Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

necaz

Sugestie.. (scoaterea reset-urilor)

Recommended Posts

Posted

Iti zic eu care e distractia, el are 30rr si nu izbuteste sa faca full, vrea 64k stats ca sa fie sigur ca nu ajunge acolo:)

eu joc de plictiseala, nu de disperare ca tine sa fac full cand am dat primul rr pe db asta tu nu aveai questul de 150 facut.

ps.nu e buna ideea cu non rr, faci lvl 400,rpd, bagam auto QQQQ , speed si dam bataie.

Posted

eu joc de plictiseala, nu de disperare ca tine sa fac full cand am dat primul rr pe db asta tu nu aveai questul de 150 facut.

ps.nu e buna ideea cu non rr, faci lvl 400,rpd, bagam auto QQQQ , speed si dam bataie.

pe un server non rr daca bagi speed iei cont blocat direct de nici n-ai timp sa-ti dai seama ce s-a intamplat :))

Posted

nu e rea ideea dar o sa innebunesti sa te uiti la bara aia si sa vezi k misca 1 mm intr-o ora :))+k tre reconfigurat apr tot serveru...si nu cred k ar fi asa multi fani, degeaba se dau ei acuma totzi pro...dar cand e sa faci 2-3 zile pe 1 lvl...nu cred k iti mai arde asa tare sa joci

Posted

Dupa cum bine stiti, MuOnline a fost conceput pentru a fi jucat pana la nivel maxim 400 (fara reset), de aceea va propun ca la urmatorul rr db sa scoateti optiunea de reset. Pentru a compensa scadeti experienta in asa maniera incat nivelul de dificultate sa ramana acelasi. In felul acesta scapam si noi de atatea bug-uri care nu pot fi rezolvate si probabil vor fi si mai echilibrate caracterele. Daca nu ar avea nimeni reset, fiecare isi poate baga punctele in functie de setul pe care il detine (s`ar observa skill`ul jucatorilor), chiar daca esti full (lvl 400) si ai set bun, daca nu stii sa joci te poate bate cineva cu un set mai slabut..

ar fi o noutate sa zicem.insa raman la parerea ca ar fi mai bine asa cum e acum :)

Posted

EU SINT IMPOTRIVA

DACA SINTETI ASA D TARI D C??? NU JUCATI P GLOBAL SAU P ALT SERVER

SINT DESTULE SERVERE D LOW EXP IN TOPURI =P

ar fi foarte interesant un server low xp .. sincer nu am jucat pe asa ceva dar imi imaginez cum e ... si aici poti juca cand vrei tu nu trebuie ca dupa level 340 sa stai on ca sa ai sansa sa dai rr ca se baga toti afk in kalime ... ar fi ceva nou si frumos ... si ar fi ok sa se bage , plus ca am scapa de jucatori gen tipul carui-a i-am dat Quote :)

Posted

multi de pe link care acum zic ''pro'',''o sa fie misto'' etc sunt afk-isti cei mai mari:)

se joaca aici din inertie:)

multi joaca de la munca,alti deja au familie,dar joaca aici ca pot lasa afk:)

ptr cultura generala si ptr a experimenta ar trebui incercat(nu rezista mai mult de 5-6luni)

sugestie de kkt

Posted

CONTRA ...Asta ar insemna ca jocul MU in sine sa se transforme in w0w sau alte jocuri de genul ....doar ca nu ai questuri de facut....nu isi are rostul asa ceva....ca idee DOAR ptr CS ar fi buna ...acolo as fi deacord sa participe doar carac non rr....atunci sa`r vedea cat de bine stie fiecare sa joace si toate hackurile ar disparea ...dar ca xp si rr`uri sa`r lasa toata lumea ...nu toti ne permitem sa stam in fata la pc 24 din 24...indiferent de ce face....(munca/scoala/distractie) nu poti sa in fata la pc...in cazul asta ...sa se aproabe...asa ceva sa`r apuca toata lumea de w0w/lineage si altele alea macar isi au rostul...la cum sunt concepute ...dar MU sa fie asa NICIODATA nu o sa fie Ok

Posted

CONTRA ...Asta ar insemna ca jocul MU in sine sa se transforme in w0w sau alte jocuri de genul ....doar ca nu ai questuri de facut....nu isi are rostul asa ceva....ca idee DOAR ptr CS ar fi buna ...acolo as fi deacord sa participe doar carac non rr....atunci sa`r vedea cat de bine stie fiecare sa joace si toate hackurile ar disparea ...dar ca xp si rr`uri sa`r lasa toata lumea ...nu toti ne permitem sa stam in fata la pc 24 din 24...indiferent de ce face....(munca/scoala/distractie) nu poti sa in fata la pc...in cazul asta ...sa se aproabe...asa ceva sa`r apuca toata lumea de w0w/lineage si altele alea macar isi au rostul...la cum sunt concepute ...dar MU sa fie asa NICIODATA nu o sa fie Ok

De ce aberezi? Tu joci ca sa ai 50 de rr sau pentru ca ai prieteni pe server cu care discuti? Eu chiar nu va inteleg, cu ce va incanta daca apare pe status lvl 400 (0rr) sau 60 rr? Ganditi-va ca jumatatea de exp necesara pentru a da un rr ar fi cam la lvl 350, daca un caracter se face full (lvl 400) in 6 luni, ar rezulta ca lvl`ul de 350 se atinge in 3 luni si atunci se simte diferenta si pentru cei care joaca mai rar. E ca si cum ai pune un bk de 30 rr sa se bata cu unu de 60 (nu are nici o sansa) dar pe server non rr un bk de 350 are sanse sa bata unul de 400. Singurul lucru care se schimba atunci cand se va baga un server non rr este faptul ca in loc sa dai un rr la 3 zile, faci 5 lvl sa zic.. si asta cand ajungi la lvl 300+.. acum depinde de cum vor adminii sa modifice experienta si spoturile. Mobii cu siguranta se vor modifica in asa fel incat sa faci fata cand esti non rr, nu ii va lasa cu hp 100k ca la full stats, chiar nu cred ca aveti de ce sa va speriati... Nimeni nu este de acord sa fie mobii prea puternici incat sa nu poti sta afk, MU se joaca semi-on si modificarea lor se putea face presupun ca si pana acum daca se dorea acest lucru.

Pana la urma pentru duel cresti caracterul si ii faci set-uri, ca sa fie cat mai puternic nu? Daca acum cu full stats nu prea iti dai seama cand cineva are speed, la non rr se vede mult mai usor, sunt foarte multe beneficii daca este setat cum trebuie... Singurul dezavantaj ar putea fi "eliberarea spoturilor".. acum cu reset-urile esti nevoit sa pleci de pe spot, la non rr acolo incremenesti.. dar cu siguranta vor gasi o solutie adminii si pentru asta, o sugestie ar fi sa fie spoturile cu doar 4-5 mobi in loc de 10 (experienta la fel ca la un spot normal) si sa se multiplice spot`urile in asa maniera incat sa aiba mai toata lumea loc la party.

multi de pe link care acum zic ''pro'',''o sa fie misto'' etc sunt afk-isti cei mai mari:)

ptr cultura generala si ptr a experimenta ar trebui incercat(nu rezista mai mult de 5-6luni)

sugestie de kkt

Dupa cum am zis in primul post, nivelul de dificultate ramane acelasi, se elimina bug-urile caracterelor si in plus sunt o sumedenie de avantaje pe care serverul in momentul de fata nu le poate oferi, daca tu spui ca sugestia este de kkt presupun ca esti obisnuit sa joci codat sau ca nu stii despre ce se discuta in acest thread.

Guest Bonito_
Posted

Este o idee interesanta , dar sunt de parere ca ar fi mult mai frumos daca numarul maxim de rr-uri ar fi de 10 sa spunem , asa ai impaca si capra si varza , si ar conta foarte mult cum iti bagi punctele , goldenii ar putea fi setati sa nu ii poti omora foarte usor , spoturi in kalima sa nu existe arena sa redevina harta principala de crescut ,xp-ul nu cred ca ar trebui modificat pentru ca ai sa incerci mai multe combinatii la bagatul punctelor + propunerea lui Sinister de a nu se mai afisa statusul caracterelor este foarte buna .

Posted

ai jucat vro data pe original ? sa vezi ca mu u nu a fost conceput sa dai rr uri ?

Posted

necaz tot bati apropuri de bk , dar la non rr e 0 , DL , MG o sa fie cei mai bun , au 800 de puncte in + :tiphat:

cat despre sugestie am mai zis , daca se fac mai multe spoturi cu aceesi exp , nu cum sunt acum 4 spoturi pe care cresc tot aceleasi persoane , ar merge , altfel nu.

Posted

necaz tot bati apropuri de bk , dar la non rr e 0 , DL , MG o sa fie cei mai bun , au 800 de puncte in + :tiphat:

Am dat un exemplu, si nu cred ca mg`ul va fi mai bun ca bk`ul chiar daca are 800 in +, vor fi mult mai echilibrate caracterele, probabil doar dl`ul va avea ceva avantaj.

Posted

Am dat un exemplu, si nu cred ca mg`ul va fi mai bun ca bk`ul chiar daca are 800 in +, vor fi mult mai echilibrate caracterele, probabil dl`ul va avea ceva avantaj.

Doar nu crezi ca o sa faca cineva MG pe ene :))

Posted

OK,o sugestie foate buna.Sa asa avea cateva chestii de obiectat..

prima ar fi sa nu puneti in magazin potiuni de cate 3 ca pe global ca e naspa rau.

fara puncte din fructe,maxim 200 puncte sau cat e.

si ce-a de-a treia ar fi sa se bage la elfa de da buff questurile alea..sunt chiar misto si ar face jocul marfa..

si chestia cu zen powe e prea misto.

Cea mai buna sugestie.

Posted

Este o idee interesanta , dar sunt de parere ca ar fi mult mai frumos daca numarul maxim de rr-uri ar fi de 10 sa spunem , asa ai impaca si capra si varza , si ar conta foarte mult cum iti bagi punctele , goldenii ar putea fi setati sa nu ii poti omora foarte usor , spoturi in kalima sa nu existe arena sa redevina harta principala de crescut ,xp-ul nu cred ca ar trebui modificat pentru ca ai sa incerci mai multe combinatii la bagatul punctelor + propunerea lui Sinister de a nu se mai afisa statusul caracterelor este foarte buna .

daca se face pe reseturi, imagineaza-ti ca se vor dezechilibra caracterele mult mai mult decat sunt acum. un bk, sa-si bage 15000 de puncte doar la vit :) sau un dl sa-si bage 10000 ene 5000 vit si 5000 agil. va fi un haos total :)

Doar nu crezi ca o sa faca cineva MG pe ene :))

de asta s-a si bagat skill dmg fix de 200 la mg, sa nu mai rulleze la non rr :P

Posted

''sa'r'' nu exista...ori ''sar'' ,ori ''s-ar''...Acum sa-ti corectez tampeniile care le-ai scris mai sus.Spuneai ca lumea nu poate juca 24 din 24?Cum iti explici ca acum sunt toate spoturile ocupate?La ora 4-5 dimineata 90-95 % din playerii conectati sunt afk si exact acelasi lucru o sa fie si dincolo,unde e problema?

CE TE OPRESTE SA LASI AFK SI PE SVR CELALALT ATATA TIMP CAT SE VOR MODIFICA TOATE SETARILE?

Sfat de viitor:citeste>>>incearca sa intelegi>>>gandeste>>>posteaza!

Posted

sugestie de kkt

hai lumineazama si pe mine mergi pe un spot faci party si te uiti la monitor , care parte o consideri tu non-afk ? aruncarea cu privitul la monitor din cand in cand ? ce nu pricepi tu e ca fara rr sau cu rr e acelash kkt doar ca ala fara rr nu miroase asa tare :))

la faza cu testatu da ai dreptate ar trebui sa se faca 1 server de teste pus season3 ep1(din cate am vazut urmeaza ... ) si vazut daca merita schimbat sau nu , jucatori au fost si vor fi intotdeauna indiferent ca e 0.97 sau season 6 , indiferent daca staful si serverul sunt kkt sau nu , indiferent daca va fi cu rr sau fara , pentru ca e o comunitate mare,veche,nonprofit.

off topic ... am si eu o intrebare pentru membrii staff-ului ... va e greu sa lasati fiecare cate o parere personala , nu aveti voie inainte sa se aprobe la AS , va e frica sau faceti la fiecare sugestie un pool cadeti la un acord(majoritatea) apoi trageti la sort care sa raspundeti dupa care inchideti topicul ? :)) e jenant cand vad ce comozi sunteti ... asteptati ca jucatorii sa va aduca totul pe tava apoi daca aveti chef si timp lasati cate un mesaj gen "om vedea ceo fi si dasta`"

Posted

EU SINT IMPOTRIVA

DACA SINTETI ASA D TARI D C??? NU JUCATI P GLOBAL SAU P ALT SERVER

SINT DESTULE SERVERE D LOW EXP IN TOPURI =P

Pe global sa te duci tu, eu unul nu mai am de gand sa platesc. Iar restul de "servere" low exp unde toti copii care le-au furat banii parintilor si au seturi full opt. cumparate... nu are rost sa joci.

Posted

Pe global sa te duci tu, eu unul nu mai am de gand sa platesc. Iar restul de "servere" low exp unde toti copii care le-au furat banii parintilor si au seturi full opt. cumparate... nu are rost sa joci.

sincer nu joc mu de 2 zile joc de cel putin 5 ani cred si am jucat pe x svuri si ai mare dreptate exemplu e (introdu sv cu donati) acolo poti sa fi cel mai bun player tot manaci bataie de la unu cu seturi full pur si simplu chiar si cu boka din shop si cu set +13 lk dd ref +13 tot manaci bataie de la ala cu wings full inele full pendant full set arme etc...eu mai joc mu pe link ca nu exista donati...si asa e castelu si acolo ai sanse la iteme lk dd ref hp mana dsr zen drq full si nu zi ca nui asa ca am eu iteme deastea aproape full pe vulcano...deci daca sar baga versiunea asta zen power eu zic ca ar veni chiar mai multi playeri !

Posted

Pro si eu , s-ar putea face un al`2lea server beta si in decursul unei perioade sa se vada cati migreaza pe serverul non-rr.

CEL MAI BINE. asta dak este posibil

off topic ... am si eu o intrebare pentru membrii staff-ului ... va e greu sa lasati fiecare cate o parere personala , nu aveti voie inainte sa se aprobe la AS , va e frica sau faceti la fiecare sugestie un pool cadeti la un acord(majoritatea) apoi trageti la sort care sa raspundeti dupa care inchideti topicul ? :)) e jenant cand vad ce comozi sunteti ... asteptati ca jucatorii sa va aduca totul pe tava apoi daca aveti chef si timp lasati cate un mesaj gen "om vedea ceo fi si dasta`"

exact

Posted

Pro si eu , s-ar putea face un al`2lea server beta si in decursul unei perioade sa se vada cati migreaza pe serverul non-rr.

Total gresit zic eu..E logic ca foarte multi o sa migreze pe serverul non-rr deoarece e ceva nou in primul rand si in al doilea rand s-au saturat de monotonia actuala de pe server...Nu asa se rezolva problema [-x

Posted

pai cand inca era 97d si s-a dat drumul la s1teste, nu a migrat toata lumea. mai ales ca se poate juca cu 2 conturi (elite), iti zic eu ca lumea va juca in paralel. majoritatea nu se pot desprinde de oficial decat in momentul unui rr db. astea sunt motive aiurea care le gasiti voi.

trebuie sa intelegeti ca linkmania are doar jucatori carora le place sa joace hard, dar soft in acelasi timp. indiferent de sezonul care o sa fie, vor ramane in mare cam acelasi numar de jucatori pe server. atata timp cat serverul non rr va fi configurat in asa fel incat sa se creasca pe cat posibil cum se creste aici (nu mai greu), jucatorii vor ramane aceeasi sau se vor inmulti. de scazut, abea in momentul cand vor ajunge 30-40 bk full (ca in cazul db-ului actual, cel de pe 97d, si precedentele). e ceva tipic, ce se intampla pe linkmania in ultimii 5-6 ani. :)

PS: imaginati-va vreo luna de cs, toti fiind lvl 50-150 :) cam cum ar fi? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...