Stefan^SM Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Doar eu am pasiunea sa ma uit pe forum nu`i conving si pe ei sa intre aici a ramas doar pt regulament ;))
darkandy Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Doar eu am pasiunea sa ma uit pe forum nu`i conving si pe ei sa intre aici a ramas doar pt regulament ;))eii, cand am inceput Blue, ai mei trebuiau sa se uite macar(dar daca tot au vazut mai postau si ei ceva) ca faceam eventuri si puneam regulile pe guild si nu le ziceam in joc ce si cum.dar acum, oameni ' da calite' sa fie, cum zice neamtul :) , ca pacilea mai trec eu, Miha, Ano...n-ajunge topicul chiar pe ultima pagina....mai pe la coada dar dee, cu asta ar trebui sa va ocupati: studiul paginilor istorice DE LA INEPUTuri pana in prezent. voi vad ca va axati mult pe inceput, dar hai ca va aduc eu si in prezent.
Stefan^SM Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 eii, cand am inceput Blue, ai mei trebuiau sa se uite macar(dar daca tot au vazut mai postau si ei ceva) ca faceam eventuri si puneam regulile pe guild si nu le ziceam in joc ce si cum.dar acum, oameni ' da calite' sa fie, cum zice neamtul :) , ca pacilea mai trec eu, Miha, Ano...n-ajunge topicul chiar pe ultima pagina....mai pe la coada dar dee, cu asta ar trebui sa va ocupati: studiul paginilor istorice DE LA INEPUTuri pana in prezent. voi vad ca va axati mult pe inceput, dar hai ca va aduc eu si in prezent.Stai sa mai dau eu 2 3 rr sa pot tine orce sa nu mai fiu nevoit sa cresc si pe orma numa la invazii joc si fac 10 eventuri pe zi ;)) inca putina rabdare;))
Guest venomltd Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Stai sa mai dau eu 2 3 rr sa pot tine orce sa nu mai fiu nevoit sa cresc si pe orma numa la invazii joc si fac 10 eventuri pe zi ;)) inca putina rabdare;))si dau si eu rr :> si apoi dau singur si dau si al 2-lea rrsi pe la 10 rr te ajung stefan :> si ma bag si eu la eventuri mrsmg
Stefan^SM Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 si dau si eu rr :> si apoi dau singur si dau si al 2-lea rrsi pe la 10 rr te ajung stefan :> si ma bag si eu la eventuri mrsmgehe sa fie sa fie :D :D :D :D
Stefan^SM Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 si facem de alea cu bok+5 :yum: facem facem :hello:
serghey123 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 miar placea o "bucata" din forumul guildei unde sa poata intra doar membrii guildei, si unde sa citim lucruri interesante/importante, fara sa trec prin cele tzunspe pagini de up/bft ba/sa traiti/ rusine/etc/
Stefan^SM Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 miar placea o "bucata" din forumul guildei unde sa poata intra doar membrii guildei, si unde sa citim lucruri interesante/importante, fara sa trec prin cele tzunspe pagini de up/bft ba/sa traiti/ rusine/etc/ar fi ceva dar na daia e topic pt spam mie mi`ar placea toti din guild sa treaca pe aici si sa zica ceva nu doar sa astepte sa ii cresc in joc dar nu tot ce vrem se indeplineste
Anomys Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ar fi ceva dar na daia e topic pt spam mie mi`ar placea toti din guild sa treaca pe aici si sa zica ceva nu doar sa astepte sa ii cresc in joc dar nu tot ce vrem se indeplinesteNeata, ca bine zici, numa exp, exp. :beer:
BlueAndy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 faceti-va forum daca se pricepe vreunu' si intrati numai voi acolo.
Stefan^SM Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Neata, ca bine zici, numa exp, exp. :beer:neatza neatzafaceti-va forum daca se pricepe vreunu' si intrati numai voi acolo.o sa incer sa fac eu cand o sa am mai mult timp :D
BlueAndy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 neatza neatzao sa incer sa fac eu cand o sa am mai mult timp :Deiii draci laci, stai sa deveniti fosile ca sa va puteti studia singuri s'apoi forum.
Anomys Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 neata si la voi, slaba miscare, iar ati ajuns pe pagina 2vai vai
Stefan^SM Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Neatza neatza mai somnorosi de fel asa mai lenti :))
BlueAndy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Neatza neatza mai somnorosi de fel asa mai lenti :))jos jos jos :-j
Stefan^SM Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 jos jos jos :-j nu vrem sa fim sus :D nu inca e timp ;)) nu e nici o graba
darkandy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 nu vrem sa fim sus :D nu inca e timp ;)) nu e nici o graba :hello: :hello:
darkandy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 iara cercetati ultima pagina...a istoriei antice?hopa jos cu voi
Stefan^SM Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 iara cercetati ultima pagina...a istoriei antice?hopa jos cu voi :D :D :D :dance:
Anomys Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 nu vrem sa fim sus :D nu inca e timp ;)) nu e nici o grabaNu ma lasa inima sa va las pe pagina 2, convinge-i pe oamenii astia ai tai sa mai treaca si pe aici, ca numa exp, exp, party, party.
Stefan^SM Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Nu ma lasa inima sa va las pe pagina 2, convinge-i pe oamenii astia ai tai sa mai treaca si pe aici, ca numa exp, exp, party, party.singura sansa sa`i conving ar fi doar daca le dau un bok pe fiecare post da de cand nu am mai facut o invazie nici dalea nu mai am :"> orcum iti multumesc tie si lu andy ca nu lasati sa ajunga pe ultima pagina >:D< :wub:
Stefan^SM Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 neata stefane, nici macar tu? neatza neatza nu te enerva ca nu face bn ;))