_eXceSs Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Masina clar , mult mai utila decat un motor ... si mult mai sigura
Worer Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Masina. Prefer sa ma relaxez pe scaunul unei masini "bengoase" decat sa stau incordat pe un motor :)
a2ahell Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Azidimineata la pro motor daca ati vazut ce peugeot a aparut. Marfa rau, un coupe adevarat
MiTzA- Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Iti recomand sa nu te arunci asa sa-ti iei o masina mai veche de 10 ani, nu se mai prea merita. Tata are un Vw Golf 3, din 1993. Intretinerea nu-i asa de mare, un schimb de ulei nu-i cat un salariu. Dar daca iti distrugi telescoapele (drumurile noastre), ai dat de dracu. In dezmembrari nu prea gasesti in stare buna, si noi am cautat pe comanda din Germania, si toate 4 duc la 1600 ron. ca la 4 milioane nu ti mai priesc Masinile sunt cele mai bune, cele mai sigure,poti face multe cu masina.Cu motoru in afara sa te plimbi cu el, stai si te uiti ce faruri nervoase are:)) si daca ai tractiune spate ? ce faci cu ea pe ud/zapada ? daca ti iei motor ca sa te plimbi e clar....alt cunoscator xD
Parazitu' Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 detin Auto.Raman la parerea ca o masina e mai buna. N-ai ce face iarna pe motor sau toamna / primavara cand e frig si urat afara :P e normal un motor e mai luxos sa zicem . iti da adrenalina maxima la un 150 la ora pe autobanda. asta pentru cine are sange :)
DeejayR8 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Auto 99,99%, imi plac de cand ma stiu si pot spune ca am cunostinte destul de bune in domeniu. Masina are multe avantaje cum ar fi confort, siguranta da si senzatii tari, nu e lafel ca la moto dar daca stii ce faci iti poate oferi ce vrei,
PETRUT998 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Masina am votat gandindu-ma in primul rand la siguranta.Dintr-un accident de masina ai sanse sa ma scapi dar cu motorul daca ai facut accident ajungi donator de organe cum zicea cineva mai sus...
slvr Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 motoarele la agatat gagici d'alea bune. dar in general imi plac mai mult masinile.
andreeuu Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 pai am votat "sper sa imi cumpere tata iaht" dar asa prefer masinile parca te simti mai bine intr-o masina decat pe o motocicleta
MonK Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Masina este o necesitate,pe cand motorul este un moft/hobby. Scurt pe 2. Desi senzatiile nu se pot compara,raman adeptul utilului in defavoarea placutului. Ahh si il detest pe Lancelot pentru ultima sa achizitie.
mau Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 votat masina, dar daca se va ivi ocazia vreodata nu voi refuza nici motoarele :D
und3r Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Un sistem de 1200 W, Jante pe 19", Piele neagra, Climatronic etc. Lucruri pe care nu le poti pune pe Moto niciodata.... Plus senzatia de a merge incet cu geamu jos.... De nedescris. Deci categoric mai bine Auto decat Moto
Random Hero Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Plus senzatia de a merge incet cu geamu jos.... De nedescris. Asta te-a invatat B.U.G. Mafia, nu? :>
Guest SouthBoy_Lucyo Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Asta te-a invatat B.U.G. Mafia, nu? :> Mai probabil reminiscente din copilarie cu bunicul si carutza pe miriste la pascut cu bovinele. .
Shadow * ClimaCool Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Clar masina, motor nu as accepta nici pe gratis. Daca amuz 2 decenii era o placere sa mergi cu motorul acuma e un sport extrem. Nu am vazut prea multe accidente cu motociclisti in care acestia sa scape teferi. Asta e un motiv destul de bun sa nu ma duc cu motorul ... nu ma leg de cealalta ramura in care pe motor te bate vremea si altele, pentru unii e chiar o placere sa simta frigul si vantul.
gexy Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Masina ,mai multa stabilitate , confort, design si un plus de siguranta mult mai bun ca al unui motor.
Finnick Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Masina din mai multe motive: 1.Este mai sigura 2.Este mai buna 3.Este buna din punct de vedere calitate-pret 4.Imi plac masinile :nanana:
Guest bogdan_nr2000 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 de ce crezi ca masina este mai sigura? ca are patru roti ? nu cred ca daca are patru roti poti sa spui k e mai sigura daca cel care o conduce sta incordat la volan si cand il vede pe cel din spate ca il depaseste intra de buna voie in sant :> nu pot sa spun k nu imi plac masinile dar imi plac mai mult motoarele imi plac masinile cu 7 locuri sau cele decapotabile
Lancelot Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Masina este o necesitate,pe cand motorul este un moft/hobby. Scurt pe 2. Desi senzatiile nu se pot compara,raman adeptul utilului in defavoarea placutului. Ahh si il detest pe Lancelot pentru ultima sa achizitie. si el pe tine :P PS eu avand si si..merg pe mana motorului :) Most of the cases daca nu conduci ca un idiot..nici cu motorul nu ai nicio problema..daca esti inconstient si kamikaze poti sa mori relaxat si-n masina no problem. Dar pentru senzatie si pentru libertate..clar merg pe Ninja
Guest bogdan_nr2000 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ai perfecta dreptate Lancelot poti sa mori relaxat si-n masina no problem. Eu inca nu am varsta nici pt masina nici pt moto dar imi plac ft mult motoarele.
JackReader Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Motorul clar , mai multa adrenalina , senzatii tari :D Idem Russell, Mai multa adrenalina
und3r Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Mai probabil reminiscente din copilarie cu bunicul si carutza pe miriste la pascut cu bovinele. . Esti haios stiai? Ti'a zis cineva vrodata sa te arunci pe geam de la 10? FA-O !!!!
N1ku Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Asi prefera si masina si motor . Dar m`ai mult prefer masina , mult m`ai : sigura , incapatoare , nu te ploua , ai caldura si aer conditionat , poti merge cu ea in toate anotimpurile.