Taxare Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Un reporter al Antenei 1, care încerca să afle amanunte despre anexele financiare ale fotbaliştilor stelişti, a fost înjurat ca la uşa cortului la telefon de Gigi Becali. Patronul Stelei, fost candidat la Preşedinţia României şi aspirant la un loc în Parlament, s-a dezlănţuit într-un recital grotesc de mizerii verbale, care a durat 5 minute! "Interviul" il puteti downloada de AICI Eu unul am ramas tampit, si nu cred ca va scapa nedat in judecata Edit : pt cei cu viteza mai mare, am uploadat sub forma arhivata,impartit in 2, mp3-ul. Eu unul am asteptat pe fibra down cu 10-20kb/sec, ceea ce e extrem de putzin Part 1 Part 2
Ahilosu Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 OMG e clar ...cred ca era manga ...alta explicatie....
Taxare Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Ori e dement de-a dreptul, ori e beat manga. Cert e ca e genial.
Ahilosu Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 m-am si plictisit de cat a injurat...si nu am ascultat decat prima parte......tampit ...
MontBlank Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Maica-mea era cu mine in camera...se uita la tv. Ii spun sa opreasca si sa auda ce zice nea Jiji. A oprit tv-u, am dat play . Maica-mea : "Vai.....nu imi vine sa cred....era beat nu ?" .Si mi-a zis sa dau si lu matusi-mea maine sa asculte .
Taxare Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 A fost pe realitatea teve o emisiune .. in care era invitat Cristian Topescu, iar tema era Gigi Becali, si publicitatea care i se face. Se pare ca aveau dreptate, ca din cauza publicitatzii Jee Jee e acum deasupra tuturor, si isi permite. De ex, pe GSP pe pagina principala sunt 4 titluri cu cuvintele "Gigi Becali" "intiparite". Iar cu asta va shoca in continuare mai mult decat pana acum, si cu sigurantza va fi pe toate ziarele de maine. Oricum in cel mai rau caz probabil se alege cu amenda, asta in cazul in care nu il dau "victimele" Antenei 1 in judecata, insa de amenda, i se rupe aia ce-si baga in ei
Ahilosu Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 tre sa se gandeasca bine cei care au fost implicati in asta, ca daca decid sa il dea in judecata, poate sa se termine fie foarte rau, fie ........bine.......daca intrii in hora trebuie sa joci pana la capat, cum spune un proverb din folclor
1/2 Man 1/2 Amazing Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Imi zice careva cat ocupa? Ca il trag cu 5 KB/s ...naiba stie de ce
Taxare Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 De pe gsp.ro l-am luat cu viteza mica si eu. Ia arhivele de pe site-ul meu, apoi dai extract la prima arhiva si cu self extract se extracteaza si a2a arhiva, rezultand mp3-ul. Enjoy. We did
1/2 Man 1/2 Amazing Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 10x Taxare...acum il iau cu 32 Acuma l-am ascultat si eu...doamne ce taran!!! Cred ca s-a uitat la prea multe filme XXX ca e obsedat de ...(puncte puncte)
Sp4wN`19 Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Ce taran imputit, probabil e complexat de suptul p..., oricum se intelege ca la varsta aia nu mai are erectii. 10x Taxare
DaemoN Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 LOL ce penal ahahaha no comment btwe am tras cu 300 kb/sec
Gh0sT Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 btwe am tras cu 300 kb/sec w0w D@N bvo ... eu am luat doar cu 150kb/sec Poate s-a saturat sa aiba atatia dusmani Aoleu ce marfa e Bvo Gigiiiii
csoka.zsolt Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Tampit a fost , tampit si ramane! Asa taran mai rar vede omul ! Pacat ca Antena 1 macar noaptea nu difuzeaza aceasta convorbire sa vada toti taranii de la vale si stelistii si toti ce taran e omul asta , care candida la presedintie!
martafoy Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Begali asta-i ultimul dobitoc!!!Cum plm l-au votat atatzia oameni, nu shtiu?! Oricum potzi sa te duci din usa-n usa sa asculte recitalul lui obisnuit de iobag ca tot nu o sa conteze!!!asta-i produsul societatzii noastre si nu ar trebui sa ne mire...doamne ce dobitoc!!!
Unknown Soldier Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Osirus...nu era nevoie sa pui site-ul ala.Eu sunt stelist si desi nu imi place caracterul lui Becali eu inca mi-l doresc la steaua pentru ca baga foarte multi bani.
Osirus Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 si de ce ma rog nu era nevoie? trebuie sa fiu in asentimentul tau ?
Unknown Soldier Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 si de ce ma rog nu era nevoie? blink.gif trebuie sa fiu in asentimentul tau ? dontknow.gif Lol nu....ideea era ca o sa apara multi dinamovisti si rapidisti care vor da aiurea din clanta.
martafoy Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Oricatzi bani ar avea si oricatzi bani ar baga in clubul Steaua nu i-ar putea scuza comportamentul asta de tembel.crezi ca daka n-ar mai fi Becali la Steaua s-ar schimba ceva in rau?!
Taxare Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a fost amendat cu suma de 8.000 de euro şi suspendat pe o perioadă de 10 luni de zile de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal. Din partea lui Becali la întâlnirea de la FRF au participat directorul executiv Valeriu Argăseală şi avocatul Cătălin Ciubotă. Patronul Stelei a fost suspendat şi amendat în urma declaraţiilor publice făcute la adresa medicului echipei naţionale, antrenorului primei reprezentative şi a celoralţi oficiali ai FRF.