Jump to content
Taxare

Jee Jee Becali

Recommended Posts

Posted

Un reporter al Antenei 1, care încerca să afle amanunte despre anexele financiare ale fotbaliştilor stelişti, a fost înjurat ca la uşa cortului la telefon de Gigi Becali. Patronul Stelei, fost candidat la Preşedinţia României şi aspirant la un loc în Parlament, s-a dezlănţuit într-un recital grotesc de mizerii verbale, care a durat 5 minute!

"Interviul" il puteti downloada de AICI

Eu unul am ramas tampit, si nu cred ca va scapa nedat in judecata ph34r.gif

Edit : pt cei cu viteza mai mare, am uploadat sub forma arhivata,impartit in 2, mp3-ul. Eu unul am asteptat pe fibra down cu 10-20kb/sec, ceea ce e extrem de putzin tongue.gif

Part 1

Part 2

Posted

Maica-mea era cu mine in camera...se uita la tv. Ii spun sa opreasca si sa auda ce zice nea Jiji. A oprit tv-u, am dat play laugh.gif . Maica-mea : "Vai.....nu imi vine sa cred....era beat nu ?" laugh.gif .Si mi-a zis sa dau si lu matusi-mea maine sa asculte laugh.gif .

Posted

A fost pe realitatea teve o emisiune .. in care era invitat Cristian Topescu, iar tema era Gigi Becali, si publicitatea care i se face. Se pare ca aveau dreptate, ca din cauza publicitatzii Jee Jee e acum deasupra tuturor, si isi permite. De ex, pe GSP pe pagina principala sunt 4 titluri cu cuvintele "Gigi Becali" "intiparite". Iar cu asta va shoca in continuare mai mult decat pana acum, si cu sigurantza va fi pe toate ziarele de maine.

Oricum in cel mai rau caz probabil se alege cu amenda, asta in cazul in care nu il dau "victimele" Antenei 1 in judecata, insa de amenda, i se rupe aia ce-si baga in ei tongue.gif

Posted

tre sa se gandeasca bine cei care au fost implicati in asta, ca daca decid sa il dea in judecata, poate sa se termine fie foarte rau, fie ........bine.......daca intrii in hora trebuie sa joci pana la capat, cum spune un proverb din folclor

Posted

De pe gsp.ro l-am luat cu viteza mica si eu. Ia arhivele de pe site-ul meu, apoi dai extract la prima arhiva si cu self extract se extracteaza si a2a arhiva, rezultand mp3-ul. Enjoy. We did smile.gif

Posted

btwe am tras cu 300 kb/sec

w0w D@N bvo ... eu am luat doar cu 150kb/sec biggrin.giftongue.gif

Poate s-a saturat sa aiba atatia dusmani violent1.gif

Aoleu biggrin.gifbiggrin.gif ce marfa e qleft1.gif

Bvo Gigiiiii banana.gif

Posted

Tampit a fost , tampit si ramane! Asa taran mai rar vede omul ! Pacat ca Antena 1 macar noaptea nu difuzeaza aceasta convorbire sa vada toti taranii de la vale si stelistii si toti ce taran e omul asta , care candida la presedintie! blink.gif

Posted

Begali asta-i ultimul dobitoc!!!Cum plm l-au votat atatzia oameni, nu shtiu?! BangHead.gif Oricum potzi sa te duci din usa-n usa sa asculte recitalul lui obisnuit de iobag ca tot nu o sa conteze!!!asta-i produsul societatzii noastre si nu ar trebui sa ne mire...doamne ce dobitoc!!! qleft1.gif

Posted

Oricatzi bani ar avea si oricatzi bani ar baga in clubul Steaua nu i-ar putea scuza comportamentul asta de tembel.crezi ca daka n-ar mai fi Becali la Steaua s-ar schimba ceva in rau?! occasion14.gif

Posted

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a fost amendat cu suma de 8.000 de euro şi suspendat pe o perioadă de 10 luni de zile de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal. Din partea lui Becali la întâlnirea de la FRF au participat directorul executiv Valeriu Argăseală şi avocatul Cătălin Ciubotă. Patronul Stelei a fost suspendat şi amendat în urma declaraţiilor publice făcute la adresa medicului echipei naţionale, antrenorului primei reprezentative şi a celoralţi oficiali ai FRF.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...