Dani Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 a iti raspund tie si lui money! Stiu ca esti ungur, nici o problema cu asta... Il stimez pe maresalul Antonescu pentru ca a fost un bun militar si un bun patriot!Antonescu a pus pe picioare tara cand era impartita de unguri,bulgari,rusi iar evreii faceau afaceri murdare in tara asta. Maresalul Antonescu a pus pe picioare tara romaneasca! Ce spui tu acolo e praf in ochi. Au fost conditii grele de razboi pentru toata lumea.Antonescu a ales raul cel mai mic! Pe soldatii romani care au murit pe front cine ii plange? Romanii la cine trebuie sa se planga pentru crimele evreilor impotriva noastra?Moldovenii de peste prut la cine sa ceara despagubiri pentu crimele vodkarilor impotriva lor?Asta e viata!DURA! Am si eu o veccina care a fost violata de sovietici, a pierdut casa in care locuia,pierdut animale si totul la ordinul evreului Stalin! Comunism=evrei. Gandit si pus in practica de ei! De Ana Pauker ai auzit tybork ?Tu ai auzit money? Era evreica si avea porecla Stalin cu fusta! Eu zic sa cititi desprea ea! Intrebarea ta este una foarte proasta! Maresalul si-a sustinut poporul pana cand a fost tradat. Avea curajul sa ii spuna in fata lui Hitler ce vrea! Pe el nu il interesau ideologiile naziste, pe el il interesa doar binele tarii! Pentru asta maresalul Antonescu va avea un loc in inima mea.El este idolul meu,si sunt mandru ca am poza lui in camera mea. Despre crimele impotriva tiganilor nu ma intereseaza. Cum spuneam...erau conditii grele de razboi....Aici a gresit maresalul, nu l-a lasat pe Hitler sa ii gazeze. Hitler era bolnav? Pai Stalin inseamna ca tatal nebunilor. Acest evreu din Georgia, a macelarit rusia, 30 milioane rusi morti de catre Stalin. Genocidurile din Basarabia, care au fost facute cu ajutorul evreilor nu trebuie uitate.Sa va mai spun despre acest stalin care a torturat sute de preoti pentru a renunta la religia lor Stalin a fost cel mai mare criminal. Dar ce a omorat el? Rusi si Romani.....Cine da 2 bani?Evreii sunt mai importanti. De ce consider eu tiganii si restul ciorile rase inferioare! Pentru ca sunt inferioare si NU IMI POT DA SEAMA cine ii tot promoveaza. Ma uit la portv, propietar este un evreu, tigani peste tigani. Curios nu? Rasa alba va fi singura rasa din lume care nu va avea un continent (sau o parte) in care sa fie majoritari. Negrii au Africa, asiaticii Asia (ma refer la chinezi, japonezi, etc.), indienii India si Estul Europei (tiganii sunt indieni, din punct de vedere al rasei), arabii Orientul Mijlociu si Vestul Europei, iar hispanicii America de Sud si Nord.(inclusiv SUA). Ce au reusit sa faca ciorile din USA de cand sunt majoritari. USA are cea mai ridicata criminalitate din lume! Iar tiganii,niste jegosi imputiti, toarna copii pe banda rulanta, au locuri speciale in licee,targuri cu joburi doar pentru ei si tot nu sunt in stare sa se integreze!! Cumsa fie astia egali cu mine? Cati albi europeni emigreaza in tarile non albilor pentru a cere drepturi si ajutoare sociale?Pentru mine este o mandrie! Uitati-va la Constantinopol, candva cel mai important centru cultural din lume, dupa caderea lui cati filozofi si artisti a mai dat in 500 de ani? Toate marile inventii sunt creatiile omului alb. Nu stiu daca evreii conduc lumea,dar ma enerveaza agresivitatea cu care imi baga pe gat holocaustul! Efectele corupției de tot soiul (inclusiv a mentalității norodului)... Asta se întâmplă în momentul în care statul urmărește interesele unor grupuri mai mici, în detrimentul bunăstării populației majoritare. Dar să nu uităm nici de lipsa de unitate dintre oamenii - individualismul/egoismul excesiv nu-i de ignorat. Rasa alba nu estea cea superioare,dar este una mai avansata. Dar a ajuns sa fie furata de altii. Toti arabii sunt constienti ca rasa alba a europenilor e superioara, mai frumoasa/estetica sub aspect fizic si intelectual mai performanta. Asa ca zeci de mii de europence sunt “importate” pentru a ameliora materialul genetic “arab”. Negrii din Caraibe, francizati lingvistic, spun la procedeu “albirea familiei” si e o mare bucurie la ei cand le intra o alba in familie (Martinique et Guadeloupe). Europa a decazut mult, femeile au devenit o marfa ca oricare alta si strainii non-europeni le folosesc pentru a obtine acte si a se stabili mai usor pe un continent unde popoarele au creat culmi de cultura si civilizatie, de prosperitate si liberate. Si in Romania au fost recrutate sute de fete, sub pretext ca vor fi stewardese la Qatar Air, in realitate erau alese numai dupa criterii fizice. Hitler a fost ales de poporul sau ba chiar iubit! Ai mai vazut pe cineva care sa sustina un discurs cu atata emotie? TRAIASCA RASA ALBA! Foarte inteligent postul tau! Bravo! Hitler n-a fost un prost pentru ca daca era prost nu reusea sa conduca Germania timp de 10 ani, nu reusea sa-i faca pe toti sa le fie frica de el si nu reusea sa produca "un brand" numit nazism, care exista si in ziua de azi si despre care vorbim noi in momentul asta.. insa a fost bolnav si prea insetat de putere.. asta l-a distrus.. oamenii slabi sunteti voi neonazistii pentru ca nu voi ati creat brand-ul, n-ati trait pe vremea respectiva, nu aveti experienta, dar in acelasi timp il urmati.. si vorbiti despre ei de parca ati fi ceva veterani de razboi.. cat despre "rasa alba este mai puternica" nu sunt de acord.. fiecare rasa are caracteristicile ei si fiecare dintre noi ne mandrim cu diferite calitati.. doar ca majoritatea dintre noi, care urmam sistemul nu stim sa ni le insusim.. ex daca nu erau japonezii noi nu aveam multe dintre dispozitivile electronice.. daca nu erau africanii nu aveam muzica rap si multe dintre sporturi la care sunt cei mai buni.. chiar si in fotbal, eu zic ca negrii ne domina.. de ce? iti zic eu de ce.. pentru ca de obicei negrii si asiaticii nu se gandesc la lucruri marunte.. nu acuza, nu se plang ca si copiii ci isi fac treaba pana la capat si cum trebuie.. stiu ca o sa zici ca chinezii si africanii sunt slabi ca inca sunt condusi de niste comunisti respectiv niste dictatori.. dar nu uita ca si noi am fost condusi atatia ani si n-am facut nimic.. nici in ziua de azi nu facem nimic.. stam si comentam pe forum.. mergem 8 ore pe zi la munca si nu facem nimic pentru viata noastra.. nu suntem in stare sa depasim sistemul.. nu vrem mai mult de la viata.. atunci de ce criticam pe altii? cu ce e "rasa alba" mai buna? ca ne mandrim cu englezii, francezii si spaniolii care au fost intotdeauana in top? de aia chinezii au luat Hummer? ca sunt inferiori? de aia chinezii au realizat cele mai tari Jocuri Olimpice de pana acum? (peste cativa ani va fi si mai tare in Japonia, unde sigur ma voi duce).. chinezii sunt considerati "mai slabi" pentru ca sunt aliati cu rusii.. au fost invatati sa creeze lucruri de slaba calitate si in masa.. DAR in acelasi timp aceste lucruri de slaba calitate sunt vandute la greu prin Europa si unde "rasa alba" e majoritara.. iar au castigat "galbejitii".. si as putea sa dau o suta de exemple, dar chiar n-am chef.. Minti luminate? Mintile luminate erau in armata nazista. Cele mai luminate minti acolo erau. Einstein e un papagal care a ciordit proiectele altora. daca si pe Einstein ai ajuns sa-l critici si sa zici ca nu e minte luminata.. e clar.. mare e gradina Ta Doamne.. de unde stii tu ca a ciordit proiectele altora? te intreb iar, ai trait pe vremea aia? ai dovezi clare? sau vorbesti doar din auzite si din ce-au scris altii pe site-uri si forum-uri? crede-ma ca daca erau dovezi ieseau la iveala (asa cum si Microsoft a pierdut saptamana trecuta un proces cu o i4i si isi vor modifica programul Word).. toti ati crezut ca e imposibil.. iti dau un sfat.. nu mai iti da cu pararea, decat daca stii 100% despre ce vorbesti si aduci si dovezi.. Ai inteles gresit,Romania in momentul de fata,chiar are nevoie de un Hitler. Acum poate te intrebi de ce imi sustin acea afirmatia,pur si simplu Romania ii imbaxita de tigani si tarani care habar n-au sa vorbeasca romaneste dar sa mai scrie. Europa apara aceasta natie,inteleg,fiecare cu parerile lui,dar daca europa ii apara,sa ii ia sa se spele cu ei pe cap.Ii inteleg pe europeni,dar si ei ar trebui sa ne inteleaga pe noi ,pentru ca noi suntem facuri de tot rahatul prin europa si pe noi ne fura,bat aceasta natie de oameni spurcati. Daca as avea ocazia si posibilitatea,i-as invita pe toti cei care apara aceasta natie in cartierul meu "fericit" sau intr-un alt cartier din Iasi in care tiganii fac legea iar politia nu intra acolo,doar jandarmii si aia intra cu morcovul in fund cand o fac. Ganditi-va ca iesiti cu prietena intr-o seara si pe langa tine trece un astfel de specimen care ori se ia de tine pentru ca esti alb sau doar il fredoneaza pe guta cat poate el de tare,e chhiar deranjant,nu iesi la plimbare sa asculti astfel de "concerte". edit:Am observat ceva greseli de scriere,imi cer scuze,dar sunt obosit. altu.. si cu tiganii poti vorbi frumos si ii poti educa.. care e problema? NU VREM SA FACEM NIMIC! Incercam odata, vedem ca nu merge, dupa aceea ne pierdem rabdarea, ne enervam si vrem sa-i omoram! crede-ma ca daca ai rabdare, vointa si pasiune poti realiza absolut orice.. tiganii se pot schimba, trebuie doar sa stii cum sa-i iei.. probabil ca pe batrani nu-i mai poti schimba, dar pe cei sub 40 de ani lejer.. daca nu incep autoritatile ar trebui sa incepem noi.. Romanul s-a nascut invins Loyd! Suntem un neam slab,preferam sa fim calcati in picioare de cat sa luptam! Ma uit la adolescentii germani, peste 14% sunt "rasisti" si xenofobi. Am trait printre ei,ma bucur ca am reusit sa "mostenesc" rautatea si mentalitatea lor. Tiganii trebuie alungati din tara asta. Ursul polar nu traieste alaturi de ursul carpatin. Asta e adevarul! tine-ti parerea pentru tine.. tare v-ati invatat sa vorbiti in numele neamului.. eu va sugerez sa vorbiti la singular deocamdata.. doi la mana, sistemul face din tine un "invins".. tu daca esti mai destept ca el si stii sa-l depasesti devii un invingator (asa cum au reusit multi).. dar daca gandesti negativ, injuri pe toata lumea, esti cel mai destept si nu accepti parerile altora n-o sa reusesti niciodata.. binenteles, trebuie sa selectezi parerile si sa inveti din toate cate ceva.. cele mai importante sunt acele pareri ale oamenilor care au avut succes in domeniul care te intereseaza.. si trebuie sa gandesti tot timpul pozitiv.. tiganii nu trebuie alungati.. tiganii trebuie educati.. eu n-o sa fiu niciodata de acord cu treaba asta chiar daca sunt cum sunt..
Dropkillerz Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 ' date='Jan 6 2010, 23:13' post='4617686'] altu.. si cu tiganii poti vorbi frumos si ii poti educa.. care e problema? NU VREM SA FACEM NIMIC! Incercam odata, vedem ca nu merge, dupa aceea ne pierdem rabdarea, ne enervam si vrem sa-i omoram!crede-ma ca daca ai rabdare, vointa si pasiune poti realiza absolut orice.. tiganii se pot schimba, trebuie doar sa stii cum sa-i iei.. probabil ca pe batrani nu-i mai poti schimba, dar pe cei sub 40 de ani lejer.. daca nu incep autoritatile ar trebui sa incepem noi.. Educa-i tu,ia-i tu cu binisorul ca eu m-am saturat de ei pana in gat si ii educ cu funie si sapun.Sa inteleg ca stai intr-un cartier de tigani,nu?
Domino628 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Da ma,traiesc la gradina zoologica, dar sunt fortati sa traiasca impreuna asa cum albii sunt fortati sa traiasca langa coloratii astia!Multi vin pe teritoriul albilor pentru ca nu au ce manca la ei acasa. Dar de ce nu au ce manca?Pentru ca sunt inferiori din punct de vedere intelectual. Sunt prosti si vai de mama lor. Mie mi-ar fi rusine sa copiez nulitati precum Tupac si alte nulitati.Cum ti-am spus pe pm. Albii europeni nu au cersit drepturi la nimeni in tara si niciodata nu au dat vina pe sclavie si alte prostii. E o mandrie sa fii alb european. Imperiu roman,Imperiul Bizantin,Grecii etc etcSi nu te mai lega de viata mea sillentule pls. Coloratii sunt PROSTI SI GATA. De cand se duc astia cu ajutoare prin Africa, popualtia africii s-a triplat, adica mai multi oameni o sa moara de foame. Chiar daca ii aducem in Europa,o sa ne invadeze cu copii pana ne sufoca,dupa care o sa faca din europa o mica africa.Sa ii lasam sa moara de foame acolo..Asta e viata.Sa lasam natura sa isi urmeze cursul!Aha, deci daca romanu nu se descurca cu 800 ron pe luna in tara lui si pleaca in Anglia, Franta, etc sa munceasca inseamna ca e inferior intelectual.Mersi de lamuriri.Tupac nulitate?Deja duci rasismul la extrem si imi demonstrezi inca o data ca esti orbit de prostie si oricine nu e alb il consideri inferior.Cum nu au cerut drepturi la nimeni in tara omule?Nu s-au refugiat politic atatia oameni albi prin tari straine?Eu n-am nimic cu viata ta, dar daca nu vrei sa ma leg de tine nu mai debita prostii pe forum.Si inca ceva: tu zici ca toti negrii sunt prosti.Corect, da?Atunci te rog sa nu mai folosesti:-banca de sange cand ajungi batut la spital si ai nevoie de sange.-masca de gaze cand ai nevoie de ea.-sa nu mananci chips-uri.-sa nu mananci unt de alune.-sa nu folosesti semaforul, treci direct, nu te mai uiti.-sa nu te operezi la ochi cand orbesti.etcTe intrebi de ce?Pentru ca toate astea+muuulte altele, mai importante sau nu, au fost inventate de PROSTI, cum le spui tu negrilor.Asa ca las-o moarta, ca oricum o dai tot iti arat ca n-ai dreptate.
eugen88 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ok dani, nu am citit tot ce ai scris pentru mi s-a facut scarba cand ai ajuns la muzica rap si oameni slabiSa fac pipi pe muzica rap care e un fel de manea.Nu am spus ca rasa alba este cea mai evoluata, dar este una superioara. Ok, chinezii sunt cei mai bun. Sa isi ia orezarii din Europa si sa se duca in p@#$ masii. Pentru japonezi am un respect !Tiganii nu trebuie alungati,trebuie exterminati si deportati. Cum posta turbomaxim.... Si francezii i-au ajutat pe Algerieni sa fuga din algeria cand se bateau intre ei, acum francezii au mari batai de cap cu minoritatea alegeriana. Nu toti sunt ca Zidane.Asa ca te rog frumos sa ne lasi cu chestiile astea de adormit copii.Ca tiganii sunt cum sunt.... ca trebuie educatii..... prostii. Sa isi ia puradeii si sa o setarga de aici.E adevarat ca ciorile au un fizic mai bun,dar CREIER 0. Noi avem nevoie de oameni cu creier, nu cu p@#$ mare.Cel mai atre boxer e alb :D
SpAnCHoC Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Hitler nu-ma om nu a fost.Mai bine nu exista nici Hitler nici Stalin.Ok dani, nu am citit tot ce ai scris pentru mi s-a facut scarba cand ai ajuns la muzica rap si oameni slabiSa fac pipi pe muzica rap care e un fel de manea.Nu am spus ca rasa alba este cea mai evoluata, dar este una superioara. Ok, chinezii sunt cei mai bun. Sa isi ia orezarii din Europa si sa se duca in p@#$ masii. Pentru japonezi am un respect !Tiganii nu trebuie alungati,trebuie exterminati si deportati. Cum posta turbomaxim.... Si francezii i-au ajutat pe Algerieni sa fuga din algeria cand se bateau intre ei, acum francezii au mari batai de cap cu minoritatea alegeriana. Nu toti sunt ca Zidane.Asa ca te rog frumos sa ne lasi cu chestiile astea de adormit copii.Ca tiganii sunt cum sunt.... ca trebuie educatii..... prostii. Sa isi ia puradeii si sa o setarga de aici.E adevarat ca ciorile au un fizic mai bun,dar CREIER 0. Noi avem nevoie de oameni cu creier, nu cu p@#$ mare.Cel mai "atre" boxer e alb :DBine ca cel mai atre boxer e alb.Ai dat petrecere ca nu o fost negru?
Dani Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 am uitat sa spun ceva.. fiecare rasa are "jegurile" ei.. dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i bagam pe toti in aceeasi oala daca negrii din NY sunt prosti nu inseamna ca negrii din Africa sunt la fel.. cred ca daca africanii ar depasi termenul de dictatura.. ar fi cei mai buni din lume.. de acord cu ce a zis Sillent.. @Loyd nu nu stau intr-un cartier cu tiganii, dar pentru mine toti oamenii sunt la fel.. ma refer la partea fizica.. eu ma uit in sufletul si in capul unui om nu la culoarea lui.. sunt multi tigani de treaba care muncesc si isi vad de treaba lor.. asa cum si noi suntem "educati" asa au si ei dreptul.. @eugene stiu tati ca e greu sa accepti adevarul.. de aia nici n-ai citit tot of of orgoliul asta.. ce ne-am face fara el! p.s. eventual sa te las nu sa ne lasi..
eugen88 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Aha, deci daca romanu nu se descurca cu 800 ron pe luna in tara lui si pleaca in Anglia, Franta, etc sa munceasca inseamna ca e inferior intelectual.Mersi de lamuriri. Tupac nulitate?Deja duci rasismul la extrem si imi demonstrezi inca o data ca esti orbit de prostie si oricine nu e alb il consideri inferior. Cum nu au cerut drepturi la nimeni in tara omule?Nu s-au refugiat politic atatia oameni albi prin tari straine? Eu n-am nimic cu viata ta, dar daca nu vrei sa ma leg de tine nu mai debita prostii pe forum. Si inca ceva: tu zici ca toti negrii sunt prosti.Corect, da?Atunci te rog sa nu mai folosesti: -banca de sange cand ajungi batut la spital si ai nevoie de sange. -masca de gaze cand ai nevoie de ea. -sa nu mananci chips-uri. -sa nu mananci unt de alune. -sa nu folosesti semaforul, treci direct, nu te mai uiti. -sa nu te operezi la ochi cand orbesti. etc Te intrebi de ce?Pentru ca toate astea+muuulte altele, mai importante sau nu, au fost inventate de PROSTI, cum le spui tu negrilor.Asa ca las-o moarta, ca oricum o dai tot iti arat ca n-ai dreptate. S-au refugiat politic in alte tari, dar in TARI ALBE!. Oare cum ar putea omenirea sa traiasca fara chipsuri si fara unt? )))))))))))) Hai sa ne intalnim sa rezolvam problema.Tu iti aduci prietenii tai cu pantalonii largi si chiloti la vedere si eu aduc imi aduc rockerii cu chelie.Deja vad ca discutia asta numai e normala,ci una personala.Te legi de viata mea,te frangi in basini pe aici. Un movie smecher Romanii nu sunt nulitati.... Am avut si noi omani cu cap spre deosebire de colorati care nici alfabet nu au!
eugen88 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 UITE un German destept! :D :beer: uite un roman destept! :D http://www.youtube.com/watch?v=tfF95PjAG4Q Am vazut ca altii au taiat sina de cale ferata sa faca rafturi la beci sa puna muraturile!
Dani Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ai doctorat in rasism si in nazism de vii si imi predai mie lectii ? De unde pana unde crezi ca voi neonazistii aveti dreptate? De aia toti sunt impotriva voastra? De aia se vrea exterminarea totala a brand-ului numit nazism? Stiu stiu, o sa zici ca noi nu va intelegem.Si am impresia ca tu ceri un suspend permanent. Cred ca daca o mai tii tot asa cu rasismul o sa reusesti sa-l primesti.
vudu Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 cand va aud cu faze de genu FAN HITLER sau GENIU si alte porcarii imi vine greata! ia faceti o vizita la auschwitz sa vedeti ce e pe acolo apoi sa va aud gura.mai cititi un pic sa vedeti cate a facut jegu ala de om sau uitativa la un film/documentar nu va aruncati repede cu replici de genu FOARTE BINE A FACUT ASA TREBE BATUTI SI OMORATI!
Dropkillerz Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Hitler nu-ma om nu a fost.Mai bine nu exista nici Hitler nici Stalin.Bine ca cel mai atre boxer e alb.Ai dat petrecere ca nu o fost negru? Tu nu stii sa scrii romaneste si critici pe altii?' date='Jan 6 2010, 23:27' post='4617727'] @Loyd nu nu stau intr-un cartier cu tiganii, dar pentru mine toti oamenii sunt la fel.. ma refer la partea fizica.. eu ma uit in sufletul si in capul unui om nu la culoarea lui.. sunt multi tigani de treaba care muncesc si isi vad de treaba lor.. asa cum si noi suntem "educati" asa au si ei dreptul.. Eu nu vrea sa omor tiganii ca-s negri sau au alta credinta sau nustiu ce rahat,nu-s genul de om.Am 18 ani,de la 0 ani,am stat intr-un cartier de tigani si crede-ma,mai bine ca mine nu-i cunoaste nimeni.Te invit cu cea mai mare placere in Iasi,te duc in orice cartier vrei tu care-i plin de tigani,si-ti arat ca ramai fara haine pe tine.Nu mi-e rusine ca mi-am luat bataie de la tigani,nu mi-e rusine ca am fost furat de catre ei ci doar am doua argumente solide si prin care chiar am trecut cu care sa dovedesc ca tiganii n-au dreptul la viata.Am fost si eu ca tine naiv,crezand ca pot schimba ceva sau asteptam o schimbare,dar aceasta nu va veni niciodata.
SpAnCHoC Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Tu nu stii sa scrii romaneste si critici pe altii?Eu nu vrea sa omor tiganii ca-s negri sau au alta credinta sau nustiu ce rahat,nu-s genul de om.Am 18 ani,de la 0 ani,am stat intr-un cartier de tigani si crede-ma,mai bine ca mine nu-i cunoaste nimeni.Te invit cu cea mai mare placere in Iasi,te duc in orice cartier vrei tu care-i plin de tigani,si-ti arat ca ramai fara haine pe tine.Nu mi-e rusine ca mi-am luat bataie de la tigani,nu mi-e rusine ca am fost furat de catre ei ci doar am doua argumente solide si prin care chiar am trecut cu care sa dovedesc ca tiganii n-au dreptul la viata.Am fost si eu ca tine naiv,crezand ca pot schimba ceva sau asteptam o schimbare,dar aceasta nu va veni niciodata.Asa gandesti,asa esti!
vudu Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 a iti raspund tie si lui money! Hitler a fost ales de poporul sau ba chiar iubit! Ai mai vazut pe cineva care sa sustina un discurs cu atata emotie? TRAIASCA RASA ALBA! Foarte inteligent postul tau! Bravo! asa a fost si ceausescu si a fost omorat de compatriotii :kar:
eugen88 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ' date='Jan 6 2010, 23:36' post='4617749']Ai doctorat in rasism si in nazism de vii si imi predai mie lectii ? De unde pana unde crezi ca voi neonazistii aveti dreptate? De aia toti sunt impotriva voastra? De aia se vrea exterminarea totala a brand-ului numit nazism? Stiu stiu, o sa zici ca noi nu va intelegem.Si am impresia ca tu ceri un suspend permanent. Cred ca daca o mai tii tot asa cu rasismul o sa reusesti sa-l primesti.Asta e o amenintare cumva? Nu am voie sa ma exprim sau ce?Nu poti sa ma combati cu argumente si ai inceput cu amenintarile ?Cine e prietene impotriva noastra? Am observat ca in toata europa a expodat extremismul! Hai ceau ca imi vine sa vomit. Ma duc afara sa joc pe cap niste tigani.
SpAnCHoC Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Eugenie88 mai taci cu"Traiasca rasa alba"Tu multumestei lui Dumnezeu ca esti sanatos,ai o casa,un loc de munca si avut posiblitatea la scoala!
Domino628 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ok dani, nu am citit tot ce ai scris pentru mi s-a facut scarba cand ai ajuns la muzica rap si oameni slabiSa fac pipi pe muzica rap care e un fel de manea.Na ba razboinicule si patriotule, ia si asculta o manea din partea mea:bErRqum1dSALiber. -_-
Dropkillerz Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Asa gandesti,asa esti! Asa scrii,asa esti. :)
Dani Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Am fost si eu ca tine naiv,crezand ca pot schimba ceva sau asteptam o schimbare,dar aceasta nu va veni niciodata.Binenteles ca nu va veni schimbarea daca nu schimbam ceva, daca nu facem nimic. Asteptam sa cada din cer. Poti sa astepti ca n-o sa vina singura aceasta schimbare. Daca noi oamenii normali ne-am schimba, daca noi nu le-am da apa la moara, daca noi i-am ignora si am actiona fara amenintari si injuraturi (asta unde este 100% necesar), daca noi am incerca sa-i ajutam crede-ma ca si tiganii s-ar schimba. Noi ii injuram, ei ne injura, dar noi avem "un atuu" ca ei n-au reprezentanti la putere. Ca n-are cine sa le reprezinte drepturile. Toti sunt impotriva lor.Atunci cum crezi ca actioneaza? Binenteles ca in defensiva. Pentru ca nu stiu altceva.p.s. Eugen a fost un sfat.. doi la mana, libera exprimare nu inseamna ca poti sa-ti bati joc de cine vrei, cum vrei si cand vrei..
eugen88 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Saracii tigani ce rau imi pare de ei.... Nu au cine sa ii reprezinte...Parca aveau 3-4 regi pana acum,iar orasul Craiova e controlat de ei.Sa le zica cineva astora de bastanii din timisoara sau de nuntile tiganesti .Sunteti off topic. Sa lasam drogatii ,tupac sau alte nulitati si sa discutam despre Eroul Adolf Hitler!@SPANCHOC Sunt somer :D
Dropkillerz Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 ' date='Jan 6 2010, 23:44' post='4617791'] Binenteles ca nu va veni schimbarea daca nu schimbam ceva, daca nu facem nimic. Asteptam sa cada din cer. Poti sa astepti ca n-o sa vina singura aceasta schimbare. Daca noi oamenii normali ne-am schimba, daca noi nu le-am da apa la moara, daca noi i-am ignora si am actiona fara amenintari si injuraturi (asta unde este 100% necesar), daca noi am incerca sa-i ajugam crede-ma ca si tiganii s-ar schimba. Noi ii injuram, ei ne injura, dar noi avem "un atuu" ca ei n-au reprezentanti la putere. Ca n-are cine sa le reprezinte drepturile. Toti sunt impotriva lor.Atunci cum crezi ca actioneaza? Binenteles ca in defensiva. Pentru ca nu stiu altceva. Da,promit ca ii las sa ma fure sau sa ma bata,fara sa le fac nimic,ai cuvantul meu de onoare.
SpAnCHoC Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Saracii tigani ce rau imi pare de ei.... Nu au cine sa ii reprezinte...Parca aveau 3-4 regi pana acum,iar orasul Craiova e controlat de ei.Sa le zica cineva astora de bastanii din timisoara sau de nuntile tiganesti .Sunteti off topic. Sa lasam drogatii ,tupac sau alte nulitati si sa discutam despre Eroul Adolf Hitler!@SPANCHOC Sunt somer :DMi-as fi dorit sa te fi nascut Evreu si vedeam atunci ce ziceai despre Hitler@!
eugen88 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Mi-as fi dorit sa te fi nascut Evreu si vedeam atunci ce ziceai despre Hitler@!http://www.youtube.com/watch?v=BjMre91C9L8
Dani Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Saracii tigani ce rau imi pare de ei.... Nu au cine sa ii reprezinte...Parca aveau 3-4 regi pana acum,iar orasul Craiova e controlat de ei. Sa le zica cineva astora de bastanii din timisoara sau de nuntile tiganesti . Sunteti off topic. Sa lasam drogatii ,tupac sau alte nulitati si sa discutam despre Eroul Adolf Hitler! @SPANCHOC Sunt somer :D eu ma refeream la adevarata putere din Romania.. ca sunt cativa tigani foarte bogati nu inseamna nimic.. de ce? pentru ca ei au furat mai mult pe fata, pe cand ai nostri romanasi albi au fost invatat sa fure fara sa ne dam noi seama.. probabil de aia nici nu vrem sa-i educam.. sa nu ajunga si la ei cumva secretul succesului p.s. erou Hitler? ms ca m-ai facut sa rad.. Da,promit ca ii las sa ma fure sau sa ma bata,fara sa le fac nimic,ai cuvantul meu de onoare. daca citeai mai bine vedeam ce am scris si in paranteza :P daca se poate vb frumos cu ei.. de ce sa nu o facem? eu chiar am niste amici tigani si sunt de treaba la majoritatea dintre romani a ajuns sa le fie frica de tigani si asta ii intarata si mai tare.. si la asta ma refeream cand ziceam de ignoranta..