Carp Angler Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 @my_2dor da ce nu poti sa te ti pana la pauza? si la pauza dureaza pana vine femeia de servici sa deschida usa...
liquidlove Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 7 ore am aprope in toate zilele ^^ Din care nu stiu daca fac 5 ) Mai ales ca ultimele ore de ob,is ed fizica,muzica,religie Numai bine:))
C@mPionuL Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Am 7 ore pe zi ... cand vine de la liceu is obosit tot . Ma culc vreo 2-3 ore si dupa cand mai ramane timp sa mai ies si pe afara sau sa mai fac si alceva ? :( Doar in week-end cat de cat
Guest 卐 Ares88 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 poti se te ... pe el de sistem , puteam sa jur ca nu o sa se schimbe nimic
Diabolik_01 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Sistemul de invatamant din Romania este la pamant , si asta nu e noutate #-o Pe saptamana am doar doar 2 zile cu 6 ore in rest cu 7.Avem 3 ore pe saptamana cu o profa de mate care ea zice ea vorbeste .Ne uitam toti la ea ca la :blink:Si orele importante specifice profilului nostru doar 1 pe saptamana :blink:Whatever lasa ca trec si de liceu :dance:
octavian_tavi_3 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ore sunt multe...dar nu sunt toate utile
Guest stefteo21 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Da da ... eu anul trecut in clasa 10-a am avut toata saptamana de luni - joi 7 ore pe zi, iar vinerea 8 ore. Nu exagerez #-o
Ioana Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 eh...chiar daca sunt in cls 8 am si eu un program destul de incarcat...luni trebuie sa stau la repetitii pt teatru si nu stiu cat dureaza pt ca avem 8 pag A4 plus ca mi-a dat si rolu` principal , marti am 7 ore...miercuri am antrenamente, joi tre sa stau pan` la 4 pt ca facem pregatire pt olimpiada, vineri am canto...pentru cls 8 e destul de mult.
Guest stefteo21 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 eh...chiar daca sunt in cls 8 am si eu un program destul de incarcat...luni trebuie sa stau la repetitii pt teatru si nu stiu cat dureaza pt ca avem 8 pag A4 plus ca mi-a dat si rolu` principal , marti am 7 ore...miercuri am antrenamente, joi tre sa stau pan` la 4 pt ca facem pregatire pt olimpiada, vineri am canto...pentru cls 8 e destul de mult. nu ne intereseaza programul tau aici, ne referim strict la activitatile scolare obligatorii, ca daca am incepe toti sa ne etalam activitatile ar fi trist.
Phyxyon Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Pana in clasa a 10a scoala e obligatorie . Dupa poti sta cat vrei si daca vrei .... Acum cu bacu asta unii profi de mai dau putin slack si nu mai insista asa de mult pe materie ca in alti ani .
The DeaD HelL Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Nici nu cred ca ar fi bine. Din ce am vazut la scolile din straintate multi copii de acolo nici nu stiu sa se pronunte corect si sunt intra 7-8. Sa nu mai zic ca faceau ecuatii de gradul 2 la liceu. la mine,in clasa a 7-a (acuma sunt a 10-a ),a venit la ora de matematica un francez sa vada ce ecuatii facem noi in Romania si cand a vazut ca faceam ecuatii de gradul al 2-a de 2 ani..nu i-a venit sa creada si a ramas cu gura cascata.Ne-a spus ca in Franta trebuia sa fim la Liceu in clasa a 12-a..s**t! In cazu` asta..ma duc acolo..desi nu agreez franceza :D cn vine cu mnh? terminam liceu/facultate..si ajungem mari :D :>
[omegga] Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 altii fac jumate din cat facem noi si au salarii duble si ajung oameni mari si importanit ( alte tari )
ShorTyx Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 5 ore pe zi? o mare pacaleala. Eu am si 7 ore pe zi(in generala) ce sa mai zic.."N`ai cu cine ba...n-ai cu cine"
Phyxyon Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 la mine,in clasa a 7-a (acuma sunt a 10-a ),a venit la ora de matematica un francez sa vada ce ecuatii facem noi in Romania si cand a vazut ca faceam ecuatii de gradul al 2-a de 2 ani..nu i-a venit sa creada si a ramas cu gura cascata.Ne-a spus ca in Franta trebuia sa fim la Liceu in clasa a 12-a..s**t! In cazu` asta..ma duc acolo..desi nu agreez franceza :D cn vine cu mnh? terminam liceu/facultate..si ajungem mari :D :> Poate fiindca ei au facultati mai bune si sunt recunoscute pe plan Global . Si nu compara un roman cu un strain . Spre exemplu in SUA tinerii muncesc pentru a avea bani de buzunar de la 14 ani . Si la maturitate nu stau ca romanii si freaca mentolu' stai si cate 12 / 14 ore de foarte multe ori . Ei sunt concentrati spre a avea o pensionare usoara sa se plimbe nu sa munceasca la batranete . Pe cand romanu , eh , bericica , fripturica , romanului nici nu ii place munca dar ii place sa cheltuie in toate directiile . Nu o mai lungiti ca noi suntem destepti si aia prosti , ca noi meritam mai mult . E o alta mentalitate la tineretul din strainatate spre deosebire de noi .