Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Diablo

Probleme caractere dupa recuperarea db-ului

Recommended Posts

Posted

a, oke , np. pana la urma, cu mine cum ramane? :) sa stiu ce sa fac..

ti-am explicat , o sa fi editat cu stats-ul dinainte de bug

lvl: 332

pct nebagate : 60

str : 1500

agil : 1000

vit : 750

ene : 750

mersi, noapte buna si spor.

Guest Silphy
Posted

diablo calculeaza lvl cat am x 6 puncte si aduna punctele puse sa vezi ca ni iese :D mz

@la caracterul zen aveam capa pe el si avea 179 cum sa pun capa la 179?

Guest Canabis_DL
Posted

maine dimineata sper

daca ii cunoasteti, anuntati va rog urmatoari jucatori ca trebuie sa ma anunte de unde vor sa le scad puncte, si sa fie inainte de preferat inainte ora 12:00

TreaKz :280

ProLite : 200

[Menum] : 290

Bamboocha: 405

TheBestLeo : 385 - link

darhlol : 315 - command

Canabis_DL: 325

Ulquiorra : 800

MaoTzeDun : 375

deleu : 375 - command

Magnatu3: 315 - str

Geronimo :375

-=AlexA=- : 475

EliteRayde : 205

@dStile trebuia sa ai lvl 302, eu ti-am calculat diferenta cu lvl-ul asta, tu acuma ai 296, ma gandeam ca pana maine in caz ca se vor face urmatoarele editari depasesti lvl-ul asta si vei face si in plus... nu ar mai avea rost sa te tin in loc sau sa te dau in spate, mai bine faci lvle si iti scad punctele care le obti in plus fata de cum ar trebui sa fie real

sal Canabis_Dl here diablo tiam dat pm pe forum putem vb aici sau pe mes alege tu

Posted

se pare ca dragos nu a avut posibilitatea de a se ocupa de editari astazi, sa speram ca maine, daca nu abia luni

fade daca crezi ca depasesti lvl-ul respectiv pana atunci ai putea sa faci lvl si iti scadem doar din stats, cum crezi tu

@gigi_kent imi pare rau de celel 2 lvle lipsa dar asa va ramane caracterul tau, va trebui sa le refaci

Posted

si xp facuta se va adauga la level 332? ca nu vad niciun rost sa imi pierd 2 nopti din moment ce oricum n-o sa pot face nimic .

nop

Posted

http://img41.imageshack.us/my.php?image=screen051711420001.jpg

"Create -6/74"

Am mare nevoie de cele 6 puncte(la strength) ca sa pot purta armura dp mai repede.

Rugamintea mea ar fi: sa se scoata 9 puncte de la vitality sau energy si sa se introduca la strength sau add points ca sa pot purta armura dp.

Multumesc frumos!

Posted

diablo, o ultima rugaminte, daca se poate.

aveam 1500 str, 750 vit inainte.

se poate ca in urma modificarilor sa am aceleasi stats (1000 agil, 750 energy), dar 1250 str, 1000 vit (adica sa muti 250 puncte de la str la vitality) si 60 puncte ramase de bagat?

mersi.

Posted

http://img41.imageshack.us/my.php?image=screen051711420001.jpg

"Create -6/74"

Am mare nevoie de cele 6 puncte(la strength) ca sa pot purta armura dp mai repede.

Rugamintea mea ar fi: sa se scoata 9 puncte de la vitality sau energy si sa se introduca la strength sau add points ca sa pot purta armura dp.

Multumesc frumos!

Armura dp am pus-o.

Mai ramane problema: "Create -6/74"

:tiphat:

Posted

s-au editat deja fade

caracterele editate :

-Zen-

darhlol

TheBestLeo

-=AlexA=-

deleu

Magnatu3

Canabis_DL

SpRiTe#fun

dStile

Bogz

mai or ramas :

Andrey2000: +345

TreaKz : -280

ProLite : -200

[Menum] : -290

Bamboocha: -405

Ulquiorra : -800

MaoTzeDun : -375

EliteRayde : -205 command

Posted

s-au editat deja fade

caracterele editate :

-Zen-

darhlol

TheBestLeo

-=AlexA=-

deleu

Magnatu3

Canabis_DL

SpRiTe#fun

dStile

Bogz

mai or ramas :

Andrey2000: +345

TreaKz : -280

ProLite : -200

[Menum] : -290

Bamboocha: -405

Ulquiorra : -800

MaoTzeDun : -375

Geronimo : -375

EliteRayde : 205

Diablo, la mine de unde mai scazi 375? ai uitat k numai am caracter?, desi cu putina bunavointza din partea ta sau a lui vdragosh mi`as putea recupera caracterul...

Posted

te-am scos de pe lista, ai impresia ca eu sunt enciclopedie ? la cate cazuri am verificat, am ajuns de nu mai stiam de char am eu pe cont :banghead:

deja mi-s satul de tot balamucu asta, astept sa le mai rezolv alea si sa termin odata

daca mai apare ceva dupa, nu va scapa nepenalizat

Posted

Diablo am inteles k nu se pot scoate punctele ... cum trebuie .. fara alea de la fructe .. care nu se pun ..

Dar la lvl 337 cat am acum in total am 2254 de puncte si ar trebui sa am 2359 :| plus punctele care le `am la inceput alea 50 la uni ai lasat cate 100 de puncte k sa nu mai lucratii atat .. rog sa se modifice gresala ..

si in legatura cu alea de la str eu nu pot lua fructe ...http://img54.imageshack.us/img54/5929/screen051914300010.jpg

Mc si rog sa se rezolve cat mai repede :P si daca se poate face un replay cand e gata :) sa ma pot apuca de lvl :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...