de mii de rr-uri, faci sute de seturi si pachete de jwls si sign, folosesti 4-5 clickere drept bot, si nu revii la calculator decat atunci cand faci level 400, nu mai se numeste mu. THAT'S THE PROBLEM, ati facut in asa masura incat sa transformati jocul asta in ceea ce am mentionat eu mai sus. Care e diferenta din "eu joc pentru rr-uri" si faptul ca iti cresti caracterul in acelasi mod cum ai da rr-uri? Se umple inima de fericire la level 1 cand in 10 secunde ai facut level 20? Sau ma rog.. dar nici sa stai zi de zi cu ochii in pc nu cred ca merita, poate staff-ul LM asta doreste, sa stam ca "botii" toata ziua in pc, dar uitati ca mai avem si noi viata personala, nu se poate toata ziua la pc , si cand vezi ca sunt cativa care fac rr dupa rr stand on, si tu care nu ai timp de mu doar nu o sa stai pe mu doar cand esti on si sa dai 1 rr la 1 luna, normal ca iti convine sa lasi afk si sa pleci, pana la urma e un joc , nu un mod de viata. P.S. pana la urma ar trebui sa fie un mod de distractie , care sa nu iti ocupe destul de mult timp, ca nu scoti bani din el sa zici ca merita sa stai on non stop.
boomeey Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 pai si daca e lvl 400 sau 60 de rr nu tot iti mananci timpul cu el? de stat on o sa se stea ca inainte. exceptie fac eventurile si invaziile.
Lexa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 iteme +13 nu cred ca o sa fie. +11 da, dar +13 nu prea cred. au cerinte prea mari de puncte itemele +13 :P De ce sa nu fie? Stii bine ca pe destule servere sunt configuratii care iti dau puncte la inceput, la un anumit level sau la rr. Difera de la server la server, unele dau 100, altele 200, 1000, 2000 etc. Asa si cei de aici pot seta, de exemplu: la level 50 primesti 100 bonus, la level 100 primesti 200 bonus, la level 200 primesti 300 bonus, la level 300 primesti 400 bonus, la level 400 primesti 500 bonus sau doar 1 data ori de 2 ori: o data la level 350 primesti 500-1000 de puncte sau la level 400 doar. Solutii / idei sunt. Se pun in practica? Pana acum nici un raspuns.
boomeey Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 e greu pana se face primul pas. sa se dea drumul la un server de teste nu costa nimic pe nimeni. trebuie doar sa se gaseasca timp si vointa
Sinist3r Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 De ce sa nu fie? Stii bine ca pe destule servere sunt configuratii care iti dau puncte la inceput, la un anumit level sau la rr. Difera de la server la server, unele dau 100, altele 200, 1000, 2000 etc. Asa si cei de aici pot seta, de exemplu: la level 50 primesti 100 bonus, la level 100 primesti 200 bonus, la level 200 primesti 300 bonus, la level 300 primesti 400 bonus, la level 400 primesti 500 bonus sau doar 1 data ori de 2 ori: o data la level 350 primesti 500-1000 de puncte sau la level 400 doar. Solutii / idei sunt. Se pun in practica? Pana acum nici un raspuns. Chiar mi se pare o idee buna asta cu bonusurile. De-ar mai da cate 1 ochi si cate 1 moderator pe aici...ar fi ceva...
_Demon Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 nu cred ca o sa vedem vreun moderator pe aici...pentru ca sigur nu e de acord Razvan...au fost pana acum N sugestii de genul asta .... si nu sa auzit nici un raspuns...sau singurul raspuns care era din partea lui Razvan : citez " nu se poate realiza pt ca pc nu poate hosta un server de mu mai avansat ca s2"....si CLOSED topic...si asa are sa se intample peste tot...pt ca nu cred ca mai vrea nimeni din "staff" sa-si bata capul cu serverul de mu de pe linkmania...plus ca un sv cum propuneti in topicul asta cere bataie de cap (sunt care stiu ce inseamna sa configurezi un sv de mu)....
{Strik3} Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Si eu sunt Pentru , ar fi un server cum nu gasesti in fiecare zi , si tocmai de aceea va atrage jucatori noi. Sunt convins ca s-ar reapuca multi macar de curiozitate.
tibytiby12 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 PRO,buna ideea cu puncte bonus la anumite levele,sa faci party pt goldeni,BC,DS... Sper sa se faca macar un server de teste....macar atat :pray:
SoulKing Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 sunt de acord si eu si eu m-am plictisit sa tot dau rr sa fac carateru full este o plictiseala..am 90 rr si nu ma vad cu nimika.. ma plictisesc..am incercat si alt servar ca ma plictisesc pe linkmania..doar rr si gata:) sunt de acord cu aceasta sugestie!
IgnitionMG Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 wow inca mai plangeti prin topicu asta :)) daca nu va dat dragos un raspuns pana acu e clar !
Guest JediKnight Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Eu am jucat pe globamuonline si vreau sa va spun, ca acolo nu sunt spoturi ca si aici , arena e inexistenta. Spoturile sunt cu foarte putini mobi iar mobii sunt foarte tari, ca sa iei un xp "decent" si sa stai linistit la lvl iti tre un buff un critical , si pt nefense niste soulbarier sau sweal. Ce vreau sa explic e, ca pe degeaba e srv non rr daca sunt spoturi cu asa multi monstrii, tot se creste repede. Si pt un server non reset bun, ar trebui sa fie invazii mult mai rare, cu un drop scazut de excelente(isi mai face lumea si cate un set non exe +13) Eventual pus si cate un KundunBoss prin kalima6 si kalima7. Dar eu cred ca sunt foarte putini doritori de server max400 non reset pe link. EDIT: Mai bine s-ar incerca introducerea unu client de 65k MaxStats si o echilibrare de atack/defense/ intre caractere.
Bobby Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ce vreti voi aici,deja nu se chiama un joc de placere. Eu sunt CONTRA,joc mu de placere si nu am chef sa depind mereu de alti in joc. Cu un serv test ce vreti? sa stati afk 2-3 saptamani prin noria/lorencia? :naughty:
PETRUT998 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 un server de teste ar fii binevenit sa vedem ce priza are la jucatori si apoi daca este totul ok sa se dea drumul la serverul propriu zis
_Demon Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ce vreti voi aici,deja nu se chiama un joc de placere. Eu sunt CONTRA,joc mu de placere si nu am chef sa depind mereu de alti in joc. Cu un serv test ce vreti? sa stati afk 2-3 saptamani prin noria/lorencia? :naughty: si asa cu rr nu depinzi de alti? (spoturi,iteme,party cand nu ai rruri destule, etc.) si non rr se poate juca de placere... si la afk 2-3 saptamani prin noria/lorencia....cand ai inceput sa joci mu prima data nu ai stat 2-3 saptamani pe acolo? :beer: :nanana: