Dumnezeu Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 problema ieri a fost ca doar noi am jucat,restul au venit doar pt a ne impiedica ,chiar si aliantele inscrise la CS.Cand ataca mai multe aliante un castel,scopul lor e comun,distrugerea portilor si statuilor,abia apoi cand patrund in camera tronului,incepe concurenta...scopul aliantei SUD-VEST nu a fost castigarea Castelului ,ci impiedicarea aliantei HONEY pt a dobandi castelul,cu orice mijloace...pai ma baieti,daca tot participati,concurati ma nene.3,4,5 cati sunteti,dr jucati,nu va bateti joc de voi in primul rand.Credeti ca va zice cineva "bravo Sud-Vest, Imortals, ZES, Ruthless ca i-ati impiedicat pe aia sa ia castelul" . in fine,ideea e sa cuceresti ,nu sa impiedici,dar deh..si cu voi si fara voi,tot ne-am descurcat.cate erau si pe beta,mai putin punctiformul.citeste Start-ul si ai sa vezi,dar e grele astea pentru tine.scopul si strategia mea a fost sa te inpiedic sa iei CSu asta nu inseamna ca am gresit cu ceva si iti spun si de ce din alianta mea au participat doar 4--5 persoane restu find mici eu nu team acuzat de ceva asa ca nu o mai face nici tucat despre cum lai castigat stie toti care au fost acolo :tiphat:
pIXu Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 pacat bogdane lai castigat cu ajutorul celui mai mare dusman al tau adika cu a lui bolek :))
Guest ..::| Loading |::.. Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 scopul si strategia mea a fost sa te inpiedic sa iei CSu asta nu inseamna ca am gresit cu ceva si iti spun si de ce din alianta mea au participat doar 4--5 persoane restu find mici eu nu team acuzat de ceva asa ca nu o mai face nici tucat despre cum lai castigat stie toti care au fost acolo :tiphat:Ne-am chinuit ceva atunci deoarece ne omora dragosh :-j dar cu greu am reusit sa il luam.PS: Paste fericit .
fade Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 felicitari tuturor. intr-adevar, cum a zis si blader , e foarte greu pentru o alianta fara charuri resetate sa cucereasca un castel.ar fi fost mult mai usor pentru voi daca nu v-ati mai fi omorat intre voi . eu am stat o buna perioada din cs impreuna cu koka la pod , si asta pentru ca pe blader si pe trance nu puteam sa-i dobor de langa poarta :) , si picam cat de multe charuri puteam .sincer, organizati-va, pentru ca cu fiecare de capul lui..nu prea sunt sanse mari de a lua castelul. felicitari Alin, Blader, trAAAnce (parca asa ti se scrie nick-ul), Damian si Gunit. si altii, dar pe voi v-am remarcat de pe-acolo .
Lapusneanu Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 felicitari tuturor. intr-adevar, cum a zis si blader , e foarte greu pentru o alianta fara charuri resetate sa cucereasca un castel.ar fi fost mult mai usor pentru voi daca nu v-ati mai fi omorat intre voi . eu am stat o buna perioada din cs impreuna cu koka la pod , si asta pentru ca pe blader si pe trance nu puteam sa-i dobor de langa poarta :) , si picam cat de multe charuri puteam .sincer, organizati-va, pentru ca cu fiecare de capul lui..nu prea sunt sanse mari de a lua castelul. felicitari Alin, Blader, trAAAnce (parca asa ti se scrie nick-ul), Damian si Gunit. si altii, dar pe voi v-am remarcat de pe-acolo .baga capul la cutie ma ...iti permiti tu sa te adresezi celor din aliantsa pe care ai tradat-o..>??taci... orice spui si orice faci .... nimic nu te mai spala , esti manjit rau ma...
fade Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 lapusneanule - cand o sa fii strigat sau o sa se aminteasca despre tine in vreun post de-al meu , atunci sa vii sa mi te adresezi. pana una alta , ciocu' mic si joc de glezne . intra in polemici cu cei cu care-ti permiti .te-am tradat..:( get a life. e doar un joc!
Andain Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 dragosh a spart portile si statuile nu doar ptr Honey, a facut-o ptr toate guildele si am fost mai rapizi si am fugit la coroana (parerea mea :-?? )nu am vazut prea bine ce am scirs :))
garrone21 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 uoffffff nebunii ,ma nene dragosh nu a spart nici o poarta,nu va mai agitati atat ,a strigat el pe global ca a spart portile ,hai sa va explic cum a facut ca sa intelegeti odata si sa terminati cu aberatile astea.Deci sunt 3 randuri de porti ca in imagine :http://www.imagebam.com/image/10dab233074040-pe randul de 3 , noi am spart poarta din stanga -pe randul de 2 tot poarta din stanga-ultima poarta la fel am sparto-apoi dragos ,a deschis celelalte porti , nicidecum nu le-a spart,va zic ca am vzt dupa CS hp-ul si era full,abia atunci mi-am dat seama ca el ne zicea pe global ca a spart portile celelalte,dar defapt doar le deschisese. Poate sa confirme si el asta.Deci de ajutat nu a avut cu ce,dimpotriva ne-a impiedicat destul de mult,sa nu uitam ca apara swich-urile ,hai sa-l lasam pe dragosh ca nu a ajutat pe nimeni, s-a distrat si el la primul cs ,a participat,a fost activ si a aparat f bine castelul,daca nu era Outlander noi nu aveam castelul.Cam asta e tot,sper sa incetati cu acuzatiile astea aiurea pentru ca efectiv nu-si au rostul.
liquidlove Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 (edited) :rofl1:Ce era daca postai de pe li xiao =)) .OT : Ggggggg maaaaa Edited April 19, 2009 by liquidlove
Anjunabeats Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 dragosh nu a spart portile si statuile doar ptr Honey, a facut-o ptr toate guildele si am fost mai rapizi si am fugit la coroanauoffffff nebunii ,ma nene dragosh nu a spart nici o poarta,nu va mai agitati atat ,a strigat el pe global ca a spart portile ,hai sa va explic cum a facut ca sa intelegeti odata si sa terminati cu aberatile astea.Deci sunt 3 randuri de porti ca in imagine :http://www.imagebam.com/image/10dab233074040-pe randul de 3 , noi am spart poarta din stanga-pe randul de 2 tot poarta din stanga-ultima poarta la fel am sparto-apoi dragos ,a deschis celelalte porti , nicidecum nu le-a spart,va zic ca am vzt dupa CS hp-ul si era full,abia atunci mi-am dat seama ca el ne zicea pe global ca a spart portile celelalte,dar defapt doar le deschisese.Poate sa confirme si el asta.Deci de ajutat nu a avut cu ce,dimpotriva ne-a impiedicat destul de mult,sa nu uitam ca apara swich-urile ,hai sa-l lasam pe dragosh ca nu a ajutat pe nimeni, s-a distrat si el la primul cs ,a participat,a fost activ si a aparat f bine castelul,daca nu era Outlander noi nu aveam castelul.Cam asta e tot,sper sa incetati cu acuzatiile astea aiurea pentru ca efectiv nu-si au rostul.fuarte tare frate :right:
garrone21 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 pai deh,daca toti pun botul la ce-i pacaleste dragosh ce sa le fac..vezi ca poza aia e facuta a 2-a zi dupa cs,cand facusem deja ultima poarta...cele cu hp full sunt alea deschise de dragos,cele cu hp varza sunt alea sparte de noi.sper ca va descurcati sa intelegeti poza ca nu stau sa dau explicatii.. Hai sanatate.
spauny Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 cool topic... nijte obsedati se agita ca alti obsedati le-au furat castelu.va descurcati de minune :))
Guest The_Law Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ne-am chinuit ceva atunci deoarece ne omora dragosh :-j dar cu greu am reusit sa il luam.PS: Paste fericit .dupa cum spuneam sunteti patetici, noi nu am reusit acum sa spargem portile in timp util si voi va laudati ca aveti Castelul ? dupa cum spunea cineva , a lipsit Ingredientu X , adminul care " va rupt pe voi 100 de langa poarta ce oricum faceati 1 2 3 dmg acu 1 saptamana in ea " si va distrus poarta ca sa intrati voi acolo , halal CS si fair play cat si competivitate, va mai si laudati ca detineti Castelul ?Castelul vi sa oferit voua alianta Honey si atat ... nu am reusit noi toti , adica 2 ally full a cate 5 aliante sa ne impiedicam de un ally nu ? Garrone cand te aud " HAIDETI CE FACETI ABANDONATI ?? EU SUNT AICI ETC.. noi am stat aproape 1 ora la prima poarta dupa 1 saptamana de crescut fata de cand ati atacat voi CS ul saptamana trecuta si totusi poarta la voi a fost rupta dupa cat timp ? 20 ? 30 de min ? cu asa zisa PK pe voi din partea lui Dragosh cu Nova ca sa picati voi ca lacustele langa poarta ? UHH .. rusine voua orgoliosilor, ne vedem saptamana viitoare cand multi vor avea rr..Bv Rage si Ally.. a fost frumos :>
mryui Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 The law foarte mari aberatiile si acuzele tale !1. Voi habar nu aveti ce se face la Castel Siege2. Nu stiti cum sa atacati si ce trebuie facut3. Nu stiti sa va organizati sa va faceti o tactica !Si voi aveti pretentii sa castigati CS-u poi dak o poarta de pe primul rand era sparta si ceilalti din aliatza voastra dadeau in celalte =)) sa le sparga si pe alea . Multi de la voi nici macar nu stiau ca este prima poarta sparta si dadeau in celalte =)) . Sa nu mai zic de pm-urile date de Knight , si nu mai dau nume unor playerii de la mine din guilda gen "deschide si tu poarta" " sa imi aduci si mie niste ancient" =)) .Deaia nu aveti niciodata nici o sansa sa castigati CS pt ca nu stiti ce este ala CS si ce se face !Cand invatati treaba cu CS-u ne anuntati si pe noi :tiphat: !Ca sa nu mai zic de charurile care isi baga o carutza HP sa nu moara si da 3 dmg in porti =)) sa fim seriosi eu zic sa nu mai participati saptamanile viitoare !
Guest -AS- Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 The law foarte mari aberatiile si acuzele tale !1. Voi habar nu aveti ce se face la Castel Siege2. Nu stiti cum sa atacati si ce trebuie facut3. Nu stiti sa va organizati sa va faceti o tactica !Si voi aveti pretentii sa castigati CS-u poi dak o poarta de pe primul rand era sparta si ceilalti din aliatza voastra dadeau in celalte =)) sa le sparga si pe alea . Multi de la voi nici macar nu stiau ca este prima poarta sparta si dadeau in celalte =)) . Sa nu mai zic de pm-urile date de Knight , si nu mai dau nume unor playerii de la mine din guilda gen "deschide si tu poarta" " sa imi aduci si mie niste ancient" =)) .Deaia nu aveti niciodata nici o sansa sa castigati CS pt ca nu stiti ce este ala CS si ce se face !Cand invatati treaba cu CS-u ne anuntati si pe noi :tiphat: !Ca sa nu mai zic de charurile care isi baga o carutza HP sa nu moara si da 3 dmg in porti =)) sa fim seriosi eu zic sa nu mai participati saptamanile viitoare !Nu iti crede nici un pusti de 10 ani aberatiile. :)In general a fost distractiv,chiar daca am murit la greu :D,chiar daca nu am reusit sa luam castelul. :-<E greu deocamdata la non rr,portile se sparg greu(mai ales ca erau upgradate din ce am inteles :-s ),alianta care detine castelul avea 3 char cu rr.Felicitari HONEY!PS:See you next time >:)
Guest The_Law Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 The law foarte mari aberatiile si acuzele tale ! 1. Voi habar nu aveti ce se face la Castel Siege 2. Nu stiti cum sa atacati si ce trebuie facut 3. Nu stiti sa va organizati sa va faceti o tactica ! Si voi aveti pretentii sa castigati CS-u poi dak o poarta de pe primul rand era sparta si ceilalti din aliatza voastra dadeau in celalte =)) sa le sparga si pe alea . Multi de la voi nici macar nu stiau ca este prima poarta sparta si dadeau in celalte =)) . Sa nu mai zic de pm-urile date de Knight , si nu mai dau nume unor playerii de la mine din guilda gen "deschide si tu poarta" " sa imi aduci si mie niste ancient" =)) . Deaia nu aveti niciodata nici o sansa sa castigati CS pt ca nu stiti ce este ala CS si ce se face ! Cand invatati treaba cu CS-u ne anuntati si pe noi :tiphat: ! Ca sa nu mai zic de charurile care isi baga o carutza HP sa nu moara si da 3 dmg in porti =)) sa fim seriosi eu zic sa nu mai participati saptamanile viitoare ! mai nubusor adik ma inveti tu pe mine CS ? acu 1` saptamana abia aveau 300 lvl si tu imi spui mie ca 2 ally a cate 5 aliante s au impedicat de voi ? cat tupeu poti avea pe tine ma baietzas, ia o punga de popcorn si la alt CS il asteptam si noi pe DRAGOSH sa ne dea un nova chiar langa poarta si sa murim noi vreo 100 langa ea.. nu am putut noi dupa 1 alta saptamana de la fostu CS sa daramam o poarta sub 1 ora si ati reusit voi guilda suprema HONEY ca in 30 de minute sa daramati prima poarta.. asa ca plimba ursu in alta parte.. acest joc a fost deja stricat de Dragosh, acum toti din Honey au nova decay si is smecheri si mai spuneti ca totul e fair play ? cum este ca Tyrexel are CAL ?? cand ala pica greu prin KALIMA 7 .. sa nu imi spunei ca mai nou pica si prin LOT in spate ca doar voi faceti fatza acolo.. vreti competivitate ? sunteti panali, inceputul asta de DB va fost oferit in brate din cauza adminilor, nimic de argumentat suplimentar , ne vedem la next CS cand vor avea multi rr char.. CS ul in sine a fost distrus din cauza lui DRAGOSH care a vrut el sa vada cum se omoara cate 20 100 odata cu nova, vroia sa omoare ? trebuia sa stea langa pod nu langa poarta, noi la 300 lvl + dadeam 10 20 30 dmg, voi sub 300 a fostu CS cat dadeati ? bestial.. sunteti toti umflati in pene.. :cool2: :cool2: tot inainte HONEY .. CS ul trebuia restrictionat saptamana trecuta , nici o guilda nu putea darama portile..
Alex86 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 cum este ca Tyrexel are CAL ?? cand ala pica greu prin KALIMA 7 .. sa nu imi spunei ca mai nou pica si prin LOT in spate ca doar voi faceti fatza acolo.. http://img259.imageshack.us/img259/2446/screen041214370004.jpg zi zau ca pica in k7 , mai documenteaza-te ca esti cam paralelP.S. mai usor cu toate insinuarile astea ca deja m-am saturat
n4ughtyxxl Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 A fost o dezordine totala :clap: Ne-am chinuit ceva atunci deoarece ne omora dragosh :-j dar cu greu am reusit sa il luam.vati chinuit cu linguseli "dragos lasane te rog!","nu`i corect dragos!","ne chinuim si asa cu ala cu speed te mai bagi si tu!","te lasam pe tine sa joci dragos!"mda la om i sa facut sila de voi si v`a lasat sa`l luati , daca nu se baga nu ati fi ajuns la ultima poarta , sa nu`ti aduc aminte ca valoarea ta de la o scara 1-10 e 0 , chiar nu prezinti nici un pericol , o simpla sageata. :beer: sincer, organizati-va, pentru ca cu fiecare de capul lui..nu prea sunt sanse mari de a lua castelul.ce organizare vrei cand in minutu 00:48 aveam doar o poarta sparta. dragosh a spart portile si statuile nu doar ptr Honey, a facut-o ptr toate guildele si am fost mai rapizi si am fugit la coroana (parerea mea :-?? )recunosti ca primesti apoi strigi ca l`ai cucerit ... esti jalnic -apoi dragos ,a deschis celelalte porti , nicidecum nu le-a spart,va zic ca am vzt dupa CS hp-ul si era full,abia atunci mi-am dat seama ca el ne zicea pe global ca a spart portile celelalte,dar defapt doar le deschisese. "nebunuuuu" ca inlaturi un obstacol , ca`l distrugi e acelasi lucru .Cand invatati treaba cu CS-u ne anuntati si pe noi :tiphat: !tu care esti marmota ? ca ne dai lectii la cs ?3. acuzatii nefondate -> pauzaasa de paste ? :-j nu m`as fi ofticat daca n`ai fi facut acelasi lucru si pe beta :tiphat: , orice avantaj pentru o parte e un dezavantaj pe cealalta . :) daca tot te`ai apucat de o treaba(aparat) trebuia s`o duci la capat :beer: .Data viitoare cand gresesc corecteaza`ma nu veni cu chestii de genu (2 stai jos). :naughty:
Damian Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 macar sa nu va aud gura.. ce daca ati ramas cu CS... dar am maturat cu voi in toate directiile cu tot cu rr-urile voastre.Garrone recunosti?Q-Sadi recunosti?TyreXelu recunosti?dStyle recunosti?koka si -boom- recunoasteti ?stergeti-va de praf.
Guest sose~ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 macar sa nu va aud gura.. ce daca ati ramas cu CS... dar am maturat cu voi in toate directiile cu tot cu rr-urile voastre.Garrone recunosti?Q-Sadi recunosti?TyreXelu recunosti?dStyle recunosti?koka si -boom- recunoasteti ?stergeti-va de praf.ba nespalatule, ai invatat si tu ce e ala combo si esti tare ?
Anjunabeats Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 macar sa nu va aud gura.. ce daca ati ramas cu CS... dar am maturat cu voi in toate directiile cu tot cu rr-urile voastre.Garrone recunosti?Q-Sadi recunosti?TyreXelu recunosti?dStyle recunosti?koka si -boom- recunoasteti ?stergeti-va de praf.cine-s astia de i-ai enumerat, ca n-am auzit de ei ...In afara de knavish, care ne leshina mai pe toti ( fara blader ) restu = sageti.Inca 1data, de remarcat la alianta honey e faptul ca v-ati organizat si ati avut o strategie :tiphat: